Vierkant kookeiland

Steeds meer mensen kiezen voor een keuken met vierkant kookeiland. Vooral in nieuwbouwwoningen speelt de keuken een grote en prominente rol. Vaak wordt er gekozen voor een open keuken en dan is een vierkant kookeiland ideaal. Bij een kookeiland bevindt het kookgedeelte zich op een vrijstaand ‘eiland’ midden in de keuken. Zo kun je er aan alle kanten omheen lopen. En houd je bovendien meer aanrechtblad over om aan te werken. Wil jij ook graag een vierkant kookeiland in jouw keukenopstelling? Wij adviseren je graag! Kom daarom langs bij één van onze winkels.

Uitgebreid koken met een kookeiland vierkant

Vind jij het ook leuk om urenlang in de keuken te staan om de lekkerste gerechten op tafel neer te zetten? Met een vierkant kookeiland kun jij uitgebreid koken en je helemaal uitleven. Ook is er in een keuken met kookeiland voldoende ruimte om met meerdere mensen tegelijkertijd te kokkerellen. Niets is zo leuk als gezellig samen koken en ondertussen de dag doornemen. Door jouw kookeiland te voorzien van een bar kun je van jouw keuken een ware leefruimte maken. Ook niet geheel onbelangrijk wanneer je een echte kookfanaat bent: een vierkant kookeiland biedt extra opbergruimte voor al jouw potjes en pannetjes.

Vierkant kookeiland klein
Vierkant kookeiland met bar

Verschillende stijlen voor jouw vierkant kookeiland

Een vierkant kookeiland met bar is één van de verschillende keukenopstellingen die je bij ons kunt laten ontwerpen en plaatsen. Daarnaast kun je voor jouw kookeiland en de rest van jouw keuken kiezen uit diverse stijlen. Van landelijk en klassiek tot modern en industrieel. Bij ons is het allemaal mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is jouw wensen aan ons doorgeven en wij zullen jouw droomkeuken met vierkant kookeiland stap voor stap uitwerken, net zo lang tot jij tevreden bent. Dus of je nu op zoek bent naar een hoogglans witte keuken, een massieve houten keuken of een industrieel zwarte keuken met vierkant kookeiland, bij ons ben je aan het juiste adres!

Doe inspiratie op voor een keuken met vierkant kookeiland

Ben je er sowieso over uit dat je een vierkant kookeiland in je keuken wilt? Maar weet je nog niet precies hoe of wat? Bekijk dan eens de opgeleverde keukens op onze website. Hier vind je verschillende (soorten) keukens die wij de afgelopen tijd hebben mogen opleveren. De actueelste keukentrends en designs vind je onder de tips en trends. Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat de trends van dit moment zijn, zodat je een goede keuze kunt maken. Een keuze waar je blij van wordt en waar je voor de volle 100 procent achter staat.

Keuken met vierkant kookeiland
Kookeiland vierkant

Hulp nodig? Wij voorzien je graag van deskundig keukenadvies!

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een vierkant industrieel kookeiland? Wij voorzien je graag van deskundig keukenadvies! Voor het bespreken van jouw wensen en onze mogelijkheden nodigen we je graag uit voor een adviesgesprek in onze winkel. We hebben in totaal veertien winkels in Nederland waardoor er altijd wel een winkel bij jou in de buurt te vinden is. Maak snel een afspraak en zie jouw droomkeuken met vierkant kookeiland werkelijkheid worden!