Hoekkeukens met bar

Er zijn vele opstellingen waar je uit kunt kiezen als je op zoek gaat naar een nieuwe keuken. Iedere opstelling heeft zo z’n eigen voordelen en is geschikt voor een andere ruimte. Een van de opstellingen waar je uit kunt kiezen, is de hoekkeuken met bar. Je geniet hierbij van de voordelen van de hoekopstelling en de gezelligheid van een keukenbar. Ben je benieuwd welke mogelijkheden deze opstelling biedt? Wij vertellen het je!

Witte hoekkeuken met bar

Geschikt voor vrijwel iedere ruimte

Een hoekkeuken biedt een aantal voordelen. Zo is deze keukenopstelling voor zowel de kleinere als grotere ruimte geschikt, je kunt deze namelijk zo klein of groot maken als dat je zelf wil. Bovendien kun je de opstelling dus in de hoek van de ruimte plaatsen, wat zeker bij een kleinere ruimte uitkomst biedt. Daarnaast heeft een hoekkeuken net wat meer werk- en opbergruimte dan een rechte keuken. Wanneer je een bar aan de opstelling toevoegt, creëer je een hele gezellige ruimte. Terwijl jij aan het koken bent kunnen je huisgenoten je gezelschap houden aan de bar. Of je kunt na het koken gezellig dineren aan de bar.

Hoekkeukens met bar
Grote hoekkeuken met keukenbar

Opstellingen voor de perfecte hoekkeuken met bar

Je kunt een hoekkeuken met bar op verschillende manieren indelen. Een hoekkeuken kan namelijk uit twee of drie zijdes bestaan, waarbij je er ook nog voor kunt kiezen deze los of juist aan elkaar te plaatsen. Daarnaast kun je zelf kiezen waar je de bar plaatst. Nu is de meest logische plek aan een van uiteindes, anders gaat er veel werkruimte verloren. Omdat je de afmetingen van de opstelling zelf kunt bepalen, kun je bijvoorbeeld ook voor een kleine hoekkeuken met bar kiezen. Het voordeel is dan ook nog dat je niet per se een eettafel in de ruimte hoeft te zetten, wat in een kleine ruimte uitkomst kan bieden!

Op deze manier stel je een hoekkeuken samen

Het samenstellen van jouw hoekkeuken met bar begint bij het uitzoeken van de keukenopstelling. Kies je voor een kleine hoekkeuken met bar? Of ga je voor een ruimte met drie zijdes en een ruime bar? Wanneer je een beeld hebt van hoe de opstelling eruit moet komen te zien, kun je de kleuren en materialen van de keuken uitzoeken. Je kunt voor de gehele keuken dezelfde kleur fronten kiezen, maar bijvoorbeeld een deel van de keuken ook voorzien van een andere kleur. Ook met de kleur en materiaal van de bar kun je variëren. We bieden bijvoorbeeld prachtige houtlook barren die op het werkblad geplaatst kunnen worden. Daarmee creëer je een speels geheel. Na het uitzoeken van de kleuren en materialen kun je de apparatuur aan de keuken toevoegen. Daarmee maak je jouw nieuwe keuken compleet.

Hoekkeukens met keukenbar
Hoekkeukens met bar

Passende stijlen voor een hoekkeuken met bar

De keukenstijlen waar je uit kan kiezen zijn bijna talloos. Maar welke stijl past er dan bij een hoekkeuken met bar? Eigenlijk kun je vrijwel alle stijlen toepassen op deze opstelling. Denk bijvoorbeeld aan een design keuken en kies voor een marmerlook blad, houtlook bar, blauwe fronten en goudkleurige accenten. Maar je kunt ook voor een hele andere stijl als de landelijke keuken kiezen. Deze stel je samen door te kiezen voor houtlook fronten en een donkere composiet werkblad én bar. Kies je toch liever voor minimalistisch? Maak dan een combinatie van een licht marmerlook werkblad, zandkleurige fronten en mat zwarte accenten. Zo zijn er eindeloos veel combinaties voor jouw hoekkeuken met bar!

Eerlijkheid en transparantie bij Kitchen4All

Niets is zo vervelend dan dat je jouw nieuwe keuken hebt gevonden en je na de aankoop ineens voor allerlei onverwachte kosten komt te staan. Daar houden we bij Kitchen4All dan ook helemaal niet van. Wij gaan voor eerlijkheid en transparantie en doen dan ook niet aan kleine lettertjes. Als je jouw droomkeuken hebt gevonden ontvang je van ons een offerte met daarin direct de scherpste prijs. Je weet dus precies waar je aan toe bent en komt niet voor vervelende verrassingen te staan.

Laat je inspireren

Wil je graag inspiratie opdoen voor jouw hoekkeuken met bar? Dan ben je bij onze keukenwinkels aan het goede adres! In iedere winkel staat een ruim assortiment keukens opgesteld. Iedere keuken heeft een andere stijl en opstelling, waardoor je goed kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Je kunt in alle rust rondkijken en inspiratie opdoen. Daarnaast kun je je ook laten adviseren door een van onze keukenadviseurs. Zij staan voor je klaar om samen met jou je droomkeuken te realiseren!

Plan jouw winkelbezoek