Ovens

Een oven wordt natuurlijk gebruikt om eten in te bereiden en is daarom ook een belangrijk onderdeel van de keuken. Waar er voorheen ovens waren met enkele mogelijkheden, bieden ovens steeds meer functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een slimme oven die je van tevoren kan laten opwarmen en zo is er nog veel meer mogelijk. We bieden bij Kitchen4All een ruim assortiment aan ovens en hebben daardoor voor iedereen een geschikte oven.

Ovens (1)

De geschikte oven voor jou

In ons assortiment bieden we ovens met allerlei functies en verschillende designs. Welke oven geschikt voor jou is, is afhankelijk van je wensen en waar je de oven voor gaat gebruiken. Wanneer je er bijvoorbeeld vooral eten in op wil warmen, voldoet een eenvoudig model waarschijnlijk. Als je uitgebreid wil koken en graag meerdere manieren wil gebruiken om je gerechten te bereiden, wil je waarschijnlijk een keuken met alles erop en eraan. Om voor iedereen een geschikte oven aan te kunnen bieden hebben we een heel ruim assortiment!

Ruim assortiment ovens Kitchen4All

Onze merken

Altijd de beste keus

Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Novy
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Welke ovens zijn er?

We bieden verschillende soorten ovens aan die allemaal hun eigen functies hebben. Welke oven het beste bij je past, is afhankelijk van je wensen. We bieden de volgende ovens aan:

1. Heteluchtoven
De heteluchtoven is de meest gebruikte en meest bekende oven in het rijtje. Bij heteluchtovens wordt de lucht door ventilatoren door de oven geblazen. Deze ovens zijn voorzien van warmte-elementen, waardoor je diverse gerechten hierin kan bereiden. Omdat de oven door lucht wordt verwarmd, is deze snel opgewarmd.

2. Elektrische oven
Een elektrische oven wordt aan de onderkant van de oven verwarmd. Deze ovens worden voornamelijk gebruikt voor het maken van koekjes, taarten en cakes.

3. Magnetronoven
Deze oven zal je misschien ook wel kennen als een combi-magnetron. Een magnetronoven bevat zowel een magnetron als een oven. Dit is vooral ideaal als je een kleine keuken hebt en wel graag beide apparaten in de keuken wilt hebben.

Stoomoven keuken
Oven met knoppen

4. Stoomoven
Stoomovens zijn momenteel razend populair en je ziet ze dan ook in vele keukens. Bij een stoomoven kun je door middel van hete stoomgerechten bereiden. Hierdoor blijven de vitamines in de gerechten beter behouden. Bovendien bieden deze ovens vele mogelijkheden, wat ze dan ook zo populair maakt.

5. Conventionele oven
Een conventionele ovens zijn aan de boven- en onderzijde voorzien van warmte-elementen, welke de oven verwarmen. Vaak kun je de elementen afzonderlijk van elkaar regelen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de bovenkant van je gerecht extra krokant wordt.

6. Multifunctionele oven
Een multifunctionele oven beschikt over meerdere verwarmingsmogelijkheden. Zo kun je grillen, braden, maar ook ontdooien. In een multifunctionele oven kun je vrijwel alle gerechten klaar maken. De meeste ovens die we bieden zijn ook functioneel en daardoor voor vele gerechten geschikt.

Ovens met verschillende functies

Naast dat we verschillende soorten ovens bieden, zijn er ook nog diverse functies waar je uit kunt kiezen. We benoemden al even de slimme oven, waarbij je de oven via je telefoon op kan laten warmen. Wanneer je dan bijvoorbeeld onderweg naar huis bent, kun je de oven vast voorverwarmen. Daarnaast zijn er ook ovens met speciale schoonmaakfuncties die zichzelf dus kunnen reinigen. Dat is natuurlijk ideaal wanneer je de oven vaak gebruikt.

Ovens bij Kitchen4All

De oven voor jouw keukenstijl

Omdat we ovens met verschillende designs hebben, is er voor iedere keukenstijl een ander soort oven geschikt. Zo kun je met je nieuwe oven de stijl van je keuken versterken. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Oven industriële keuken

Industriële keuken

Bij een industriële keuken wordt er veelal gekozen voor een oven met een donkere kleur. Zo zijn er bijvoorbeeld volledig zwarte ovens. Vaak is het design waarvoor gekozen wordt wat stoerder dan bij bijvoorbeeld een moderne keuken.

Oven design keuken

Design keuken

In een design keuken kun je vaak uitpakken met de keuze voor de kleuren en materialen. Ook bij het uitzoeken van de oven kun je dus voor een wat opvallendere en unieke oven gaan.

Oven strakke keuken

Strakke keuken

De oven in een strakke keuken heeft vaak een kleur en een strak design zonder al te veel poespas. Hierdoor blijft de strakke uitstraling van de keuken behouden.

Oven klassieke keuken

Klassieke keuken

Bij een klassieke keuken wordt er vaak gekozen voor een oven met een wat meer klassiek design. Dit kan bijvoorbeeld een klassiek fornuis zijn, of een ‘moderne’ oven met een wat eenvoudiger design.

Montage bij Kitchen4All

Als je je nieuwe keuken inclusief oven gekocht hebt, moet deze natuurlijk nog bij je thuis komen en gemonteerd worden. We willen je bij Kitchen4All graag ontzorgen en nemen dan ook dit voor je uit handen. De keuken wordt door ons bij je thuis geleverd en wanneer je dit wilt, kunnen we ook de volledige montage voor je verzorgen. We werken samen met ervaren en kundige monteurs die al vele keukens gemonteerd hebben. Hierdoor weten ze precies hoe ze jouw nieuwe keuken moeten monteren en opleveren. Het enige dat jij hoeft te doen is af en toe wat drinken aanbieden.

Laat je adviseren

Het uitzoeken en kopen van een nieuwe keuken doe je niet iedere dag. Het is dan ook logisch dat je graag advies en informatie wil over hoe jij jouw droomkeuken kunt samenstellen. Je kunt een vrijblijvende afspraak maken bij een van onze keukenwinkels. Daar word je ontvangen door onze ervaren adviseurs en zij helpen je graag bij het realiseren van jouw droomkeuken!

Maak een gratis afspraak