Keukenopstellingen

De keukenopstelling is de manier hoe jouw keuken is ingedeeld. Met de beste keukenopstelling gebruik je zo goed mogelijk de ruimte die je hebt. Wat in de ene ruimte de beste keukenopstelling is, is in een andere ruimte misschien helemaal geen goede keukenopstelling. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om indelingen, dus er is voor iedere ruimte een geschikte keukenopstelling. Daardoor is het soms lastig om erachter te komen wat de beste mogelijkheid voor jouw keuken is. Want welke keukenopstelling is dan het meest geschikt voor jou? Wij adviseren je graag over welke keukenopstelling het beste past in jouw ruimte. Met ons vrijblijvende 3D-ontwerp krijg je ook nog eens inzicht in hoe de beste keukenopstelling in jouw ruimte eruitziet.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Keukenopstellingen Kitchen4All
Keukens met eiland

Keukens met eiland

Hoewel de keuken voorheen vooral diende als plek om eten te bereiden, is het tegenwoordig ook een plek waarin je fijn kunt samen komen met vrienden en familie. Een keuken met eiland is een opstelling die daar perfect bij past. Want naast dat een keuken met eiland een handig plek is om te koken, is het ook de perfecte opstelling om je woongedeelte bij je keuken te betrekken.

Bekijk meer

Rechte keukens

Rechte keukens

De rechte keuken is een veel voorkomende keukenopstelling. Deze opstelling is veelzijdig en compact, waardoor de opstelling voor veel ruimtes geschikt. Je kunt een rechte keuken namelijk zo lang of kort maken als je zelf wil. Ook kun je variëren in de hoogtes van de kasten. Al die mogelijkheden maakt deze opstelling dan ook zo populair!

Bekijk meer

U-keukens

U-keukens

U-keukens staan bekend om de werk- en opbergruimte die de opstelling biedt. Deze keukens bestaan uit drie delen, waardoor dus deze ruimte ontstaat. Zo weet je zeker dat je niet alleen al je spullen kwijt kunt, je hebt ook alle ruimte om de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

Bekijk meer

Hoekkeukens

Veel mensen kiezen voor een hoekkeuken als keukenopstelling. Deze keukenopstelling is doorgaans compact en veelzijdig, waardoor het goed past in kleinere ruimtes. Door het efficiënt inrichten van een hoekkeuken heb je veel opbergruimte en veel plek voor keukenapparaten. Je hebt meer plek voor kasten en werkruimte dan in bijvoorbeeld een rechte keuken.

Bekijk meer

Hoekkeuken

Parallel keuken

Bij een parallel keuken worden er twee rechte, losse keukenblokken tegenover elkaar geplaatst. Vaak worden deze blokken tegen een wand aan geplaatst, maar kunnen ook los in de ruimte worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan een keuken met een eiland. Het grote voordeel van een parallel keuken is dat de opstelling ruimtelijk oogt en zeer geschikt is voor de wat kleinere ruimtes. 

Bekijk meer

Parallel keuken

L-keukens

De L-keuken is een veel gekozen keukenopstelling vanwege de veelzijdigheid en functionaliteit. Deze keukens bestaan uit twee zijdes die met een hoekelement aan elkaar verbonden zijn. Met bijvoorbeeld een draaicarrousel of hoeklades maak je maximaal gebruik van deze hoek. Met dit type keuken beschik je over veel kastruimte en een groot werkblad en heb je alles binnen handbereik.

Bekijk meer

L-keukens
Woonkeukens

Woonkeukens

In woonkeukens worden wonen en koken gecombineerd in dezelfde ruimte. Je ziet steeds meer dat de keuken niet alleen een plek is waar wordt gekookt, maar dat het ook een centrale plek is waar iedereen in je huis samenkomt. Er wordt gegeten, geborreld en gerelaxt. Wij helpen je graag met kiezen uit alle mogelijkheden, zodat je een gezellige woonkeuken creëert.

Bekijk meer

Open keukens

Open keukens

De open keuken is een keukenopstelling die je steeds vaker terug ziet komen en dat is niet voor niets. Deze keukenopstelling heeft namelijk een groot aantal voordelen dat de open keuken heeft vergeleken met andere typen keukens. Een open keukenopstelling zorgt namelijk voor een openlijk en ruimtelijk gevoel in jouw woning en voor een gezellige sfeer in je keuken. Doordat de open keukenopstelling in directe verbinding staat met je huiskamer, creëer je één grote, gezellige ruimte. Alleen in de keuken staan tijdens het koken is met een open keuken verleden tijd!

Bekijk meer

G-keuken

G-keuken

Je zal misschien niet direct een beeld hebben bij een G-keuken, maar deze opstelling heeft dus de vorm van een G. Het is eigenlijk een hoekkeuken waarbij er nog een extra zijde aan de keuken is toegevoegd. Deze opstelling biedt dan ook wat meer ruimte dan een hoekkeuken, waardoor het de ideale opstelling is voor kookliefhebbers.

T-keukens

T-keukens

Een T-opstelling bestaat vaak uit een rechte keuken waar haaks het andere keukenblok tegen wordt geplaatst. Hierdoor ontstaat dus de T-vorm van de keuken. Je kunt daarbij kiezen voor een recht keukenblok met een schiereiland of een vrijstaand eiland. Het grote voordeel van deze opstelling is dat je erom heen kunt lopen en de ruimte hebt om met meerdere personen te koken. Hierdoor is het een ideale opstelling wanneer je graag een open woonkeuken wil creëren.

Keukenopstelling kopen bij Kitchen4All

Bij Kitchen4All maken wij het kopen van je nieuwe keuken leuk en eenvoudig. De keukenopstelling, de materialen en de kleuren: samen met je adviseur zoek je jouw droomkeuken bij elkaar. Ze kijken met je mee welke keuken voor jou het beste is. Uniek en helemaal op maat voor jou gemaakt. Onze persoonlijke service en het ruime assortiment staan garant voor 100% tevredenheid. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarnaast geniet je bij ons van de zekerheid van alles onder één dak. Wij ontzorgen jou namelijk graag volledig. Vanaf de eerste afspraak tot ver na de montage van jouw nieuwe keuken staan wij voor je klaar. Maak een afspraak of kom langs in een van onze winkels en begin de zoektocht naar de keuken van jouw dromen.