Moderne keukens (1)

Moderne keukens

De moderne keuken is een van de meest populaire keukenstijlen van het moment. Het is een veelzijdige stijl, waardoor je alle kanten mee op kunt. Dat is ook een van de redenen waarom deze keukenstijl zo populair is. Ben je opzoek naar een moderne keuken? We bieden bij Kitchen4All een ruim aanbod aan moderne keukens van hoge kwaliteit én voor de scherpste prijs. 

 • Sorteren op
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Populariteit
 • Prijs
  • Alle prijzen
  • € 7.000,- € 11.999,-
  • € 12.000,- € 15.999,-
  • € 16.000,- € 19.999,-
  • €24.000,- +
 • Opstellingen
  • Alle opstellingen
  • Rechte keukens
  • U-vormige keukens
  • Hoekkeukens
  • Kookeiland

Er zijn geen keukens gevonden voor deze selectie.

Kenmerken moderne keukens

Moderne keukens staan vooral bekend om de strakke uitstraling. Zo zijn deze keukens vaak greeploos en voorzien van keukenapparatuur met een strak design. Ook hebben deze keukens vaak veel opbergmogelijkheid. Een rommelige keuken verliest namelijk al snel de strakke uitstraling. Vanwege de strakke en trendvolle elementen worden deze keukens ook vaak omschreven als luxe en stijlvol.

Soorten materialen

Omdat moderne keukens vaak een wat strakkere uitstraling hebben, wordt er vaak ook gekozen voor gladde materialen. Zo zul je wat minder snel de keuze voor een front met een houtstructuur tegenkomen. Maar vrijwel alle andere materialen lenen zich voor deze keukenstijl. Het is vooral afhankelijk van welke combinaties je maakt. Zo kun je best voor een (glad) houtlook werkblad kiezen en deze combineren met zwarte fronten. Of ga voor een marmerlook werkblad en zandkleurige fronten.

Kenmerken moderne keuken
Donkere moderne keuken

Kleuren van een moderne keuken

Bij een moderne keuken wordt vaak gedacht aan een zwarte, grijze of witte keuken. Deze drie kleuren lenen zich dan ook goed voor deze keukenstijl. Maar er zijn nog meer kleuren waarmee je een moderne keuken kunt creëren. Zo zijn zandkleuren nu natuurlijk erg populair. Ook groen en blauw zien we steeds vaker terugkomen in een moderne keuken. Deze kleuren passen goed bij de keukenstijl omdat ze geen hele uitgesproken uitstraling hebben. Al is dat natuurlijk wel afhankelijk van welke blauw- of groentint je uitkiest. Een moderne keuken hoeft dus helemaal niet grauw te zijn.

Moderne keuken samenstellen

De combinatie van de fronten en het werkblad heeft de meeste invloed op de uitstraling en sfeer van de keuken. We raden daarom ook aan om daarmee te beginnen als je de keuken gaat samenstellen. Je kunt een moderne keuken op verschillende manieren creëren, bedenk daarom van tevoren alvast of je voor een donkere of juist lichte keuken wil gaan. Aan de hand daarvan kun je dus de kleuren en materialen van de fronten en het werkblad uitzoeken. Als je deze combinatie hebt uitgezocht kun je bekijken wat je nog mist. Wil je bijvoorbeeld een eyecatcher toevoegen? Of wil je juist nog wat neutrale elementen toevoegen? Aan de hand daarvan kun je de kleur van de accenten, spoelbak en kraan, uitzoeken. Als laatste volgt de apparatuur, bij deze keukenstijl zien we voornamelijk de keuze voor zwart. 

Laat je inspireren door onze moderne keukens

Bekijk ze hier

Trends voor de moderne keuken

Bij de moderne keukenstijl spelen de laatste keukentrends natuurlijk een belangrijke rol. Deze stijl is immers voor een groot deel gebaseerd op trends. We hebben er een aantal voor je uitgelicht:

1. Ronde vormen: ondanks dat bij modern vaak aan rechte hoeken wordt gedacht, kunnen ronde vormen ook dezelfde strakke uitstraling creëren. We zien dan ook steeds vaker de keuze voor ronde vormen in de keuken.

2. Stenen werkbladen: stenen werkbladen zijn momenteel heel populair. Er zijn verschillende stenen werkbladen met een strakke uitstraling, waardoor deze perfect passen bij de moderne keuken.

3. Zandkleuren: je ziet de zandkleuren in vele keukens verschijnen, dit zijn dan ook echte trendkleuren. Deze kleuren hebben een neutrale uitstraling en komen dan ook vaak terug in de moderne stijl.

Modern chique keuken
Zwarte moderne keuken

Combineren moderne keuken

Vaak wordt er niet gekozen voor een keukenstijl, maar een combinatie gemaakt van twee verschillende stijlen. Ook een moderne keuken kun je goed combineren met andere stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een moderne keuken met landelijke accenten. Deze kun je samenstellen door te kiezen voor grijze fronten en een houtlook werkblad. Of ga voor een luxe moderne keuken en kies voor zwarte fronten, een marmerlook werkblad en goudkleurige accenten. Zo kun je ook combinaties maken met design, industrieel en minimalistisch.

Onze verschillende moderne keukens

Complete ontzorging bij Kitchen4All

We bieden je niet alleen producten van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen, we bieden je ook volledige ontzorging. Zo voorzien we je van deskundig advies en maken een 3D-ontwerp voor je. Maar ook na de aankoop van de keuken ontzorgen wij je. De keuken wordt gratis bij je thuis bezorgd en, als je dat wil, kunnen we ook de volledige montage voor je verzorgen. We werken uitsluitend samen met erkende en professionele monteurs die al heel veel keukens hebben gemonteerd. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken en kan gaan genieten van jouw nieuwe moderne keuken.

Moderne keukeninspiratie

Wil je graag nog wat extra inspiratie opdoen voor jouw moderne keuken? Op onze website vind je veel keukeninspiratie, zo kun je eenvoudig ontdekken wat bij jou past. Bekijk bijvoorbeeld onze opgeleverde keukens van onze klanten. Hierin zie je goed terug dat al onze keukens maatwerk zijn. Iedereen heeft natuurlijk andere wensen, daarom is het belangrijk dat jouw nieuwe keuken helemaal bij je past. Maar ook als je opzoek bent naar de laatste trends kun je bij ons terecht. Je vindt deze terug in de keukenopstellingen in onze winkels. Maak dus snel een afspraak en bezoek de Kitchen4All winkel bij jou in de buurt.

Persoonlijk advies

Wil jij graag advies over een moderne keuken kopen? Of ben je op zoek naar meer keukeninspiratie? Breng dan eens een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Daar staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies. Nadat zij jouw wensen in kaart hebben gebracht, gaan jullie samen op zoek naar de kleuren en materialen voor de keuken. De adviseur maakt ook een 3D-ontwerp voor je zodat je precies weet hoe je nieuwe keuken eruit komt te zien en waar je aan toe bent. Dat is wel zo fijn.

Maak een afspraak