Zwarte keuken wit blad

Zwarte keukens zijn ontzettend gewild. Deze keukens passen immers perfect bij de eveneens zeer populaire industriële interieurstijl. Vind je een keuken kleur die echt van top tot teen helemaal zwart is, net iets te? Wellicht dat een zwarte keuken met een wit blad beter bij jouw smaak past.

Bij een zwarte keuken met een wit blad zijn de kastjes zwart van kleur en is het aanrechtblad wit. Denk bijvoorbeeld aan een gave witte marmerlook blad. Deze combinatie geeft jouw complete keuken een ontzettend mooi contrast en een zeer chique uitstraling. Ben je benieuwd of zo’n zwarte keuken met een wit blad ook iets voor jou is? Ontdek het op deze pagina of kom eens langs in één van onze winkels. Wij heten je van harte welkom!

Zwart met wit gecombineerd in jouw keuken

Zwart met wit is en blijft een veelgebruikte kleurcombinatie. Het zijn neutrale kleuren, al mag je officieel eigenlijk niet van kleuren spreken. Technisch gezien zijn het nuances die andere kleuren versterken. Van groen, blauw en paars tot rood, oranje en geel, alles kan met zwart en wit gecombineerd worden. Ook gouden details staan prachtig bij een zwarte keuken met een wit blad. Maak jouw zwarte keuken met een wit blad bijvoorbeeld af met gouden handgrepen en een gouden wasbak en kraan. Chiquer dan chique!

Juist de afwisseling van zwart en wit bij de zwarte keuken met hout en een wit blad zorgt voor een heel mooi contrast. Een volledig zwarte keuken kan donker en somber ogen. Het lijkt al meteen heel anders wanneer je jouw zwarte keuken voorziet van een wit blad. Uiteraard is het tegenovergestelde ook mogelijk: een gave witte keuken met een zwart blad. Dezelfde ‘kleuren’, maar wel met een hele andere uitstraling!

Zwarte keuken met wit blad
Zwarte keuken met wit marmerlook blad

Mat zwarte keuken wit blad

Vooral de mat zwarte keuken met een wit blad is zeer geliefd. Een mat zwarte keuken met een wit blad ziet er niet alleen erg mooi uit, maar kent ook een belangrijk voordeel vergeleken met hoogglans zwart. Op een matte afwerking zie je namelijk veel minder snel vingerafdrukken. Ideaal dus wanneer je kleine kinderen hebt die graag met hun plakkerige vingertjes overal aanzitten! Ook heb je zo geen last van schitteringen tijdens het koken. Een mat zwarte keuken met een wit blad is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens zeer praktisch.

Inspiratie nodig voor jouw zwarte keuken met een wit blad?

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw zwarte keuken met een wit blad? Op onze website vind je het laatste nieuws omtrent keukentrends. Neem ook zeker eens een kijkje bij onze opgeleverde keukens. Hier lees je hoe de keuken tot stand is gekomen en vind je bovendien inspirerende foto’s van de keuken zoals die uiteindelijk is opgeleverd aan onze klanten.

Zwarte keuken met wit werkblad
Zwarte witte keuken met wit blad

Jouw droomkeuken bij Kitchen4All!

Voor een mooie zwarte keuken met een wit blad ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten maken van iedere keukendroom een werkelijkheid. Wij leveren complete keukens voor ieder budget. Vanaf de ontwerpfase tot aan de montage kijken we samen met jou hoe jouw zwarte keuken met een wit blad vorm moet gaan krijgen. Een tevreden klant, dat is ons belangrijkste streven!

Plan jouw adviesgesprek