• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Duitse keukens

Duitse keukens staan bekend om hun hoogwaardige en degelijke kwaliteit. Door de makers wordt er namelijk gebruik gemaakt van de beste materialen en de nieuwste technieken. Dit zorgt ervoor dat de keukens een lange levensduur hebben. Wil jij ook genieten van betrouwbare en kwaliteitskeukens die je veel kookplezier bezorgen? Kies dan voor een Duitse keuken. Breng een bezoek aan een van onze Kitchen4All om deze keukens in alle rust te bekijken. We beiden namelijk een ruim assortiment keukens van Deutsche Gründlichkeit.

Keuken speed grey
Zwarte keuken
Keuken kansas sierra oak
Keuken black concrete
Nieuwe keuken

Oerdegelijke kwaliteit

Een Duitse keuken van hoge kwaliteit kopen? Kitchen4All heeft een uitgebreide assortiment Duitse keukens in diverse stijlen, soorten, vormen en voor alle budgetten. De Duitse degelijkheid komt terug in keukens van Duitse merken als Nobilia en Rotpunkt. De merken staat dan ook bekend om de hoge mate van afwerking en kwaliteit van de keuken. Deze keukens zijn duurzaam, vooruitstrevend en hebben handige apparaten en accessoires. Voor deze keukens hoef je niet eens naar de Oosterburen toe. Wij hebben ze namelijk in ons assortiment en kunnen je door onze uitgebreide ervaring van een passend gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp (t.w.v.  € 150,-) voorzien!

Waarom een Duitse keuken kopen bij Kitchen4All?

Wil je een Duitse keuken in huis halen? Kom dan een kijkje nemen in één van onze winkels. Bij ons vind je producten in verschillende soorten kleuren, maten en afwerkingen. Dit betekent dus dat je altijd wel iets kan vinden wat aan al jouw eisen voldoet. Uiteraard kun je met onze adviseurs om tafel om jouw droomkeuken samen te stellen. We beiden Duitse kwaliteit voor ieder budget. Er is dus altijd wel een keuken die bij jouw en je wensen en behoeften past.

Opgeleverde keukens

Laat je inspireren

Naar overzicht

Maak een afspraak