Keukenopstellingen

Keukenopstellingen Kitchen4All

Keukenopstellingen

De keukenopstelling is de manier hoe jouw keuken is ingedeeld. Met de beste keukenopstelling gebruik je zo goed mogelijk de ruimte die je hebt. Wat in de ene ruimte de beste keukenopstelling is, is in een andere ruimte misschien helemaal geen goede keukenopstelling. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om indelingen, dus er is voor iedere ruimte een geschikte keukenopstelling. Daardoor is het soms lastig om erachter te komen wat de beste mogelijkheid voor jouw keuken is. Wij adviseren je graag over welke keukenopstelling het beste past in jouw ruimte. Met ons vrijblijvende 3D-ontwerp krijg je ook nog eens inzicht in hoe de beste keukenopstelling in jouw ruimte eruitziet.

Plan jouw gratis adviesgesprek

Hoekkeukens

Hoekkeukens

Veel mensen kiezen voor een hoekkeuken als keukenopstelling. Deze keukenopstelling is doorgaans compact en veelzijdig, waardoor het goed past in kleinere ruimtes. Door het efficiënt inrichten van een hoekkeuken heb je veel opbergruimte en veel plek voor keukenapparaten. Je hebt meer plek voor kasten en werkruimte dan in bijvoorbeeld een rechte keuken. Bekijk deze keukenopstelling!

Keukens met eiland

Keukens met eiland

Een keuken met eiland is een populaire keukenopstelling. Een kookeiland is, naast een handige plek om te koken, ook dé perfecte plek om je woongedeelte bij je keuken te betrekken. Hoewel de keuken vroeger alleen diende als plek om eten te bereiden, is het tegenwoordig ook een plek waarin je fijn samen kunt komen met familie en vrienden. De keuken wordt steeds meer gezien als het hart van je woning.Zo kun je zien wat een goede keukenopstelling voor je huis doet. 

Rechte keukens

Rechte keukenopstelling

De rechte keuken is een veel voorkomende keukenopstelling. Deze keukenopstelling is veelzijdig en compact, waardoor het goed past in kleinere ruimtes. Door het efficiënt inrichten van een rechte keuken, creëer je veel opbergruimte en plek voor keukenapparaten. Bij Kitchen4All bieden wij een grote keuze aan rechte keukens in verschillende stijlen en keukenopstellingen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne keukenopstelling, wij maken het betaalbaar!

U-keukens

Een U-keuken heeft veel opbergruimte en werkruimte door het relatief grote werkblad en de vele opberglades en kasten. Eén zijde van de U-keuken gebruik je vaak als eethoek of als bar. Er zijn ook U-keukens waarbij alle zijdes tegen de muur staan, waardoor je de beschikbare keukenruimte maximaal benut.

U-keukens

Woonkeukens

In woonkeukens worden wonen en koken gecombineerd in dezelfde ruimte. Je ziet steeds meer dat de keuken niet alleen een plek is waar wordt gekookt, maar dat het ook een centrale plek is waar iedereen in je huis samenkomt. Er wordt gegeten, geborreld en gerelaxt. Wij helpen je graag met kiezen uit alle mogelijkheden, zodat je een gezellige woonkeuken creëert. Maak kennis met onze woonkeukens in onze winkels.

Woonkeukens

Open keukens

De open keuken is een keukenopstelling die je steeds vaker terug ziet komen en dat is niet voor niets. Deze keukenopstelling heeft namelijk een groot aantal voordelen dat de open keuken heeft vergeleken met andere typen keukens. Een open keukenopstelling zorgt namelijk voor een openlijk en ruimtelijk gevoel in jouw woning en voor een gezellige sfeer in je keuken. Doordat de open keukenopstelling in directe verbinding staat met je huiskamer, creëer je één grote, gezellige ruimte. Alleen in de keuken staan tijdens het koken is met een open keuken verleden tijd!

Open keukens
L-keukens

L-keukens

De L-keuken is een veel gekozen keukenopstelling vanwege de veelzijdigheid en functionaliteit. Deze keukens bestaan uit twee zijdes die met een hoekelement aan elkaar verbonden zijn. Met bijvoorbeeld een draaicarrousel of hoeklades maak je maximaal gebruik van deze hoek. Met dit type keuken beschik je over veel kastruimte en een groot werkblad en heb je alles binnen handbereik.

Kleine keukens

Kleine keukenopstelling

Keukens zijn er in alle soorten en maten. De beschikbare ruimte voor een keuken verschilt enorm. Soms is het nog best een puzzel om met de beschikbare keukenruimte een functionele en mooie keuken te ontwerpen. Hoe ga je om met een kleine keuken en wat zijn de mogelijkheden? We laten je graag zien hoe je met een slim ontwerp een prachtige kleine keuken creëert.

Keuken inspiratie voor elke keukenopstelling

Op onze website vind je veel inspiratie voor jouw keuken, zo ontdek je welke stijl jou het meeste aanspreekt. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Daarom bieden wij keukens aan in verschillende stijlen en tegen verschillende prijzen. Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Heb je genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze 3D-keukenplanner. Wij hebben een speciale tool ontwikkeld waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken ontwerpt in 3D. Hierdoor krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Budget keukens

Een budget keuken stellen we bij Kitchen4All op dezelfde manier samen als dat wij andere keukens samenstellen. En het is mogelijk bij elke keukenopstelling. Ook een budget keuken is van de beste kwaliteit en is uitgerust met een complete set apparatuur. Om de prijs laag te houden, zijn budget keukens uitgerust met vriendelijker geprijsde materialen, zoals kunststof. Ook werken wij met slimme en budgetvriendelijke keuzes voor de inbouwapparatuur.

Complete keukens

Ben je op zoek naar een complete keuken? Bij Kitchen4All bieden we een ruim assortiment complete keukens en keukenopstellingen in diverse stijlen voor ieder budget. In ons zeer ruime aanbod complete keukens kies je uit de beste merken voor de scherpste prijs, zodat er ook voor jou een geschikte keuken bij zit. Naast dat wij jouw complete keuken graag leveren en plaatsen, vind je bij ons ook een breed aanbod vloeren. Deze bekijk je met eigen ogen in een van onze winkels. Wij helpen je graag met een persoonlijk advies op maat. Zo vind jij altijd jouw nieuwe droomkeuken in de keukenopstelling die je zoekt.

Keukenopstelling kopen bij Kitchen4All

Bij Kitchen4All maken wij het kopen van je nieuwe keuken leuk en eenvoudig. De keukenopstelling, de materialen en de kleuren: samen met je adviseur zoek je jouw droomkeuken bij elkaar. Uniek en helemaal op maat voor jou gemaakt. Onze persoonlijke service en het ruime assortiment staan garant voor 100% tevredenheid. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarnaast geniet je bij ons van de zekerheid van alles onder één dak. Wij ontzorgen jou namelijk graag volledig. Vanaf de eerste afspraak tot ver na de montage van jouw nieuwe keuken staan wij voor je klaar. Maak een afspraak of kom langs in een van onze winkels en begin de zoektocht naar de keuken van jouw dromen.