De warme landelijke keuken van Gerrit & Ingrid

“Bij Kitchen4All konden ze wel onze droomkeuken samenstellen!”

Gerrit & Ingrid hebben deze landelijke keuken uitgezocht bij Kitchen4All Doetinchem. In de video hoor je waarom zij voor Kitchen4All hebben gekozen en hoe zij het proces van het kopen van een nieuwe keuken ervaren hebben.

De landelijke stijl van de keuken

Gerrit & Ingrid hebben gekozen voor een keuken met een warme landelijke uitstraling. Deze ontstaat door de keuze voor de fronten met een raamoptiek in de kleur Riet. Op de fronten zijn gietijzeren grepen geplaatst, die door het design ook een landelijk look hebben. De warmgroene kleur van de fronten is gecombineerd met een keramieken werkblad in de kleur Virtual Black. De keuze voor een zwart werkblad maakt dat deze keuken een modern tintje heeft. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een rvs-spoelbak en kokendwaterkraan.

Warme landelijke keuken
U-keuken
U-keuken
Klantervaring Kitchen4All

Een keukenopstelling met een uitdaging

Bij het samenstellen van de keuken liepen Gerrit & Ingrid voornamelijk tegen de indeling van de keukenopstelling aan. Zij hadden een aantal specifieke wensen, maar keukenadviseur Thomas heeft deze feilloos in de keuken weten te verwerken. Met de U-opstelling is er bovendien optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Niet alleen biedt deze lekker veel plek voor al het keukengerei van Gerrit & Ingrid, er is ook nog alle ruimte om te kunnen koken.

Bezoek een van onze keukenwinkels

Wil jij ook graag jouw droomkeuken samenstellen? Dan ben je bij Kitchen4All aan het goede adres! Al onze keukens zijn maatwerk, waardoor we al jouw wensen in jouw nieuwe keuken kunnen verwerken. We bieden namelijk keukens voor iedereen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak bij een van onze keukenwinkels of loop spontaan eens binnen.

Plan jouw afspraak