Keuken marmer hout

Spreken termen als ‘rust’ en ‘natuurlijke materialen en kleuren’ je aan? Bekijk dan zeker eens de opties van een keuken met een marmer en hout look! Voor veel mensen is de keuken een plek om tot rust te komen. En wanneer kom je nu beter tot rust dan wanneer je jezelf omringt met natuurlijke materialen die één en al rust uitstralen? Het is dan ook niet zo vreemd dat een keuken met marmer en hout look tegenwoordig ontzettend populair is. Wij kunnen de keuken met marmer en hout in diverse keukenopstellingen bij je thuis plaatsen. Kom eens bij ons langs voor een persoonlijk adviesgesprek met één van onze specialisten.

Houten keuken met marmer blad

Natuurlijke materialen, zoals hout en marmer, zijn helemaal in. Een veel gekozen keukenstijl is de houten keuken met een marmer(look) aanrechtblad. Je ziet deze keuken met marmer en hout vaak terug in landelijke interieurstijlen. Want ook binnen de landelijke interieurstijl wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen in combinatie met lichte, aardse kleuren. Het landelijke interieur is niet de enige stijl waarbij een keuken met marmer en hout look mooi tot zijn recht komt. Een keuken met marmer en hout look is namelijk ook heel goed te combineren met een modern of minimalistisch interieur.

Keuken hout marmer
Donker hout met marmerlook

Keuken met hout en marmer in verschillende opstellingen

Een keuken met marmer en hout is in verschillende opstellingen te verkrijgen. De bekendste keukenopstellingen zijn de rechte keuken en de hoekkeuken. Maar ook een keuken met een kookeiland, een bar of een U-keuken met marmerlook en hout hoort tot de mogelijkheden. Door te spelen met de opstelling kan jouw keuken ineens een hele andere uitstraling krijgen. Niet elke opstelling is even geschikt voor iedere ruimte. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden in jouw situatie zijn? Onze specialisten adviseren je graag!

Ideeën, inspiratie, tips of advies nodig?

Naast advies van onze specialisten, kun je ook op onze website veel ideeën, inspiratie en tips vinden. Op de pagina ‘tips & trends’ lees je over de nieuwste keukentrends en lees je nuttige tips om het maximale uit jouw keuken met marmer en hout look te halen. Om je een idee te geven welke keukens wij de laatste tijd met succes hebben opgeleverd, hebben wij hiervoor een speciale pagina aangemaakt op onze website. Neem eens een kijkje!

Houten keuken marmer blad
Keuken marmerlook met hout

Maak een afspraak met een keukenspecialist

Je bent altijd van harte welkom om een afspraak in te plannen met één van onze keukenspecialisten. We hebben winkels in diverse plaatsen in Nederland. Zo zit er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Onze specialisten denken graag met je mee om de keuken met marmer en hout look van jouw dromen tot in de perfectie en naar volle tevredenheid te realiseren. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Keuken met marmer en hout kopen bij Kitchen4All

Koop je jouw keuken met marmer en hout look bij Kitchen4All? Dan kun je rekenen op een volledige ontzorging vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Bovendien krijg je standaard 5 jaar garantie. Zo ben je ervan verzekerd dat je nog lang plezier zult hebben van jouw nieuwe keuken met marmer en hout look.