Rechte keukens zonder bovenkastjes

Houd jij van minimalistisch en eenvoud? Grote kans dat je hart sneller gaat kloppen van een rechte keuken zonder bovenkastjes. Veel traditionele keukenopstellingen hebben kastruimte boven het aanrecht. Een rechte keuken zonder bovenkastjes heeft dit niet. Ideaal wanneer je toch niet zo veel kastruimte nodig hebt en juist houdt van een strakke keuken zonder poespas. Ook handig: je hoeft niet bang te zijn dat je je hoofd stoot!

Bij Kitchen4All kun je jouw rechte keuken zonder bovenkastjes zelf samenstellen aan de hand van jouw wensen en wat jij zelf mooi vindt. Natuurlijk denken we graag met je mee om zo samen tot een mooie complete keuken te komen.

Veel mogelijkheden met een keuken zonder bovenkastjes recht

Toch biedt een rechte keuken zonder bovenkastjes bijzonder veel mogelijkheden. Uiteraard is de keuken in verschillende lengtes leverbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een keuken van drie meter lang, maar kan jouw droomkeuken ook geleverd worden in andere lengtes. Verder kun je nog variëren met de gebruikte materialen. We bieden een breed scala aan verschillende materialen aan, die vaak ook nog eens in uiteenlopende kleuren leverbaar zijn. Zo kun je helemaal zelf bepalen hoe het aanrecht en de fronten van jouw rechte keuken zonder bovenkastjes eruit komen te zien.

Rechte keuken zonder bovenkasten
Lange rechte keuken zonder bovenkasten

Inspiratie rechte keuken zonder bovenkastjes

Op onze website vind je voldoende inspiratie voor jouw droomkeuken. Blader eens door onze opgeleverde rechte keukens van hout om te ontdekken welke stijl bij jou past. Ook krijg je hier een goed idee van hoe de verschillende materialen met elkaar matchen. Misschien ontdek je wel een hele gave combinatie voor jouw rechte keuken zonder bovenkastjes waar je nog helemaal niet aan had gedacht! Naast een pagina met de opgeleverde keukens, delen we bovendien graag de laatste tips en trends met je. Op onze pagina ‘Tips & trends’ vind je de allerlaatste keukentrends.

De beste indruk van een rechte keuken zonder bovenkastjes krijg je natuurlijk wanneer je de keuken in het echt ziet. Wij nodigen je dan ook van harte uit om eens langs te komen in één van onze winkels. Heb je al een beetje een idee hoe de rechte keuken zonder bovenkastjes van jouw dromen eruit moet komen te zien? Maak dan eenvoudig een 3D-weergave van jouw droomkeuken met onze keukenplanner.

Rechte keuken zonder bovenkastjes kopen bij Kitchen4All

Voor het kopen van een lange rechte keuken zonder bovenkastjes ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag bij het uitzoeken van een mooie, nieuwe keuken. Maar ook wanneer je advies nodig hebt, staan onze betrokken medewerkers altijd voor je klaar. We hebben veertien winkels door heel Nederland waar je vrijblijvend een afspraak kunt maken voor een onafhankelijk en deskundig adviesgesprek met één van onze adviseurs.

Om een goed beeld te krijgen van jouw toekomstige rechte keuken zonder bovenkastjes, stellen we een 3D-ontwerp samen. Uiteraard houdt het niet op bij het ontwerp van jouw keuken. Wij zorgen voor een complete ontzorging, vanaf het ontwerp tot aan de oplevering. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij straks tevreden bent met jouw rechte keuken zonder bovenkastjes. Dan zijn wij dat ook!

Rechte keukens zonder bovenkasten