U-vormige keuken kopen

U-keukens

Ben je op zoek naar een nieuwe keukenopstelling die je veel werk- en opbergruimte biedt? Kijk dan eens naar een U-vormige keuken. Met deze opstelling weet je zeker dat je al je spullen kunt opbergen en alle ruimte hebt om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Zou je meer willen weten over U-vormige keukens? Lees dan snel verder, wij vertellen je er alles over!

Wat is een U-vormige keuken?

Een U-vormige keuken heeft, de naam zegt het al, de vorm van een U. Deze keukens bestaan uit drie zijdes welke vaak met elkaar verbonden zijn. Doordat deze keukens drie zijdes hebben ontstaat dus die grote hoeveelheid opberg- en werkruimte. Je kunt deze keukenopstelling op verschillende manieren indelen, zo hoeven de drie delen niet aan elkaar vast te zitten. Ook de lengtes van de delen kunnen variëren en kun je aanpassen aan jouw wensen en de ruimte. Wel is het een relatief grote opstelling, dus bekijk van tevoren goed of deze bij jouw ruimte past.

De mogelijkheden

Een U-vormige keuken biedt verschillende mogelijkheden. Zo kun je er dus voor kiezen om een aantal of alle delen los van elkaar te plaatsen. De delen kun je tegen de wand plaatsen of los in de ruimte. Bij de delen die je tegen de wand plaatst, kun je ook variëren met de bovenkasten. Zo kun je er dus ook voor kiezen om van een van de delen een kastenwand te maken, waarmee je dus ook veel opbergruimte creëert. Een andere populaire mogelijkheid is om te kiezen voor een keuken met U-vorm en een kookeiland of een keukenbar. Hiermee maak je direct van jouw U-vormige keuken een woonkeuken. Een U-vormige keuken is dus een hele veelzijdige keukenopstelling!

Moderne U-keuken

Bekijk onze opgeleverde U-vormige keukens

Naar overzicht

U-vormige keuken inspiratie

U-vormige keuken inspiratie

Weet je al precies hoe jouw nieuwe U-vormige keuken moet worden? Of wil je liever in alle rust inspiratie op doen? Op onze website vind je veel U-vormige keuken inspiratie. Zo kan je ontdekken welke stijl het beste bij jou en je keuken past. Iedereen heeft andere wensen en daarom zijn al onze keukens maatwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit zie je ook aan de opgeleverde keukens bij onze klanten. Ben je op zoek naar een keuken met de laatste trends? Lees dan onze blogs met daarin de laatste trends en laat je inspireren! Heb je genoeg inspiratie opgedaan? Ga dan aan de slag met onze keukenplanner. Hiermee maak je eenvoudig een 3D-tekening van jouw droomkeuken!

Direct de scherpste prijs

Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen, daarom hebben we keukens in alle stijlen en voor alle budgetten. Er is dus altijd wel een keuken die bij jou en je ruimte past! Heb je een U-vormige keuken uitgezocht die helemaal bij je past? Dan maken we een offerte voor je op, we bieden je in deze offerte direct de scherpste prijs. Dus geen gedoe en onderhandelingen, maar een eerlijke en transparante prijsopgave. Daarnaast bieden we je voldoende bedenktijd zodat jij rustig kan nadenken over je nieuwe droomkeuken. Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Direct de scherpste prijs
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Twijfel je nog of een U-vormige keuken de geschikte opstelling voor jouw keuken is? Of wil je graag nog wat meer inspiratie op doen? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Onze betrokken en deskundige adviseurs staan daar voor je klaar. We bieden bij Kitchen4All keukens voor iedereen. “Zoveel mensen, zoveel wensen”, we beginnen daarom altijd met het leren kennen van onze klanten. Aan de hand van die kennismaking geven onze adviseurs je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe droomkeuken!