L-keuken met bar

Ben je op zoek naar een keukenopstelling die relatief weinig ruimte inneemt en daarnaast nog veel meer voordelen kent? Dan is een L-keuken met bar misschien wel de perfecte opstelling voor jou. Met deze keukenopstelling geniet je namelijk van veel werk- en opbergruimte én creëer je daarnaast een gezellige sfeer in de ruimte. Ontdek op deze pagina de vele mogelijkheden die een L-keuken met bar biedt en laat je inspireren!

L-keuken met keukenbar

Wat is een L-keuken met bar?

De keukenopstelling L-keuken met bar is dus de combinatie van een L-keuken met een bar. Zoals de naam al zegt, bestaat een L-keuken uit twee zijdes waarbij de ene zijde korter is dan de andere. Bij een L-keuken met bar wordt er dus nog een bar aan het geheel toegevoegd. De bar kan zowel aan de lange als de korte zijde geplaatst worden. Maar we zien over het algemeen dat de bar zich aan de korte zijde bevindt, dit is namelijk het meest praktisch.

L-vormige keuken met bar
L-keuken met bar

De uitgebreide mogelijkheden van een L-keuken met bar

Je zou misschien denken dat een L-keuken met bar weinig mogelijkheden biedt, maar dat is niet helemaal waar. De eerste keuze die je kunt maken is hoe groot je de opstelling maakt. Je kunt de zijdes zo lang of kort maken als dat je zelf wil. Wel moet de ene zijde dus langer zijn dan de ander, anders is het natuurlijk geen L-opstelling meer. Daarnaast zijn er verschillende opties voor de bar. Je kunt het werkblad van de keuken doorlopen, maar ook het gehele keukenblok. Wil je helemaal wat anders? Je kunt ook kiezen voor een ander materiaal bar en deze op het werkblad laten plaatsen. Een L-keuken met bar biedt dus voldoende mogelijkheden!

Een kleine L-keuken met bar

Heb je een kleine ruimte, maar zou je toch graag een L-keuken met bar willen? Dat kan! Door beide zijdes van de keuken korter te maken, wordt de opstelling automatisch al een stukje kleiner. Waar je bij een ruime keuken er misschien voor kiest om de opstelling te verlengen met een bar, kun je bij een kleine keuken beter van de korte zijde een bar maken.

Zo stel je een L-keuken met bar samen

Je stelt niet iedere dag een nieuwe keuken samen, we snappen dan ook dat het best lastig is om te bedenken waar je moet beginnen. Over het algemeen begin je bij het samenstellen van de opstelling. Kies je bijvoorbeeld voor een ruime L-keuken met bar? Of ga je voor een wat kleiner exemplaar en plaats je de bar op het keukenblok? Wanneer je een duidelijk beeld van de opstelling hebt, is het tijd om de keuken zelf in te gaan richten. Je kiest de kleuren en materialen van de fronten en het werkblad uit en vervolgens voeg je daar de kraan, spoelbak en eventueel de grepen of greeplijsten aan toe. Het laatste element wat dan nog mist, is de apparatuur. Ga je voor luxe apparatuur met de nieuwste functies? Of voldoet een simpele oven en kookplaat voor jou ook?

L-keuken met bar kopen

Doe keuken inspiratie op

Met de keukens van onze klanten

L-keuken met bar

De ideale keukenstijl voor een L-keuken met bar

Wanneer je jouw nieuwe keuken gaat samenstellen, zijn er keukenstijlen waar je uit kunt kiezen. Zo passen vrijwel alle stijlen wel bij een L-keuken met bar. Bovendien kun je ook nog eens verschillende stijlen met elkaar combineren en zo geheel je eigen unieke keuken creëren. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van de landelijke en moderne stijl. Of een design keuken met luxe elementen. Past een retro keuken met klassieke kenmerken toch beter bij je? Ook dit is een goede combinatie! De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos!

Keuken inspiratie bij Kitchen4All

Voordat je jouw L-keuken met bar gaat samenstellen is het wel zo fijn dat je keuken inspiratie op kunt doen. Daarom vind je op onze website verschillende keukens die we bij onze klanten hebben opgeleverd. Hierbij kun je goed zien dat deze keukens stuk voor stuk uniek zijn. Maar ook in onze keukenwinkels kun je terecht voor inspiratie. Daar staat een ruim assortiment keukens opgesteld welke allemaal anders zijn. Je kunt daar in alle rust rondkijken en je laten inspireren! Wil je graag voorzien worden van advies? Dat kan natuurlijk ook, onze adviseurs helpen je graag.

Maak een vrijblijvende afspraak

Zou je graag meer informatie willen over de mogelijkheden van een L-keuken met bar? Je kunt heel eenvoudig via onderstaande knop een afspraak maken bij een van onze keukenwinkels. Je wordt daar ontvangen door een van onze deskundige adviseurs die je graag voorzien van informatie en advies. Ze beginnen met een korte kennismaking om aan de hand van jouw wensen je te adviseren. De afspraak is gratis en geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast! We zetten de koffie vast voor je klaar.

Plan een adviesafspraak