Lange rechte keukens

Is jouw keukenruimte lang en smal? Benut deze ruimte dan optimaal met een lange rechte keuken. Een grote U-keuken met kookeiland mag dan misschien niet passen, een lange rechte keuken komt wél mooi tot zijn recht. Zo heb je alsnog voldoende ruimte om te werken en te koken. En je hoeft je ook geen zorgen meer te maken over de hoeveelheid kastruimte, want daar heb je met een lange rechte keuken meer dan voldoende van. Ben je benieuwd hoe we jouw droom keukenopstelling kan vormgeven? Laat je inspireren en adviseren!

Stel jouw lange rechte keuken zelf samen

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen stijl, smaak en voorkeuren. De één vindt een stoere, industriële uitstraling mooi, terwijl de ander meer weg is van een landelijke stijl. Wat jouw stijl of smaak ook is, bij ons kun je jouw rechte lange keukenopstelling zelf samenstellen. Bij ons heb jij de regie in handen. Jij bent degene die uiteindelijk bepaalt hoe jouw lange rechte keuken eruit komt te zien.

Voor het samenstellen van een unieke, originele lange rechte keuken zoals niemand anders die heeft, ben je bij ons dus in goede handen. Kies uit diverse materialen, kleuren en apparatuur om zo jouw droomkeuken tot leven te brengen. Door gebruik te maken van verschillende kleuren, materialen en opstellingen, krijgt de keuken iedere keer een andere uitstraling.

Witte lange rechte keuken
Lange rechte keuken

Inspiratie, tips en trends lange rechte keuken

Vind je het lastig om een keuze te maken uit alle mogelijke opties? Op onze website vind je tips, trends en inspiratie voor jouw lange rechte keuken met kastenwand. We houden de laatste keukentrends nauwlettend in de gaten en delen deze graag met jou. Zo weet je precies wat er op dit moment in keukenland speelt en kun je ideeën opdoen voor jouw keuken. Een andere manier om ideeën op te doen, is via onze pagina met complete keukens die we bij verschillende klanten hebben mogen plaatsen. Deze pagina met opgeleverde keukens vind je ook op onze website. Inspiratie genoeg dus!

3D-ontwerp van jouw lange rechte keuken

Niets is zo leuk en spannend als jouw rechte zwarte keuken langzaamaan tot leven zien komen. Met onze gratis 3D-planner kun je jouw lange rechte keuken virtueel vormgeven en aanpassen aan jouw wensen. Deze tool is gratis toegankelijk via onze website. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen, mocht je het fijn vinden om jouw keuken door een professional te laten ontwerpen. Met veertien winkels in heel Nederland is er altijd wel een Kitchen4All keukenwinkel bij jou in de buurt. Onze adviseurs voorzien je graag van deskundig advies.

Lange rechte keuken met houtlook
Lange rechte keuken met marmerlook

Lange rechte keuken kopen bij Kitchen4All

We zijn er voor iedereen die compleet ontzorgd wil worden. Naast het ontwerp en het inmeten van jouw keuken, verzorgen we ook de montage en oplevering. Een complete ontzorging van A tot Z, zonder gedoe, want we vinden het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn naar jou toe. Je kunt op ons rekenen. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Een lange rechte keuken kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres!