Keuken kleuren

In de woonkamer of slaapkamer kies je al snel voor een kleurtje op de muur of laat je kleur in het interieur terugkomen. In een keuken daarentegen wordt er vaak gekozen voor neutrale kleuren zoals wit, grijs of zwart. Wil jij wel graag kleur in de keuken? We bieden bij Kitchen4All een ruim assortiment aan gekleurde keukens. Daarom hebben we een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Keuken kleuren

Verschillende gekleurde elementen

Er zijn verschillende elementen van keukens die we in kleur aanbieden. Zo zijn (kunststof) werkbladen in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Maar ook de fronten van de keuken bieden we in vele verschillende kleuren aan. Wil je liever op een subtiele manier kleur aanbrengen in de keuken? Kies dan voor een achterwand in kleur. Je kunt hierbij onder andere kiezen voor tegels of hetzelfde materiaal als je werkblad. Er zijn dus verschillende materialen waarmee je kleur kunt aanbrengen in de keuken. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Kom dan eens naar van onze keukenwinkels. Je vindt daar verschillende keukenopstellingen in verschillende kleuren. Door ons uitgebreide assortiment is er altijd wel een keuken die bij je past.

Roze keukens

Kleuren in de keuken

We hebben een aantal kleuren voor je uitgelicht. Zo kun je precies zien welke mogelijkheden er zijn met deze keuken kleur. Wil je de kleuren liever in het echt komen bekijken? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs. We hebben verschillende keukenopstellingen met kleur, zodat jij in alle rust inspiratie op kunt doen.

Keuken kleuren combineren

Kleur kun je op verschillende manieren toepassen in de keuken. Zo kun je ervoor kiezen om de keuken één kleur te geven of juist een combinatie te maken. Vaak zien we dat er voor het werkblad en de fronten twee verschillende kleuren gekozen worden. Maar je kunt ook verschillende kleuren fronten kiezen. Dit is op dit moment ook echt een trend! Je kunt bijvoorbeeld de bovenkasten een andere kleur geven dan de rest van de keuken. Of kies voor het eiland een opvallende kleur en geef de kastenwand een neutralere kleur als wit of grijs. Door die verschillende kleuren met elkaar te combineren, stel je je eigen unieke keuken samen. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om de stijl te creëren die bij je past! Hieronder vind je een aantal opgeleverde keukens van onze klanten. Zo kun je precies zien wat er mogelijk is.

Keukens met kleur

Laat je inspireren

Laat je adviseren

Heb je een kleur gezien die bij je past? Of wil je graag advies ontvangen over welke kleur bij je past? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Daar kun je in alle rust inspiratie op doen én je laten adviseren door onze keukenadviseurs. Naast dat zij je voorzien van advies, kunnen zij ook een 3D-ontwerp maken van je nieuwe keuken. Zo weet je precies hoe jouw uitgekozen kleur(en) er in je nieuwe keuken uit komen te zien. De koffie staat voor je klaar!

Plan een adviesgesprek