Hoekkeuken met eiland

Wanneer je veel in de keuken staat en het heerlijk vindt om te koken is een kookeiland natuurlijk de ultieme droom. We kunnen je geen ongelijk geven. Een hoekkeuken met een eiland is ideaal voor optimaal kookplezier en toepasbaar in bijna iedere ruimte. Zelfs wanneer je maar weinig ruimte beschikbaar hebt is er de mogelijkheid voor een hoekkeuken met een klein eiland. Een hoekkeuken met een eiland geeft je enorm veel vrijheid en beweegruimte in de keuken.  Je kunt aan vier zijden van het blok in de hoekkeuken bezig met het bereiden van eten en door de extra kastruimte heb je enorm veel opbergruimte. Daarnaast zorgt een hoekkeuken met een kookeiland voor ontzettend veel sfeer en gezelligheid in de keuken. Maak gerust een afspraak bij één van onze winkels om de mogelijkheden te bespreken voor deze keukenopstelling! Nieuwsgierig naar de keukens van Kitchen4All? Bekijk deze pagina ter inspiratie en ontdek jouw nieuwe keukendroom!

Ervaar plezier met een hoekkeuken met eiland

Een hoekkeuken met een eiland kan een prachtige aanwinst zijn voor jouw woning huis, vooral wanneer je vaak gasten ontvangt of wanneer je een grote familie hebt. Kookeilanden zijn meestal te vinden in huizen met een open keukenontwerp, waardoor je gasten in de woonkamer in de gaten kunt houden terwijl jij lekker aan het koken bent. Een ander voordeel van een hoekkeuken met een eiland is dat het enorm veel extra ruimte biedt - niet alleen voor het koken en de voorbereiding, maar ook voor het opbergen van alle potten, pannen en andere keukenbenodigdheden. Een hoekkeuken met een eiland is een waar genot omdat het een groot werkoppervlak biedt en je door de open opstelling gemakkelijk in contact blijft met je gezin of je gasten. 

Hoekkeuken met eiland
Hoekkeuken met klein eiland

Opties voor het eiland

Er zijn een aantal overwegingen die je mee moet nemen bij het kiezen van een eiland voor jouw nieuwe moderne hoekkeuken met een eiland. Er zijn namelijk een paar opties waar je uit kunt kiezen. De keuze voor het eiland kun je het best maken door te kijken naar jouw keuken indeling. Een vrijstaand eiland biedt bijvoorbeeld meer ruimte om rond te lopen in de keuken. Dit is dus een uitstekende keuze wanneer je veel ruimte tot je beschikking hebt. Kies je voor een spoeleiland in jouw hoekkeuken met een eiland is het een stuk compacter; deze kan namelijk eenvoudig tegen de muur geplaatst worden. Hou altijd rekening met de functies en jouw persoonlijke idee van wooncomfort. Het kan helpen om van tevoren een lijst te maken met wensen en vereisten zodat je beter weet wat je kunt verwachten.

Vervolgens is het tijd om het materiaal en de stijl voor jouw hoekkeuken met een eiland te kiezen. Er zijn veel opties om uit te kiezen, zoals hout, roestvrij staal of graniet. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, onze adviseurs kunnen je alle voor-en nadelen uitleggen en je helpen om tot de beste beslissing te komen.

Hoekkeuken met eiland kopen bij Kitchen4All

Bij Kitchen4All begrijpen we dat ieders smaak anders is. Daarom bieden we een grote verscheidenheid aan keukenstijlen waaruit je kunt kiezen. Als je geïnteresseerd bent in een hoekkeuken met raam en eiland, raden wij u aan een afspraak in te plannen bij een van onze winkels. In onze winkels staan onze gespecialiseerde adviseurs klaar om je deskundig advies te geven over een hoekkeuken met een eiland en je te helpen met alle mogelijke vragen. Wij bieden keukens voor iedereen, in elke stijl, elke kleur en alle soorten en maten. Een kennismakingsgesprek is dan ook altijd de basis van een samenwerking! Wij geven je altijd een onafhankelijk advies over het ontwerp van uw nieuwe hoekkeuken met een eiland. Wanneer je besluit om ons ontwerp door te zetten helpen we je van begin tot eind en zorgen we ervoor dat je één vast contactpersoon hebt die het hele proces over jullie tevredenheid waakt, dat is namelijk onze topprioriteit! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan vandaag nog jouw afspraak in!

Plan een adviesgesprek

Hoekkeuken met kookeiland