Hoekkeuken met bar

Van alle keukenopstellingen waar je uit kunt kiezen, is de hoekkeuken met bar er eentje van. Deze keukenopstelling bestaat uit een hoekkeuken gecombineerd met een bargedeelte. Hier kunnen meerdere personen plaatsnemen op hoge stoelen of speciale barkrukken. Zo kun je tijdens het koken gezellig met elkaar kletsen! Een hoekkeuken met bar is niet alleen een praktische keukenopstelling, het zorgt bovendien voor een gezellige sfeer in de keuken.

Bij ons vind je gegarandeerd een hoekkeuken met bar die aan jouw wensen voldoet. Je hebt de keuze uit verschillende keukenstijlen. Uiteraard wordt jouw complete keuken op maat ontworpen door onze specialisten. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Plan dan jouw afspraak bij ons in en kom langs! Wij ontwerpen graag samen met jou de keuken van jouw dromen!

Voordelen van een kleine hoekkeuken met bar

Eén van de belangrijkste voordelen van een hoekkeuken met bar hebben we al kort besproken. Een dergelijke keukenopstelling brengt gewoon een hoop gezelligheid met zich mee. Daarnaast past een hoekkeuken met bar in bijna iedere ruimte. Of je nu veel ruimte tot je beschikking hebt of wat minder, de keuken kan op jouw situatie worden aangepast en afgestemd.

Door te kiezen voor een hoekkeuken met bar kun je jouw keukenruimte optimaal benutten. Zo biedt een hoekkeuken met bar meer opberg- en werkruimte dan een rechte keuken. Zelfs de ruimte in de hoek kan tot de laatste millimeter benut worden door het plaatsen van een carrouselkast. Dit is een kast met handige draaiplateaus zodat je snel bij al jouw spullen kunt. Er zijn ook carrouselkasten waarbij je de plateaus gedeeltelijk naar buiten kunt draaien. Gemak dient de mens!

Hoekkeukens met bar
Hoekkeukens met keukenbar

Verschillende stijlen voor jouw hoekkeuken met bar

Een zwarte hoekkeuken met bar is in uiteenlopende stijlen te verkrijgen. Zo heb je bij ons onder meer de keuze uit tijdloze keukens, maar ook een hele moderne hoekkeuken behoort tot de mogelijkheden. Heb je het liefst een hoekkeuken met bar met een landelijk tintje? Dat is mogelijk! Een hoekkeuken met bar is bovendien te koop voor ieder budget. Zo bieden we naast budget keukens ook design keukens aan.

Doe inspiratie op via onze website

Voor het opdoen van inspiratie voor jouw hoekkeuken met bar verwijzen we je graag door naar de tips & trends pagina op onze website. Hier vind je de allerlaatste trends op keukengebied. Ook zeker een aanrader is onze pagina met opgeleverde keukens. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met keukens die wij voor onze klanten hebben mogen realiseren. Er is dus genoeg inspiratie te vinden op onze website!

Hoekkeuken met bar
Keukenbar hoekkeuken

Kom langs in één van onze winkels!

Voor persoonlijk advies van onze betrokken medewerkers heten we jou van harte welkom in één van onze winkels. We hebben de koffie al voor je klaar staan! Ook wanneer je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, staan we graag voor je klaar. Samen met jou doen we ons uiterste best om de hoekkeuken met bar van jouw dromen te realiseren. Van het op papier zetten en visualiseren van jouw droomkeuken tot de montage ervan bij jou thuis. Plan vandaag nog jouw afspraak in!

Plan een adviesgesprek