Gekleurde keukens

Keuken kleuren

In de woonkamer of slaapkamer kies je al snel voor een kleurtje op de muur of laat je kleur in het interieur terugkomen. In een keuken daarentegen wordt er vaak gekozen voor neutrale kleuren zoals wit, grijs of zwart. Wil jij wel graag kleur in de keuken? We bieden bij Kitchen4All een ruim assortiment aan gekleurde keukens. Daarom hebben we een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Blauwe keukens

Wil je graag een gekleurde keuken, maar wil je niet een te opvallende kleur? Kies dan voor een blauwe keuken. Het voordeel van blauw is, dat er enorm veel verschillende tinten zijn. Zo creëer je met een donkerblauwe keuken een warme en moderne sfeer, waar je met lichtblauw al sneller richting een landelijke keuken gaat. Daarnaast is de kleur eenvoudig te combineren met andere kleuren en materialen. Zo kun je kiezen voor een marmerlook blad, goudkleurige elementen en donkerblauwe fronten, waarmee je een luxe uitstraling creëert. Combineer je blauwe fronten met een betonlook werkblad en zwarte kranen, dan ontstaat er juist een industriële sfeer. De mogelijkheden met een blauwe kleur zijn dus heel breed.

Blauwe keukens
Blauwe keuken

Groene keukens

Bij groen wordt er gauw gedacht aan een felgroene kleur, maar er zijn diverse tinten groen verkrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit mintgroen, waarmee je een frisse look creëert. Maar je kunt ook kiezen voor een donkergroene kleur, waarmee je een echte design keuken kunt realiseren. Je kunt dus met de kleur groen de stijl en uitstraling creëren die je wil. Je zal misschien denken dat groen een moeilijk te combineren kleur is, maar dat hoeft helemaal niet! Groen vormt een prachtige combinatie met hout, waarmee je een landelijke uitstraling creëert. Maar ook goudkleurige of zwarte accenten vormen een goede combinatie met groen.

Groene keukens
Groene keuken

Rode keukens

Ben je op zoek naar echt iets gewaagds en unieks? Dan is een rode keuken misschien wel iets voor jou. Je kunt kiezen voor een felrode keuken waarmee je een echte eyecatcher creëert. Wil je wel iets unieks, maar liever iets minder opvallend? We bieden bijvoorbeeld ook wijnrode keukens aan. Hiermee behoud je de unieke uitstraling die rood met zich meebrengt, maar houd je het wat rustiger. Ook rood is goed te combineren met hout, maar ook natuursteen staat prachtig bij een rode keuken!

Rode keuken
Rode keukens

Roze keukens

Ben je op zoek naar een roze keuken? Ook dat is mogelijk. We snappen dat je niet snel voor een felroze keuken kiest, maar roze kent veel verschillende kleurtinten. Zo is oudroze een kleur die op het moment steeds vaker terugkomt in keukens Waarom dan niet kiezen voor oudroze fronten? Door deze te combineren met koperen elementen en een marmerlook blad zorg je voor een luxe uitstraling.

Roze keuken
Gekleurde keuken

Laat je adviseren

Wil je ook graag een gekleurde keuken maar twijfel je over welke kleur het beste bij jou en je ruimte past? Laat je dan adviseren door een van onze deskundige adviseurs. Zij staan in de winkel voor je klaar om je te helpen! Aan de hand van jouw wensen en behoeften maken zij een 3D-ontwerp van je nieuwe keuken. Zo weet je precies hoe deze eruit komt te zien. Samen gaan we jouw gekleurde droomkeuken realiseren!

Maak een afspraak