&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Woonkeukens

In woonkeukens worden wonen en koken gecombineerd in dezelfde ruimte. We zien steeds meer dat de keuken niet alleen ene plek is waar wordt gekookt maar ook een centrale plek is waar iedereen in huis samenkomt. Er wordt gegeten, geborreld en gerelaxt. Er zijn genoeg mogelijkheden om een gezellige woonkeuken te creëren. Maak kennis me onze woonkeukens!

Ontwerp hier zelf je woonkeuken

Woonkeukens met kookeiland

Door de keuken onderdeel te maken van het huis, creëer je een fijne, warme sfeer. Een groot voordeel van een woonkeuken is dat je altijd contact hebt met de rest van gezin of gasten als je in de keuken bezig bent. Wel zo gezellig en handig! Met het inrichten van woonkeukens vergt een andere aanpak dan een traditionele keuken. Woonkeukens zijn er in allerlei vormen en maten. Vaak zien we dat een woonkeuken uit twee delen bestaat. Eén deel van de keuken bevindt zich tegen een wand aan. Dit deel bestaat uit een aantal kasten en (inbouw) keukenapparatuur. Daarnaast heeft de keuken een deel waarmee de keuken met het woongedeelte wordt verbonden. Dit is vaak een (schier)eiland. Dit eiland maakt deel uit van de woonkamer en er wordt vaak gekozen om aan dit gedeelte barkrukken te plaatsen. Hierdoor transformeert het kookeiland in een tweede eettafel.

09151_20_Artis937_V_web

Woonkeuken stijl

Woonkeukens zijn er in elke keukenstijl. Houdt u van een landelijke stijl, een moderne stijl of juist een tijdloze stijl? Bij het kiezen een stijl voor de woonkeuken moet je, nog meer als bij een traditionele keuken, rekening houden met de stijl van de rest van de inrichting. Zeker als de woonkamer en woonkeuken in elkaar over lopen is het van belang dat de inrichting naadloos in elkaar overloopt.

551_inline

Woonkeuken indelen

Je kunt een woonkeuken op verschillende manieren indelen. Beschik je over een open keuken in huis? Plaats de eettafel dan zo dicht mogelijk bij de keuken. Maak daarnaast gebruik van de juiste verlichting voor de juiste sfeer. Is er in de keuken geen plaats voor een grote eettafel? Dan is een keuken met bar een goede oplossing. Plaats barkrukken en zo creëer je een gezellige woonkeuken! Bovendien maak je met een kookeiland ook eenvoudig een prettige leefruimte in je woning.

Woonkeuken met kookeiland

Net zoals een woonkeuken met bar, zorgt een kookeiland ervoor dat je woonkeuken een geheel vormt met de woonkamer. Het eiland kan in dezelfde stijl als de rest van de keuken worden ontworpen, zo wordt het een geheel. Een woonkeuken met kookeiland heeft vaak een wat modernere uitstraling, maar er zijn vele mogelijkheden. Ook een houten uitvoering of meer landelijke stijl kan perfect worden toegepast in een woonkeuken met kookeiland.

11614_20_Nordic782_P
Opgeleverde woonkeukens:

Landelijke woonkeuken

Woonkeukens kunnen in iedere keukenstijl worden gerealiseerd. Een landelijke keukenstijl kan juist heel erg goed in een woonkeuken worden toegepast. Een landelijke keuken straalt warme en gezelligheid uit, iets wat perfect past in een landelijke woonkeuken. Landelijke woonkeukens staan vooral bekend om het gebruik van natuurlijke materialen in zowel keukenbladen als keukenkasten. Materialen als hout en graniet zijn dan ook vaak terugkerende elementen.

Cascada776_M_0071_web

Woonkeuken inspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je woonkeuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel woonkeuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde woonkeukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je woonkeuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe woonkeuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe woonkeuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Hoe ziet jouw woonkeuken eruit?

Weet je al precies hoe jouw woonkeuken gaat worden of kun je juist nog wel wat keukeninspiratie gebruiken? Breng een bezoekje aan een Kitchen4all bij jou in de buurt en laat je inspireren. Benieuwd hoe jouw favoriete woonkeuken eruitziet in jouw ruimte? Onze keukenspecialist maakt gratis een 3D-ontwerp op maat. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten! Bekijk hier onze complete keukens op onze website.

9,7