Rechte keukens met kastenwand

Hoewel je steeds meer keukens zonder bovenkastjes ziet, doet de rechte keuken met kastenwand het ook nog steeds erg goed. Een rechte keuken met kastenwand is een keuken uitgerust met bovenkastjes. Deze kastjes worden eveneens tegen de achterwand, boven het aanrecht, geplaatst. Zo heb je extra veel opbergruimte en hoef je niet lang na te denken waar je al jouw kook- en bakspullen moet laten. Een ideale keukenopstelling!

Bekijk de opties voor een complete keuken bij Kitchen4All en maak een afspraak!

Verschillende opties voor jouw rechte keuken met kastenwand

Ook voor de rechte zwarte keuken met kastenwand geldt dat deze variant in verschillende stijlen en opties verkrijgbaar is. Gaat je voorkeur uit naar een traditionele witte hoogglans keuken? Of steek je jouw rechte keuken met kastenwand toch liever in een ander jasje, zoals industrieel of landelijk? Het belangrijkste is natuurlijk dat je uiteindelijk tevreden bent met jouw keuken. Daarom kun je bij ons jouw droomkeuken helemaal zelf samenstellen, van het aanrecht tot aan de fronten van de kastjes.

Wat is er allemaal mogelijk? Je kunt kiezen voor een witte keuken met een houten aanrechtblad. Wil je liever een keuken in massief hout? Ook dat is mogelijk! Voor een meer industriële keuken kun je tot slot denken aan grijze keukenkasten afgewerkt met een betonnen werkblad. Zoals je ziet, is er voor iedere stijl en smaak wel een mooie rechte keuken met kastenwand te ontwerpen.

Rechte keuken met kastenwand
Rechte keuken met bovenkasten

Trends en inspiratie rechte keuken met kastenwand

Ben je benieuwd naar de laatste trends op keukengebied? Of kun je wel wat inspiratie gebruiken voor jouw houten rechte keuken met kastenwand? Op onze website vind je vele voorbeelden waar je genoeg ideeën kunt opdoen. Allereerst hebben we een pagina met tips en trends. Hier houden we je op de hoogte van de meest actuele keukentrends en je vindt er bovendien handige tips. Bekijk ook zeker eens onze pagina met opgeleverde keukens. Niet alleen onze klanten zijn zeer tevreden over hun opgeleverde keuken, ook wij zijn zeer trots op ons werk.

Laat jouw droomkeuken tot leven komen met een 3D-ontwerp

Bij ons kun je gratis en vrijblijvend een 3D-ontwerp (laten) maken van jouw droomkeuken. Zo weet je precies hoe jouw rechte keuken met kastenwand er uiteindelijk uit komt te zien. Met onze 3D-planner kun je jouw rechte keuken met kastenwand zelf vormgeven, net zolang totdat je er tevreden mee bent. Je kunt zelf met onze 3D-planner aan de slag, maar het is ook mogelijk om dit samen met één van onze adviseurs te doen. Maak hiervoor een afspraak bij één van onze veertien winkels door heel Nederland. Wij ondersteunen en adviseren je graag bij het ontwerpen van de keuken van jouw dromen!

Rechte keuken met hoge kastenwand
Rechte keuken kastenwand

Rechte keuken met kastenwand kopen bij Kitchen4All

Wanneer je jouw rechte keuken met kastenwand bij ons koopt, kun je rekenen op een complete ontzorging van A (ontwerp) tot Z (oplevering). Ook alle tussenstappen, zoals het inmeten bijvoorbeeld, regelen wij graag voor jou. We zijn transparant, eerlijk en persoonlijk betrokken. Pas als jij 100 procent tevreden bent met jouw rechte keuken met kastenwand, zijn wij dat ook. We hebben al veel mooie keukens mogen opleveren door heel het land. Ben jij onze volgende tevreden klant?