L-keukens

De L-keuken is een veelgebruikte keukenopstelling. En dat is niet voor niets, want L-keukens zijn functioneel en veelzijdig. Deze keukens bestaan uit twee zijdes die met een hoekelement aan elkaar verbonden zijn. Er zijn verschillende oplossingen om maximaal gebruik te maken van deze hoek. Denk bijvoorbeeld aan een draaicarrousel of een aantal hoeklades. Met dit type keuken – ook wel hoekkeuken genoemd – beschik je over veel kastruimte en een groot werkblad. Daarbij heb je met deze keuken alles binnen handbereik, mits je de ruimte goed indeelt.

Functionele L-keuken

Een L-keuken opstelling is erg functioneel. Met deze keukenopstelling beschik je over lekker veel kastruimte én een groot werkblad. Bovendien heb met een L-vormige keuken alles binnen handbereik wanneer je de ruimte goed indeelt. Van alle opstellingen heeft de L-opstelling de meest optimale werkdriehoek: bij deze keukenopstelling zet je het minst aantal stappen om een maaltijd te bereiden. Een belangrijk aandachtspunt is om voor voldoende werkruimte te zorgen tussen de spoelbak en de kookplaat. Twijfel je nog over de functionaliteit van de hoek? Tegenwoordig zijn er veel handige oplossingen, waarbij je optimaal gebruik kan maken van de beschikbare kastruimte. Denk bijvoorbeeld aan het Le Mans uittreksysteem.

L-keukens Kitchen4All

Opgeleverde L-keukens

Opgeleverde keuken familie Knaap

Opgeleverde keuken familie Knaap

Opgeleverde keuken familie de Vries

Opgeleverde keuken familie de Vries

Er zijn geen keukens gevonden voor deze selectie.

L-keuken inspiratie

Weet je al precies hoe jouw L keuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel L-keuken inspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jouw L-keuken past. Elke L-keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je L keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe L-keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe L-keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Hoe ziet jouw ideale L-keuken eruit?

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om jouw perfecte L-keuken te creëren. Breng een bezoekje aan een Kitchen4All bij jou in de buurt en laat je inspireren door de diverse keukenopstellingen en verschillende opties L-keukens. Benieuwd hoe jouw favoriete L keuken eruitziet in jouw ruimte? Of wil je graag een aanpassing? Een keukenspecialist maakt gratis een 3D-ontwerp op maat. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten! Bekijk onze complete keukens op de website.

Laser White Kitchen4All