Rechte keuken 5 meter

Heb jij een vrij lange ruimte waar je nieuwe keuken moet komen? Dan is een rechte keuken van 5 meter misschien wel iets voor jou. Het voordeel van rechte keukens is dat je deze op verschillende manieren kunt inrichten en samenstellen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het om een rechte keuken van 5 meter gaat. Je leest het hieronder!

Voordelen rechte keuken 5 meter

Het grootste voordeel van een rechte keuken is dat je deze op verschillende manieren kunt indelen. Je kunt kiezen voor een keuken met of zonder bovenkasten of voor een rechte keuken met een kastenwand. Maar ook de lengte van een rechte keuken kun je dus zelf bepalen. Een rechte keuken van 5 meter is relatief lang, waardoor je deze helemaal naar jouw wensen kunt inrichten. Zo heb je genoeg ruimte om een deel van de keuken te voorzien van een kastenwand. Hierin kun je je apparatuur inbouwen, waardoor je de strakke uitstraling van een rechte keuken behoudt.

Rechte keukenopstelling 5 meter lang
Witte rechte keuken 5 meter

Samenstellen rechte keuken 5 meter

Qua indeling kun je een rechte keuken van 5 meter dus op verschillende manieren indelen. Maar ook de kleuren en materialen kun je helemaal zelf bepalen. Er zijn verschillende soorten en kleuren werkbladen en veel verschillende fronten waar je uit kunt kiezen. We adviseren altijd eerst te bepalen welke stijl bij je past. Aan de hand daarvan kun je de fronten en het werkblad uitkiezen. Deze twee elementen bepalen namelijk voor het grootste deel de stijl van jouw rechte keuken 5 meter. In de winkel hebben we van de fronten en werkbladen stalen, zodat je ze goed met elkaar kunt vergelijken. Nadat je deze combinatie hebt uitgekozen kun je de kranen, spoelbak en eventuele grepen erbij zoeken. Ook heeft de kleur van de apparatuur natuurlijk invloed op je keuken, dus bedenk ook hierbij goed wat je mooi vindt!

Verschillende keukenstijlen

Een rechte keuken kun je eigenlijk in vrijwel alle keukenstijlen krijgen. Een moderne rechte keuken van 5 meter kun je samenstellen door te kiezen voor zwarte fronten met een betonlook werkblad en zwarte accenten. Is een landelijke rechte keuken meer iets voor jou? Kies dan voor witte hoogglans fronten in combinatie met een houtlook werkblad en rvs-accenten. Toch liever een luxe keuken? Kies dan voor zwarte fronten met een marmerlook werkblad en goudkleurige kranen. Zo kun je verschillende combinaties maken voor je rechte keuken van 5 meter en daarmee de keukenstijl creƫren die helemaal bij je past. Zou je graag inspiratie op willen doen? We hebben verschillende keukenopstelling voor je op een rijtje gezet. Je kunt ze dus met elkaar vergelijken en bekijken welke combinaties bij jou passen!

Rechte keuken 5 meter lang
Keuken recht 5 meter

Complete ontzorging

Ben je er na het lezen achter gekomen dat een rechte keuken van 6 meter perfect in jouw ruimte past? Maak dan eens een afspraak bij een van onze winkels en kom langs. We zijn er bij Kitchen4All om je te ontzorgen. We helpen je met het samenstellen van je rechte keuken en maken een 3D-ontwerp voor je. Maar we ontzorgen je niet alleen tijdens het aankoopproces, ook er na. Zo komen we de keuken gratis bij je thuisbezorgen en kunnen we de volledige montage voor je verzorgen. Heb je tijdens of na dit gehele proces vragen? Dan kun je gerust contact opnemen met een van onze adviseurs. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken en kan straks gaan genieten van je nieuwe rechte keuken van 5 meter!

Maak een afspraak