Industriële keukens met hout

Een industriële keuken kenmerkt zich door de stoere en robuuste uitstraling. De keukens worden vaak bekleed met donkere elementen en natuurlijke materialen. Een materiaal dat daar perfect bij past, is hout. Geen wonder dat we vaak de keuze zien voor een industriële keuken met hout. Wil je graag meer weten over deze keukens? Wij vertellen je er graag meer over.

Houten industriële keuken

Toepassen van het hout in een industriële keuken

De industriële woonstijl kenmerkt zich door de robuuste, natuurlijke materialen, donkere kleuren en simplistische, ruwe afwerkingen. Dit maakt dat de klassieke industriële keuken gecombineerd met hout vaak stoer oogt. Er wordt vaak gekozen voor donkere houttinten omdat deze mooi aansluiten bij de gewenste uitstraling van de industriële keuken met hout. Ga bijvoorbeeld voor donker houten kasten met een betonnen werkblad. Wil je graag een industriële keuken met hout waarbij het hout meer als accent terugkomt en niet als hoofdmateriaal? Dan kun je ook gaan voor zwarte kasten met een houten werkblad en houten accenten in de rest van de keuken. Denk bijvoorbeeld aan houten krukken in de keuken, houten planken aan de muur waar je servies op kwijt kunt of een houten snijplank als standaard accessoire op het aanrecht. Wij denken graag met je mee over de verschillende toepassingen van het hout binnen de industriële keuken met hout.

Industriële keuken hout
Industriële keukens met hout

Jouw keuken realiseren

Wil je een witte industriële keuken met hout ontwerpen? Maak vooral eens vrijblijvend een afspraak bij één van onze winkels. Een gespecialiseerde adviseur met verstand van zaken zal je verwelkomen bij je afspraak. Hij of zij zal jouw helpen bij het ontwerpen en creëren van jouw ideale industriële keuken met hout. Samen met jou bespreken we jouw specifieke wensen en voorkeuren, jouw budget en de mogelijkheden van de ruimte. Wanneer we jouw wensen volledig in kaart gebracht hebben maken we een 3D-ontwerp. Tijdens het maken van dit 3D-ontwerp komt jouw keuken pas echt tot leven en kun je voor het eerst een glimp zien van hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien. Pas wanneer jij akkoord gaat met het design gaan we aan de slag met de offerte. Wij houden niet van kleine lettertjes of onderhandelingen, daarom bieden we je gelijk de beste prijs die we kunnen maken. Jij hebt de zekerheid dat je de scherpste prijs betaald voor alles wat je graag wil in de industriële keuken met hout. Wij staan namelijk voor volledige eerlijkheid en transparantie.

Industriële keuken met hout kopen bij Kitchen4All

Ben jij helemaal blij met het ontwerp van de industriële keuken met hout én ben je tevreden over de offerte? Dan worden alle processen om jouw keukendroom te realiseren in werking gezet! Van begin tot eind sta jij in contact met jouw persoonlijke adviseur. Zo weet je zeker dat jouw wensen volledig in acht genomen worden en dat er geen ruis kan ontstaan. Wij ontzorgen je volledig; jouw keuken wordt gratis bij je thuis bezorgd en we monteren hem met veel plezier. Hulp nodig met het demonteren van je oude keuken? Dat gaan we voor je regelen! Binnen de kortste keren kun je genieten van een interieur compleet mét een zwarte industriële keuken van hout. Maak vandaag nog een afspraak!

Industriële keuken met hout