Mintgroene keuken

De meeste groene keukens hebben een wat donkerdere kleur en daarmee een wat warmere sfeer. Hou jij meer van een keuken met een lichte en frisse uitstraling? Dan past een mintgroene keuken misschien wel bij jou. Hiermee creëer je een frisse sfeer én ga je bovendien voor een uniek geheel. Want de keuze voor een mintgroene keuken zien we niet vaak.

Mogelijkheden mintgroene keuken

Als je graag een mintgroene keuken wil, zijn er verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Zo kun je gaan voor mintgroene fronten, waarmee je van je keuken een kleurrijk geheel maakt. Maar je kunt ook gaan voor een werkblad met mintgroene accenten. Er zijn verschillende materialen werkbladen in een mintgroene kleur of accenten. Wil je op een meer subtiele manier de kleur aan je ruimte toevoegen? Dan kun je natuurlijk een van de wanden in de keuken deze kleur geven of kiezen voor mintgroene accessoires.

Keuken mintgroen
Mintgroene keuken kopen

Mintgroene keuken combineren

Ondanks dat een mintgroen best een uitgesproken kleur is, kun je het met verschillende kleuren en materialen combineren. Een van de meest gemaakte combinaties bestaat uit mintgroene fronten en een houtlook werkblad. Hiermee ga je wat meer voor een landelijke keuken. Maar ook een marmerlook blad met wat meer neutrale kleuren of composiet combineert prachtig met mintgroen. Omdat de kleur wat meer uitgesproken is, wordt het vaak met een wat meer ingetogen kleur gecombineerd. Denk dan aan een combinatie met zwart, wit of grijs. Zo weet je ook zeker dat je keuken niet te druk wordt.

Verschillende keukenstijlen

De mintgroene kleur zien we vooral vaak terugkomen bij landelijke keukens. De kleur wordt dan gecombineerd met natuurlijke elementen, zoals een houtlook werkblad. Maar je kunt met een mintgroene keuken ook best een luxe uitstraling creëren. Kies dan voor een combinatie van mintgroene fronten, een marmerlook werkblad en goudkleurige accenten. Of ga jij liever voor een design keuken? Combineer dan groene fronten met een wat opvallender werkblad en Gun Metal accenten. Je kunt een mintgroene keuken dus met verschillende keukenstijlen combineren. Zo creëer je altijd een keuken die helemaal bij je past.

Keukeninspiratie bij Kitchen4All

Weet je zeker dat je voor een mintgroene keuken gaat? Of ben je er nog niet helemaal over uit welke kleur je nieuwe keuken krijgt? In onze winkels kun je in alle rust inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken. Je vindt er namelijk veel verschillende keukenopstellingen in allerlei kleuren, materialen en stijlen. Zo kun je in alle rust rondkijken en zien wat je wel en niet mooi vindt. Natuurlijk voorzien onze adviseurs je ook graag van advies en helpen je bij het samenstellen van je nieuwe keuken. Zien we je snel bij een van onze winkels?

Maak een afspraak

Landelijke mintgroene keuken