Betaalbare design keuken

Als je op zoek bent naar een keuken met een luxe en unieke uitstraling, dan past een design keuken helemaal bij jou. Vaak wordt gedacht dat design exclusief en kostbaar is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Bij Kitchen4All bieden we keukens in alle stijlen tegen alle budgetten, waardoor we ook design keukens voor alle budgetten aanbieden.

Kenmerken design keuken

Bij design wordt er vaak gedacht aan een strakke en moderne ruimte. Maar bij design keukens wordt er vaak juist gebruik gemaakt van een licht kleurenpallet in combinatie met een contrasterende kleur of materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een uniek geheel, maar geeft de ruimte ook een speelse look. Ook wordt design vaak geassocieerd met goudkleurige accenten, terwijl chroom, Gun Metal en rvs ook een goede optie zijn.

Keuken design betaalbaar
Zwarte betaalbare design keuken

Betaalbaar design

Design kan dus ook heel betaalbaar te zijn. Zo zijn er verschillende kleuren en materialen die garant staan voor de design uitstraling, maar die niet duur zijn. Neem bijvoorbeeld marmerlook als voorbeeld, dit materiaal heeft de exclusieve uitstraling van design maar is geschikt voor vrijwel ieder budget. Daarnaast zorgt de combinatie van kleuren, materialen en de apparatuur keuze voor de exclusieve uitstraling. Ook een houten keuken met eiland oogt chique. Door bijvoorbeeld een marmerlook werkblad te combineren met goudkleurige accenten en de achterwand een opvallende kleur te geven, creëer je een design keuken! 

Keukenapparatuur

De keukenapparatuur speelt ook een grote rol bij design keukens. Bij deze keukenstijl wordt er veelal gekozen voor innovatie keukenapparatuur met een luxe design. Maar ook voor een budget design keuken is er keukenapparatuur met een mooi design. Deze apparaten vormen een prachtige toevoeging aan je keuken en doen zeker niet af aan de design uitstraling ervan.

Budget design keuken samenstellen

Hoe stel je dan zo’n grote woonkeuken samen? De designstijl is een diverse stijl met verschillende mogelijkheden. Allereerst is het goed te bedenken welke kleuren je mooi vindt en hoe je deze in de keuken zou willen toepassen. Je kunt de keuken zelf bijvoorbeeld ingetogen kleuren geven en de wanden rondom de keuken in een opvallende kleur schilderen. Daarnaast bevatten design keukens vaak een eyecatcher. Welk element van de keuken moet er echt uitspringen? Als je graag wil dat het werkblad echt naar voren komt, is het niet handig om te kiezen voor fronten in een opvallende kleur. Als je dit bedacht hebt kun je alvast beginnen met het uitzoeken van de fronten en het werkblad, deze vormen de basis van de keuken. Je kunt dan bekijken welke kleur de kraan, spoelbak en de eventuele fronten er bij past. Deze maken de keuken namelijk helemaal af.

Design keuken betaalbaar
Betaalbare design keuken

Direct de scherpste prijs

Spreekt een betaalbare design keuken jou aan? Bezoek dan eens een van onze winkels. Daar bieden we verschillende keukenopstellingen in verschillende stijlen en voor alle budgetten. Als je een keuken hebt gevonden die bij je past, maken onze deskundige adviseurs graag een 3D-ontwerp voor je. Zo kun je precies zien hoe je keuken eruit komt te zien. Tevreden met het ontwerp? Dan bieden we je een offerte aan met daarin direct de scherpte prijs. We houden niet van gedoe of onderhandelingen, maar van eerlijkheid en transparantie!

Vind jouw Kitchen4All winkel