Kleine open keuken

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een kleine open keuken. De keuken en de woonkamer vormen hierbij één geheel. Bij een kleine open keuken bevindt de keuken zich dus in dezelfde ruimte als de woonkamer en niet in een andere, afgezonderde ruimte zoals bij een gesloten keuken wel het geval is. Veel mensen kiezen voor een dergelijke keuken omdat het gezelligheid uitstraalt. Dankzij een kleine open keuken wordt koken een sociale activiteit. Eén grote ruimte in plaats van twee kleinere ruimtes geeft je woning bovendien een ruimer gevoel. Zeker wanneer je een wat kleinere woning hebt, kan een kleine open keuken een wereld van verschil maken als het gaat om ruimtebeleving.

Kleine woonkamer met open keuken

Een kleine woonkamer is gezellig en knus, maar kan ook al snel benauwend aanvoelen. Door te kiezen voor een kleine open keukenopstelling en deze zo praktisch en multifunctioneel mogelijk in te richten, voelt je woonkamer een stuk ruimer aan. Met een kleine open keuken maak je van twee kleine kamers één grote ruimte. Daarnaast zijn er nog meer manieren om je kleine woonkamer met open keuken groter te doen laten ogen dan dat hij eigenlijk is. Kies bijvoorbeeld voor een kleine open keuken met bar die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Naast koken en dineren kun je de bar of het eiland ook gebruiken als werkplek of als scheiding tussen de woonkamer en de keuken. Zo blijft er ruimte over en is toch alles aanwezig.

Kleine open keuken met eiland
Kleine open keuken ideeën

Kleine open keuken ideeën

Een kleine open keuken met eiland is nog maar één van de mogelijke ideeën. Bij ons kun je jouw keuken precies zo inrichten zoals jij dat wilt. Wil je hier graag nog wat inspiratie voor opdoen? Bekijk dan even de pagina met opgeleverde keukens op onze website. Op deze pagina verschijnen regelmatig nieuwe keukens die we bij onze klanten hebben geplaatst. Ook de laatste keukentrends volgen we op de voet. Ben je benieuwd wat op dit moment helemaal hip en in is? Bekijk dan eens onze tips en trends pagina. Hier vind je ideeën en inspiratie genoeg voor je nieuwe keuken.

Persoonlijk advies voor je kleine open keuken

Natuurlijk staan onze specialisten altijd voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Ze kunnen je vertellen wat de mogelijkheden zijn voor een kleine open keuken. Maak een afspraak bij één van onze winkels en kom langs. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek zullen we je verwachtingen in kaart brengen. Vervolgens brengen we de wensen en eisen tot leven in een 3D-ontwerp. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan zetten we alles op alles om jouw droomkeuken werkelijkheid te laten worden. Van A tot Z!

Kleine open keuken
Kleine woonkamer met open keuken

Kleine open keuken kopen bij Kitchen4All

Wil je graag een kleine open keuken kopen en daarbij compleet ontzorgd worden? Bij Kitchen4All ben je in goede handen! We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Vanaf het ontwerpen van jouw kleine open keuken tot en met de oplevering ervan, kun je vertrouwen op deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid van onze specialisten. Samen maken we jouw droom werkelijkheid!