Duitse keukens

Duitse keukens staan bekend om hun hoogwaardige en degelijke kwaliteit. Voor Duitse keukens wordt er namelijk gebruikgemaakt van de beste materialen én de nieuwste technieken. Dit zorgt ervoor dat de keukens een lange levensduur hebben. Wil jij ook genieten van betrouwbare en kwaliteitskeukens die je veel kookplezier bezorgen? Kies dan voor een Duitse keuken! Breng gerust eens een bezoek aan een van onze winkels om deze keukens in alle rust te bekijken.

Unieke Duitse keuken

Welke voordelen hebben Duitse keukens?

We noemden het net al even: het belangrijkste kenmerk van een Duitse keuken is de oerdegelijke kwaliteit. Deze kwaliteit komt terug in de keukens van Duitse keukenmerken als Nobilia en Pronorm. Deze Duitse keukenmerken staan dus ook bekend om de hoge mate van afwerking en kwaliteit. Daarnaast zijn de keukens ook nog eens duurzaam, vooruitstrevend en hebben handige apparaten en accessoires. Het grootste voordeel? Je hoeft er niet voor naar Duitsland toe, je vindt ze namelijk gewoon in ons assortiment.

Donkere Duitse keuken
Duitse design keuken

Duitse keuken materialen & kleuren

We hebben bij Kitchen4All een ruim assortiment aan Duitse keukens van verschillende Duitse keukenmerken. Dit betekent dat we vrijwel alle kleuren en materialen kunnen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een keuken met witte fronten en een composieten blad of een rode keuken met een marmerlook blad. Je kunt bij ons terecht. Door het ruime assortiment aan kleuren en materialen kun je dus ook altijd de keuken samenstellen die helemaal bij je past. Bij Kitchen4All bieden we namelijk Duitse keukens voor iedereen.

Onze prachtige opgeleverde keukens

Laat je inspireren

Naar overzicht

Zo stel je een Duitse keuken samen

Omdat Duitse keukens dus in alle kleuren en materialen verkrijgbaar zijn, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Voordat je een keuken gaat samenstellen kun je alvast bedenken welke kleuren en materialen je wel en niet mooi vindt. Dat scheelt in de winkel alweer een aantal keuzes maken. We adviseren daarnaast om te beginnen met het uitzoeken van de fronten en het werkblad. Deze vormen namelijk de basis van de keuken en bepalen voor een groot deel de uitstraling ervan. Nadat je deze combinatie hebt uitgezocht, kun je de accenten (spoelbak, kraan en grepen) erbij uitzoeken. Vaak mis je nog net een bepaalde kleur of touch. Dit kun je dan aanvullen door de accenten en de keukenstijl creëren die bij je past. Kies bijvoorbeeld voor Gun Metal of goudkleurige accenten. Als laatste is het dan tijd om de apparaten uit te zoeken, waarbij de ene keuken volledig zwarte apparaten prachtig passen, is bij de andere keuken juist apparatuur met rvs-details weer heel mooi.

Bruine Duitse keuken

Laat je inspireren bij een van onze winkels

Wil je graag nog wat inspiratie opdoen voor jouw nieuwe Duitse keuken? Bekijk dan eens de opgeleverde keukens van onze klanten, je kunt daarin goed terugzien dat al onze keukens maatwerk zijn. Iedereen heeft immers andere wensen. Zou je graag je keuken van de laatste trends willen voorzien? Ook dan kun je bij ons terecht. We bieden op onze website de laatste tips en trends, maar ook de keukens in onze winkels zijn voorzien van de nieuwste trends. Je bent ook van harte welkom om je te laten inspireren in onze keukenwinkels!

De keukenmontage van jouw keuken

Het monteren van een keuken kan best een precisiewerkje zijn. We willen je bij Kitchen4All volledig ontzorgen en kunnen daarom ook de montage van de keuken voor je verzorgen. Onze monteurs hebben al vele keukens gemonteerd en beschikken dus over jarenlange ervaring. Zij monteren de keuken tot in de puntjes en gaan pas naar huis als jij volledig tevreden bent. Zo weten we zeker dat jij je nergens zorgen om hoeft te maken en kun je gaan genieten van je nieuwe keuken.

Persoonlijk advies

Zou jij graag een Duitse keuken willen? Neem dan eens een kijkje bij een van onze winkels. Daar vind je een ruim assortiment aan Duitse keukens van diverse Duitse keukenmerken en met verschillende stijlen, kleuren, materialen en opstellingen. Zo kun je in alle rust rondkijken en inspiratie op doen. Zou je graag advies willen ontvangen? Dat kan natuurlijk ook! Onze adviseurs staan voor je klaar om jou van advies te voorzien. Ze brengen jouw wensen in kaart en maken een 3D-ontwerp voor je. Zo weet je precies hoe jouw nieuwe keuken wordt en waar je aan toe bent. Zien we je snel bij een van onze keukenwinkels?

Maak direct een afspraak