Magnetrons

Magnetrons

Magnetrons zijn voor de meeste mensen niet meer weg te denken uit de keuken. Het is ideaal voor het snel opwarmen van een maaltijd of voor het ontdooien van voedsel. Destijds waren er voornamelijk witte magnetrons die los op het aanrecht stonden. Inmiddels is het assortiment aan magnetrons flink uitgebreid en veranderd. Er zijn veel verschillende magnetrons op de markt, deze hebben vaak een mooi design en beschikken over innovatieve functies. Hierdoor voegen ze echt wat toe aan de keuken!

Onze merken

Altijd de beste keus

Novy
Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Welke soorten magnetrons zijn er?

Er is een breed assortiment aan magnetrons op de markt, we kunnen dit assortiment indelen in drie soorten magnetrons. Dit zijn de volgende groepen:

  • De solo-magnetron: deze magnetrons bevatten alleen functies waarbij microgolven worden gebruikt. Met deze magnetrons kan je voornamelijk eten verwarmen en ontdooien.
  • De combimagnetron: een combimagnetron beschikt ook over een ovenfunctie. Je kan hiermee, naast eten opwarmen en ontdooien, ook mee bakken en grillen. Doordat je geen extra oven meer nodig hebt zijn deze magnetrons heel geschikt voor kleine keukens.
  • De oven met magnetronfunctie: deze magnetron is niet hetzelfde als een combimagnetron. Het grote verschil is dat bij dit apparaat de nadruk vooral op de ovenfunctie ligt. Bij de combimagnetron ligt de nadruk voornamelijk op het verwarmen van eten.
Soorten magnetrons
Opties magnetrons

Opties op magnetrons

Naast de verschillende soorten magnetrons, verschillende functies ervan ook. Veel magnetrons beschikken bijvoorbeeld over een Quick-start functie, hierbij kan je met een enkele knop de magnetron aanzetten voor een halve minuut. Deze functie is vooral handig als je snel je eten wil opwarmen. Ook beschikken steeds meer magnetrons over een reinigingsfunctie. Het enige wat je hoeft te doen is water toevoegen aan de magnetron en dit programma aanzetten. Zeker als je weinig tijd hebt om schoon te maken is dit een handige functie. Wil je graag wat energie besparen? Dan is een magnetron met invertertechniek wat voor jou. Door deze techniek werkt de magnetron sneller en zuiniger.

Ons aanbod

Ben je op zoek naar een nieuwe magnetron? Bij Kitchen4All bieden we een ruim en betaalbaar assortiment aan magnetrons. Wil je graag wat meer informatie of advies over het kopen van een magnetron? Maak dan een afspraak in een van onze winkels, daar staan onze adviseurs klaar om je van informatie te voorzien!

Ons aanbod