Landelijke keuken met eiland

Warm, stijlvol en gezellig, dat zijn de eigenschappen van een landelijke keuken met eiland. De landelijke stijl van de keuken zorgt voor de warme uitstraling. Het eiland zorgt ervoor dat je de keuken met de woonkamer kunt verbinden. Met een landelijke keuken met kookeiland maak je van de keuken het hart van het huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

Landelijke keuken met eiland

Kies voor een warme sfeer met een landelijke keuken met eiland

Het belangrijkste kenmerk van een landelijke keuken met eiland is de warme sfeer die deze keukens met zich meebrengen. Deze sfeer ontstaat door het gebruik van natuurlijke materialen en warme kleuren, wat kenmerkend is voor de landelijke keukenstijl. Daarnaast kun je met een kookeiland dus de woonkamer en keuken met elkaar verbinden. Je gasten kunnen je bijvoorbeeld tijdens het koken gezelschap houden, of jij kunt tijdens het koken gezellig kletsen met je huisgenoten. Daarnaast biedt een landelijke keuken met eiland ook nog eens veel werk- en opbergruimte!

Landelijk kookeiland
Witte landelijke keuken met eiland

De opstellingen voor een landelijke keuken met eiland

Je zou misschien denken dat wanneer je voor een landelijke keuken met eiland er qua opstelling weinig mogelijkheden zijn, maar je kunt best wel wat variaties maken. Je kunt een eiland bijvoorbeeld combineren met een rechte keuken, een hoge kastenwand of een L-keuken. Op deze manier kun je dus een opstelling creëren die perfect in de ruimte past. Omdat een keuken met eiland uit verschillende elementen bestaat, kun je de delen bijvoorbeeld een andere kleur front geven. Kies bijvoorbeeld voor je hoge kastenwand voor een donkergroene kleur en bekleedt het eiland met houtlook fronten. Een landelijke keuken met eiland biedt dus vele mogelijkheden.

Keuken met eiland landelijk

De keuken als hart van het huis

Wanneer je een klassieke landelijke keuken met een eiland kiest voor jouw woning kies je niet alleen voor gemak en bewegingsruimte. Jouw keuken wordt het hart van het huis. Vaak is een landelijke keuken met een eiland namelijk een heerlijke leefruimte in het midden van het huis. Het nodig uit om lekker te blijven hangen in de keuken, te kletsen met elkaar en om het koken te combineren met andere activiteiten. Zo biedt de landelijke keuken met een eiland jou de mogelijkheid om te genieten van je gezin en tegelijkertijd in de keuken bezig te zijn met het eten bereiden. Twijfel jij of het mogelijk is om een landelijke keuken met een eiland in jouw interieur te realiseren? Neem gerust contact op met onze specialisten of plan een afspraak in bij één van onze winkels. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw landelijke keuken met eiland!

Persoonlijk advies bij Kitchen4All

Wij zijn er om het ontwerpen, kiezen en monteren van jouw keuken zo prettig en makkelijk mogelijk te maken. Wanneer je een afspraak plant in onze winkel kun je ervan uitgaan dat jouw keukendroom realiteit wordt. We luisteren naar alles wat jij graag zou willen en gaan samen met je aan de slag om geheel vrijblijvend het perfecte 3D-design uit te werken. In dit design kun jij precies zien hoe jouw keuken er straks uit komt te zien. We hebben alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat jouw keuken perfect in het interieur én in de ruimte past. Door ons brede aanbod van verschillende kleuren, materialen en afwerkingen heb je een ruime keuze. Door gebruik van hoogwaardige merken kunnen we de beste kwaliteit garanderen en weet jij zeker dat jouw keuken jarenlang meegaat! Denk aan bekende merken als Bosch, ATAG, ETNA, Pelgrim, Siemens, Selsiuz, Quooker en Nobilia. Wij bezorgen de keuken gratis en monteren jouw nieuwe keuken wanneer je dit graag wenst. Maak snel een afspraak en zet de eerste stap om van jouw keukendroom werkelijkheid te maken!

Plan een adviesgesprek

Landelijke keuken met eiland Kitchen4All