Wat zijn de A-merken bij keukens?

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken krijg je met verschillende merken te maken. Er zijn merken voor keukenapparatuur, (kokendwater)kranen, werkbladen en ga zo maar door. Dan heb je natuurlijk ook nog de keuze uit A-, B-, en huismerken. Wat zijn dan eigenlijk de A-merken bij keukens? Dat leggen we je in deze blog uit.

Wat zijn de A-merken bij keukens

Siemens

Siemens is een van de bekendste A-merken als het om keukenapparatuur gaat. Het merk staat bekend om de praktische, maar ook stijlvolle apparatuur. Naast praktische oplossingen, is de apparatuur ook voorzien van slimme innovaties. Het merk biedt bijvoorbeeld slimme ovens aan, waarbij je via een app kunt bekijken of je gerecht al bijna klaar is. Ook zijn er koel-vrieskasten met een no-frost systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen ijsvorming in de koel-vrieskast ontstaat. Je hoeft je vriezer daardoor niet meer te ontdooien vanwege de ijsvorming. Daarnaast is dit ook nog eens duurzamer; het kost namelijk meer energie om de vriezer koud te houden als er ijsvorming is.

Siemens keukenapparatuur
Koelkast Bosch
Kookplaat Bosch
Wijnkast Bosch

Bosch

Het merk Bosch staat bekend om de prijs- kwaliteitsverhouding. Het merk biedt een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur aan. Deze zijn voorzien van een prachtig design en praktische functies. Denk bijvoorbeeld aan een koelkast waarbij je de temperatuur van de lades kunt aanpassen aan de producten die je erin hebt liggen. Hierdoor blijven de producten langer goed, waardoor je minder snel iets weg hoef te gooien. Maar ook de vaatwassers van Bosch bieden praktische oplossingen, deze kun je aan je telefoon koppelen waardoor je altijd de status van het programma kunt bekijken.

ATAG

Een ander A-merk dat keukenapparatuur aanbiedt is ATAG. ATAG is net zoals Siemens en Bosch een innovatief merk dat keukenapparatuur met de nieuwste functies heeft. Zij bieden voor iedere thuiskok de geschikte apparatuur. Zo hebben zin onlangs een kookplaat uitgebracht met celsius cooking. Bij deze kookplaat kun je de exacte temperatuur van de kookzonde bepalen, waardoor je gerecht altijd op de juiste temperatuur wordt bereid.

ATAG
Quooker kokend waterkraan

Quooker

Als we het over kokendwaterkranen hebben, dan zul je al snel aan Quooker denken. Quooker is dan ook het eerste merk die een kokendwaterkraan heeft uitgebracht. Het merk biedt kranen met verschillende modellen en in verschillende kleuren aan, waardoor je de kokendwaterkraan helemaal kunt aanpassen op jouw keukenstijlen. Ook biedt Quooker kranen met verschillende functies aan. Naast dat je uit die kranen kokend water kunt halen, zijn er ook kranen waar je bruisend en gekoeld water uit kunt tappen.

Merken met A-kwaliteit

We bieden bij Kitchen4All keukens voor iedereen, daarom bieden we naast de bovengenoemde merken nog veel meer merken aan. Denk bijvoorbeeld aan Pelgrim, ETNA en Selsiuz. Deze merken bieden dezelfde kwaliteit als de bovengenoemde A-merken, maar tegen een zachter prijsje. Zo kunnen we voor ieder budget dezelfde hoogwaardige kwaliteit aanbieden. Wij bieden keukens voor iedereen! Zou je dit graag zelf willen ervaren? Kom dan eens langs bij een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs helpen je daar bij het samenstellen van je nieuwe keuken in jouw stijl én budget.

Maak een afspraak

ETNA

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Koffiehoek

Kies voor een koffiehoek in jouw keuken

Lees verder

Keuken met kastenwand

De voordelen van een keuken met een kastenwand

Lees verder

Populaire keukenstijlen

De populairste keukenstijlen van het moment

Lees verder

Stappenplan voor het schoonmaken

Stappenplan voor het schoonmaken van jouw keuken

Lees verder