U-keukens

U-vormige keuken kopen

U-keukens

Een U-vormige keuken, de naam zegt het al, heeft de vorm van een U. Deze keukens bestaan uit drie zijdes die met elkaar verbonden zijn. Je kan ervoor kiezen om alle zijdes tegen de muur te plaatsen, maar dit kunnen er ook één of twee zijn. Deze keukens bieden veel opberg- en werkruimte door het relatief grote werkblad en de vele opberglades en kasten. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een zijde te gebruiken als eethoek of bar. Het is dus een hele veelzijdige keukenopstelling. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze keukenopstelling? Kom dan eens langs bij een van onze winkels. Deze zitten door heel Nederland waardoor er altijd wel een winkel bij je in de buurt is!

Over onze U-vormige keukens

U-vormige keuken met kastenwand

Bij deze keukenopstelling wordt er vaak voor een kastenwand gekozen. Een kastenwand is een moderne keukenoplossing en biedt veel opbergruimte. Ook kan je inbouwapparatuur in een kast laten plaatsen, dit zorgt ervoor dat de keuken rustig oogt. Je kan een kastenwand zo breed maken als je wil. Zo kan je in een compacte ruimte bijvoorbeeld kiezen voor 2 hoge kasten en in een keuken met veel ruimte misschien wel voor 5 hoge kasten. Als je kiest voor een kastenwand met inbouwapparatuur is het verstandig om rekening te houden met de keukendriehoek, bestaande uit de koelkast, kookplaat en spoelbak. Deze elementen kan je het beste zo dicht mogelijk bij elkaar plaatsen.

U-vormige keuken met kasten
U-vormige keuken inspiratie

U-vormige keuken inspiratie

Weet je al precies hoe jouw nieuwe U-vormige keuken moet worden? Of wil je liever in alle rust inspiratie op doen? Op onze website vind je veel U-vormige keuken inspiratie. Zo kan je ontdekken welke stijl het beste bij jou en je keuken past. Iedereen heeft andere wensen en daarom zijn al onze keukens maatwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit zie je ook aan de opgeleverde keukens bij onze klanten. Ben je op zoek naar een keuken met de laatste trends? Lees dan onze blogs met daarin de laatste trends en laat je inspireren! Heb je genoeg inspiratie opgedaan? Ga dan aan de slag met onze keukenplanner. Hiermee maak je eenvoudig een 3D-tekening van jouw droomkeuken!

Direct de scherpste prijs

Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen, daarom hebben we keukens in alle stijlen en voor alle budgetten. Er is dus altijd wel een keuken die bij jou en je ruimte past! Heb je een U-vormige keuken uitgezocht die helemaal bij je past? Dan maken we een offerte voor je op, we bieden je in deze offerte direct de scherpste prijs. Dus geen gedoe en onderhandelingen, maar een eerlijke en transparante prijsopgave. Daarnaast bieden we je voldoende bedenktijd zodat jij rustig kan nadenken over je nieuwe droomkeuken. Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Direct de scherpste prijs
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Twijfel je nog of een U-vormige keuken de geschikte opstelling voor jouw keuken is? Of wil je graag nog wat meer inspiratie op doen? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Onze betrokken en deskundige adviseurs staan daar voor je klaar. We bieden bij Kitchen4All keukens voor iedereen. “Zoveel mensen, zoveel wensen”, we beginnen daarom altijd met het leren kennen van onze klanten. Aan de hand van die kennismaking geven onze adviseurs je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe droomkeuken!

Bekijk onze opgeleverde U-vormige keukens

Naar overzicht