Hoogglans zwarte keukens

Dat zwarte keukens populair zijn hoeven we je vast niet te vertellen. Met een zwarte keuken kun je vele kanten op én er zijn vele mogelijkheden om een zwarte keuken samen te stellen. Een van die mogelijkheden is een hoogglans zwarte keuken. Vaak wordt er gekozen voor mat zwart, maar hoogglans zwarte keukens zorgen ook voor een prachtig en elegant geheel.

Kenmerken hoogglans zwarte keuken

Waar mat zwarte keukens echt voor die strakke en moderne uitstraling zorgen, ga je met een hoogglans keuken meer voor elegant en design. Hoogglans wordt vaak geassocieerd met klassiek en misschien zelfs wel wat oubollig. Maar dat is dus helemaal niet zo! Hoogglans combineert bijvoorbeeld prachtig met een marmerlook werkblad en goudkleurige kranen waarmee je echt voor een luxe design keuken gaat. Met een hoogglans zwarte keuken kies je dus echt voor een andere sfeer en uitstraling dan bij een mat zwarte keuken.

Mogelijkheden hoogglans zwarte keuken

Een hoogglans zwarte keuken kun je op verschillende mogelijkheden samenstellen. Hoogglans zwart zien we vooral terugkomen in werkbladen. Zo heb je verschillende granieten, composieten en keramieken werkbladen in zwart hoogglans. Daarbij heb je vaak de keuze uit een egaal werkblad, maar ook werkbladen met een print erin. Denk bijvoorbeeld aan graniet, deze hebben vaak een soort spikkel. Daarnaast kun je ook kiezen voor hoogglans zwarte fronten, welke je met verschillende kleuren en materialen werkbladen kunt combineren. Als laatste hebben we dan de keukenapparatuur, waar je misschien niet direct aan gedacht hebt. Deze zijn vaak in het hoogglans zwart verkrijgbaar, waardoor je deze dus prachtig kunt laten matchen met je hoogglans zwarte keuken.

Hoogglans zwart apparaten
Hoogglans zwart witte keuken

Samenstellen

Bij het samenstellen van een hoogglans zwarte keuken heb je dus vele mogelijkheden en combinaties die je kunt maken. We adviseren vaak om te beginnen met het uitzoeken van de fronten en het werkblad. Deze hebben de grootste invloed op de stijl én vormen bovendien de basis van de keuken. Bedenk daarbij hoeveel zwart je aan de keuken wil toevoegen. Ga je voor een volledig hoogglans zwarte keuken? Of combineer je liever zwarte fronten met een licht werkblad? Als je deze keuze gemaakt hebt, kun je dus de fronten en het werkblad uitkiezen. Daarna is het tijd om de spoelbak en de kraan uit te kiezen. Ga je voor goudkleurig? Of kies je toch liever rvs? Het combineert allemaal goed met hoogglans zwart, dus je kunt dit helemaal afstemmen op de keukenstijl die jij voor ogen hebt.

Maak een 3D-ontwerp

Twijfel je nog of een hoogglans zwarte keuken bij je past? Met onze keukenplanner kun je heel eenvoudig zelf een 3D-ontwerp van je nieuwe keuken maken. Niet alleen kun je verschillende opstellingen proberen, ook kun je bekijken welke kleuren en materialen bij jou en de ruimte passen. Zo kun je thuis al eens rustig op je gemak wat dingen uitproberen. Heb je een 3D-ontwerp gemaakt en zou je hier graag advies over willen ontvangen? Je kunt het ontwerp gewoon meenemen naar een van onze winkels, waar onze adviseurs je van advies voorzien. We maken van jouw ontwerp werkelijkheid!

Maak jouw 3D-ontwerp

Hoogglans marmerlook werkblad