Strakke keuken met eiland

Houd je van strak, minimalistisch, maar wel stijlvol en praktisch? Een strakke keuken met een eiland heeft dit allemaal! Minimalistisch en stijlvol gaan heel goed hand in hand. Dankzij het kook- of spoeleiland is een strakke keuken met een eiland ook nog eens heel praktisch. Alles wat je nodig hebt tijdens het koken of bakken is je binnen handbereik. Gaat je hart ook sneller kloppen van een strakke keuken met een eiland? Kom dan langs in één van onze winkels en laat je inspireren en adviseren door onze keukenspecialisten!

Verschillende mogelijkheden voor een strakke keuken met eiland

Een strakke keukenstijl met een eiland is in verschillende opstellingen en stijlen te verkrijgen. Van strakke landelijke keukens met een eiland tot en met een strakke moderne of industriële keuken met eiland. Bij ons is het allemaal mogelijk! Wil je bijvoorbeeld de industriële inrichting van je woonkamer doortrekken naar de keuken? Dan staat de strakke keuken met eiland in het antraciet heel mooi. Ben je meer fan van een landelijk tintje? Kies dan voor een strakke keuken met eiland van een hout look. De keuken kan in diverse opstellingen worden geplaatst. Daarnaast heb je de keuze uit een kook- of spoeleiland. Bij ons kun je jouw keuken vormgeven zoals jij voor ogen hebt.

Strakke keuken met eiland antraciet

Blijf op de hoogte van de laatste keukentrends

Wil je op de hoogte blijven van de laatste keukentrends? Bij Kitchen4All volgen we de ontwikkelingen in keukenland uiteraard op de voet. Deze delen we graag met je op onze website. Ga hiervoor naar de pagina ‘tips & trends’. Voor het opdoen van ideeën en inspiratie raden we het aan om bovendien eens een kijkje te nemen bij onze opgeleverde keukens. Naast foto’s vind je hier ook informatie over de keuken die we bij de klant hebben mogen opleveren.

Strakke keuken met eiland: van 3D-ontwerp tot werkelijkheid

Om jouw strakke keuken met een eiland te ontwerpen, doorlopen we meerdere stappen waarbij we je volledig ontzorgen. Dit begint allereerst met het maken van een 3D-ontwerp in onze 3D-keukenplanner. Nadat we jouw wensen, eisen en verwachtingen hebben geïnventariseerd, gaat onze specialist voor je aan het werk om hier een 3D-ontwerp van te maken. Dit ontwerp wordt net zo lang aangepast totdat je er honderd procent tevreden mee bent. Hierna volgt het inmeten van de strakke keuken met een eiland. Dit moet nauwkeurig gebeuren. Het monteren van een keuken is namelijk precisiewerk. Het monteren en opleveren van jouw strakke keuken met eiland gebeurt door betrokken en professionele vakmensen. Daar kun je bij ons op rekenen.

Strakke keuken betonlook blad
Strakke keuken met eiland

Strakke keuken met eiland kopen bij Kitchen4All

We maken iedere keukendroom werkelijkheid, wat je wensen ook zijn. Schets ons een beeld hoe je strakke keuken met eiland eruit moet komen te zien en we doen ons uiterste best om er iets moois van te maken. Heb je nog geen idee hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Of wil je eerst eens inventariseren welke mogelijkheden er allemaal zijn? Bij ons kun je voldoende inspiratie opdoen voor de keuken van je dromen!