Onze 4All gewoonten

Bij Kitchen4All vinden we dat een keuken kopen vooral leuk moet zijn. Want dat is het ook! Daarom helpen we jou zoals we zelf geholpen willen worden. Geen vervelende verkopers en knallende superacties dus, maar gewoon eerlijk en transparant advies. Alleen zo komen we tot de keuken die perfect aansluit bij jouw wensen, stijl en budget. Ons doel is namelijk niet om zoveel mogelijk keukens te verkopen, maar om samen een keuken te creëren waarin jij je helemaal thuis voelt. En dat doel bereiken we door middel van onze 4All gewoonten. Hiermee weet jij precies wat je als klant van ons kunt verwachten.

Aall gewoonten kitchen4all

Keukens voor iedereen

Hieronder lichten we onze 4All gewoonten voor je uit. Heb je nog vragen over hoe wij werken of wat je kan verwachten? Neem dan gerust contact op met een van onze winkels. We nemen graag de tijd voor je!

Actuele keukentrends

Actuele keukentrends

Bij ons vind je de meest actuele keukendesigns en de laatste trends. Bij het ontwerpen van jouw keuken nemen we dit én jouw eigen smaak mee en zorgen we ervoor dat je de keuken krijgt van jouw dromen.

Persoonlijke betrokkenheid

Persoonlijke betrokkenheid

Wij helpen jou zoals wij zelf geholpen zouden willen worden: ongedwongen en adviserend. Tijdens én na het hele proces blijven we betrokken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. En dat blijkt met reviewscore van 9+ op Qasa!

Direct de scherpste prijs

Direct de scherpste prijs

Bij ons krijg je direct de scherpste prijs voor jouw keuken, zonder gekke kortingen of onderhandelingen. Zo krijg jij altijd de meeste waarde voor jouw budget en heb je de mooiste keuken voor de beste prijs.

Complete ontzorging

Complete ontzorging

Wij regelen alles voor je. Vanaf het ontwerpen en inmeten tot en met de vakkundige montage en oplevering. Hierdoor heb jij minder zorgen en kun je vooral genieten van jouw nieuwe keuken. Want daar doen we het voor!

Jouw Kitchen4All keuken

Zelf onze 4All gewoonten ervaren? Plan dan geheel vrijblijvend jouw gratis adviesgesprek in bij een van onze keukenwinkels. Onze keukenadviseur neemt volledig de tijd voor je, en neemt al jouw wensen en behoeften mee in het persoonlijke advies. Samen bekijken we de verschillende keukenopstellingen en de vele combinatiemogelijkheden. Alleen zo weet je zeker dat je op de keuken uitkomt die écht aan al je verwachtingen voldoet.

Want een keuken is niet zomaar een product dat je snel even aanschaft. Een keuken is jouw thuis. En die gaan we samen creëren.

Plan jouw adviesgesprek

Kitchen4All keuken