Beige keukens

Beige keuken

De beige keuken is een sterke opkomende keuken kleur. En dat snappen we bij Kitchen4All heel goed! Beige geeft de keuken een zachte en minimalistische uitstraling en je kan er qua stijl veel verschillende kanten mee op. Vind je beige mooi maar ben je bang dat het niet bij jouw stijl past? Geen zorgen, want je kunt bijna elke stijl wel creëren met de kleur beige in de keuken. Bijvoorbeeld de moderne beige keuken of een beige designkeuken kunnen prachtig uitpakken.

Zandkleur beige keuken

Een populaire beige tint in de keuken op het moment is zandkleur. Dit is een net wat lichtere tint beige, die jouw keuken een zachte, natuurlijke uitstraling geeft. Als je voor een strakke, minimalistische look gaat, zijn zandkleur beige kleuren in de keuken echt iets voor jou! Omdat zandkleur beige een lichte maar niet compleet witte kleur is, creëer je een eenvoud zonder dat je keuken misschien toch wat kil gaat ogen.

Keuken beige fronten
Beige keuken

Klassiek beige in de keuken

Beige in de keuken is de perfecte basis voor een landelijke stijl. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor stijlvolle gietijzeren handgrepen en beige combineert met hout(look), creëer je een prachtige beige landelijke keuken. De beige keukenfronten kan je natuurlijk in rechte, strakke variant plaatsen, maar je kan ook kiezen voor verschillende vormen. Hiermee creëer jij precies de klassieke beige keuken die helemaal bij jouw stijl past.

De moderne beige keuken

Sommige mensen denken dat beige in de keuken wat oudbollig zal staan. Maar dat hoeft zeker niet altijd zo te zijn! Het is net welke keuzes je maakt. Wanneer je voor landelijke vormen kiest, zal jouw beige keuken niet zo modern ogen. Maar kies je voor strakke, greeploze fronten en een moderne afkleding van jouw keuken, dan heb je een parel van een moderne keuken gecreëerd.

Moderne keuken beige

Beige in de keuken combineren

Ga voor compleet minimalistisch en combineer beige fronten met beige keukenbladen. Liever een andere combinatie? Beige contrasteert ook prachtig met bijvoorbeeld zwart voor een moderne uitstraling. Ook goud is prachtig met beige te combineren en laat een prachtige chique uitstraling ontstaan. Ben je wat minder van het chic maar meer van een natuurlijke look? Beige in de keuken combineert ook prachtig met natuurlijke elementen zoals hout(look) en planten in de keuken ter afkleding. Zo creëer je bijvoorbeeld een botanische keuken met zachte, beige elementen.

Jouw beige keuken bij Kitchen4All

Weet je al helemaal hoe je beige in jouw keuken wil toepassen? Of wil je graag beige in jouw keuken, maar weet je nog niet helemaal hoe? Ter inspiratie kan je onze opgeleverde complete keukens bekijken, of neem eens een kijkje bij de complete keukens die wij al hebben samengesteld. Jouw beige keuken wordt natuurlijk helemaal op jouw wensen afgestemd en is dus helemaal uniek. Onze adviseurs nemen jou mee in een wereld van mogelijkheden voor jouw beige keuken. Misschien ga je wel voor de zandkleur beige fronten, of ga je all-beige met een compleet beige keuken. Plan jouw gratis adviesgesprek alvast in en laat je vrijblijvend adviseren. We zijn benieuwd naar wat jouw nieuwe beige keuken gaat worden!