Complete keuken Laser White

Hoekkeukens

Een hoekkeuken past in bijna elke ruimte, of deze nu groot of klein is. Deze keukenopstelling in de hoekkeuken kan je namelijk zo groot en zo klein maken als dat je zelf wil. Door het efficiënt in te richten creëer je veel opbergruimte en plek voor keukenapparatuur. De hoekkeukens zorgen voor meer plek voor kasten en werkruimte dan bijvoorbeeld in een rechte keuken. We bieden bij Kitchen4All een ruim assortiment aan hoekkeukens, waardoor er altijd wel een hoek keuken is die bij je past. Heb je interesse in hoekkeukens? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs. De koffie staat al voor je klaar!

 • Sorteren op
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
 • Prijs
  • Alle prijzen
  • € 5.000,- € 8.999,-
  • € 9.000,- € 11.999,-
  • € 12.000,- € 16.999,-
  • € 17.000,- € 22.999,-
 • Keukenstijlen
  • Alle keukens
  • Budget keukens
  • Design keukens
  • Landelijke keukens
  • Moderne keukens
  • Tijdloze keukens

Er zijn geen keukens gevonden voor deze selectie.

Over onze hoekkeukens

Benutten van je keukenruimte door een hoekkeuken

Door een hoekkeuken, kan je eenvoudig meer opbergruimte creëren. Door een kast in de hoek keuken te plaatsen, zorg je voor een zee aan ruimte. Deze kast in de hoekkeuken kan je efficiënt inrichten door er een le mans systeem met één of meerdere plateaus in te plaatsen. Bij dit systeem kan je het volledige plateau uit de kast draaien. Hierdoor kan je eenvoudig bij al je spullen in de hoek keuken. Zeker voor grotere spullen, zoals een soeppan, keukenmachine of een ovenschaal, is dit een zeer prettig systeem. Door een hoekkeuken kun je je spullen toch kwijt, zonder dat het veel van je ruimte inneemt.

Benutten van je keukenruimte
Hoekkeuken met eiland

Hoekkeukens met eiland

Een kookeiland leent zich perfect om te combineren met een hoekkeuken. Een eiland biedt bij deze opstelling volop werk- en opbergruimte. Met een eiland kan je aan vier zijden van het blok in de hoekkeuken werken. Bovendien creëer je met brede lades of onderkasten ook nog eens extra opbergruimte. Belangrijk te benoemen is dat kookeilanden bij een hoekkeuken veel ruimte innemen en dus voornamelijk geschikt zijn voor grotere ruimtes. Ben je nieuwsgierig geworden naar een hoekkeuken met kookeiland? Kom dan eens naar onze winkels, daar kan je in alle rust onze hoekkeukens kopen.

Hoekkeukens met bar

Een keukenbar is een aanvulling op het keukenblok in de hoekkeuken, dat gecreëerd wordt door middel van een barplank of een verlengd aanrechtblad. Hierbij voeg je dan hoge stoelen of barkrukken toe en je hebt een keukenbar in de hoekkeuken! Een kookeiland met bar is een van de populairste combinaties voor een hoekkeuken. Dit komt doordat je de bar recht tegenover de kookplaat kunt plaatsten. Op deze manier blijven mensen aan de bar gezellig in contact met degene die kookt in de hoekkeuken. In tegenstelling tot kookeilanden zijn keukenbars ook heel geschikt voor kleine keukens. Met een keukenbar creëer je extra zit plek, waardoor je bijvoorbeeld de eettafel naar een andere ruimte kan verplaatsten. Er zijn ook andere opstellingen mogelijk met een keukenbar in de hoekkeuken, zoals de parallel keuken en een U-keuken.

Hoekkeuken met bar
Keukenontwerp maken

3D-ontwerp maken

Vind je het lastig om te bepalen of een hoekkeuken geschikt is voor jouw ruimte? Met onze 3D-planner kan je eenvoudig een 3D-ontwerp maken van je nieuwe hoek keuken. Tijdens het maken van een ontwerp kan je diverse opstellingen van de hoekkeuken proberen. In onze 3D-planner kan je eenvoudig slepen met elementen, daarmee kan je verschillende opstellingen maken in de hoekkeuken. Zo kan je precies zien wat wel en niet past in jouw ruimte. Laat je liever een keukenadviseur aan de slag gaan met het ontwerp van de hoekkeuken? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen. Zo kun je je hoekkeuken kopen!

Hoekkeukens ter inspiratie

Ben je op zoek naar keuken inspiratie voor jouw hoekkeuken? Of weet je al precies hoe jouw nieuwe droom hoekkeuken eruit moet komen te zien? Al onze hoek keukens zijn maatwerk, iedereen heeft andere wensen. Dit kan je ook terugzien in de opgeleverde hoekkeukens bij onze klanten. Deze zijn allemaal uniek! Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droom hoekkeuken kunnen realiseren. Heb je met onze 3D-planner alvast een begin gemaakt aan je nieuwe hoekkeuken? Neem dit ontwerp dan mee naar een van onze winkels. Onze deskundige keukenadviseurs helpen je daar met een hoekkeuken kopen!

Persoonlijk advies

Wil je een hoekkeuken kopen? Of zou je graag advies willen ontvangen over je nieuwe hoekkeuken? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Daar staan onze betrokken en deskundige adviseurs voor je klaar. We bieden bij Kitchen4All hoek keukens voor iedereen. “Zoveel mensen, zoveel wensen”, we beginnen daarom altijd met een kennismakingsgesprek. Op basis van dat gesprek voorzien onze adviseurs je van onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Dan kun je gerust je hoekkeuken kopen. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe droomkeuken! 

Bekijk onze opgeleverde hoekkeukens