Alles over anti-vingerprint technologie

We zien steeds vaker dat lichte hoogglans keukens plaatsmaken voor donkere matte keukens. Deze trend brengt wel één nadeel met zich mee: de vingerafdrukken. Je ziet op matte materialen veel sneller vingerafdrukken. Maar hier is een oplossing voor: de anti-vingerprint technologie. We bieden bij Kitchen4All een ruim assortiment aan keukens met anti-vingerprint technologie. Ben je benieuwd hoe dit precies werkt? Lees dan snel verder.

Anti-vingerprint technologie

Wat is anti-vingerprint technologie?

Anti-vingerprint technologie is een speciale coating dat op het materiaal wordt aangebracht. Hierdoor heb je dus geen last meer van vlekken op mat materiaal. De coating bestaat uit een transparante en kleurloze laag. Deze laag wordt uitgehard door middel van een Uv-straling en wordt uiteindelijk twee tot drie micrometer dik. De laag is dus zeer dun en daardoor niet te zien of te voelen. Naast dat het geen vingerafdrukken achterlaat heeft deze laag ook een herstellend vermogen. Kleine beschadigingen verdwijnen hierdoor. Dat is natuurlijk heel fijn, want daardoor gaat jouw nieuwe keuken langer mee en kun je er langer van genieten!

Wat is anti-vingerprint technologie?
Keuken anti-vingerprint technologie

Keuken met anti-vingerprint technologie

In principe is de coating door de winkel op elke keuken aan te brengen. De technologie wordt voornamelijk gebruikt voor op kasten en het werkblad. We bieden bij Kitchen4All verschillende kleuren en soorten fronten die voorzien zijn van deze anti-vingerprint coating. Let op: een matte keuken is niet automatisch voorzien van een anti-vingerprint coating. Ben je specifiek op zoek naar een keuken met deze coating? Vraag hiernaar bij een van onze deskundige adviseurs.

De voordelen

Het allerbelangrijkste en grootste voordeel is natuurlijk dat je minder vlekken ziet op de fronten. Zeker met (kleine) kinderen kan je dit veel schoonmaakwerk besparen. Daarnaast herstelt het dus kleine krassen, wat deze fronten erg duurzaam maakt. Ook zijn deze fronten goed bestemd tegen hitte, waardoor je ook minder snel brandplekken of andere beschadigingen ziet op de fronten. Het is dus niet alleen een praktische, maar ook duurzame oplossing. Bovendien zijn de fronten ook gewoon heel erg mooi, dat is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk.

Voordelen anti-vingerprint technologie
Schoonmaken anti-vingerprint technologie

Schoonmaken

Een keuken met anti-vingerprint technologie maak je in een handomdraai schoon. Er blijven natuurlijk minder vlekken achter en het materiaal is daarnaast (zo goed als) krasvrij. Je hebt bij het schoonmaken van jouw anti-vingerprint keuken geen ontvetter of andere sterke schoonmaakmiddelen nodig en dat is ook wel zo fijn. Je kunt de keuken schoonmaken met een zachte doek in combinatie met een milde reiniger, denk bijvoorbeeld aan allesreiniger, of een natte schoonmaakdoek.

Keuken inspiratie

Ben je op zoek naar een complete keuken en weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruitziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keuken inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je keuken past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste keukentrends. Wil je graag weten hoe je droomkeuken eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke pvc-vloer het beste past in je keuken. Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze keukenwinkels. Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Onze adviseurs geven je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Samen gaan we op zoek naar jouw droomkeuken!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Een apothekerskast in jouw keuken

Tip: Een apothekerskast in jouw keuken

Lees verder

Voordelen montageservice

De voordelen van onze montageservice

Lees verder

Jouw ton sur ton keuken samenstellen

Jouw ton-sur-ton keuken samenstellen

Lees verder

Gemiddelde afmeting keuken

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een keuken

Lees verder