&noscript=1 />

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Keukenrenovatie

Een nieuwe keuken is vaak een flinke investering. Is het altijd nodig om een nieuwe keuken te kopen of is het renoveren van de bestaande keuken voldoende? Bij Kitchen4all zetten we de voor- en nadelen voor je op een rij. Wij merken vaak dat klanten in eerste instantie denken aan een totale keukenrenovatie maar na het zien van alle opties toch voor een nieuwe keuken kiezen. Dit verschilt natuurlijk per situatie.

Renovatie van keukens

De keuken wordt vaak als het hart van het huis gezien. Het belangrijk dat het een ruimte is waar je graag wilt zijn. Bespaar kosten bij je nieuwe keuken en laat je keuken door Kitchen4all renoveren. Met eenvoudige aanpassingen kan een keuken zowel aantrekkelijker als praktischer worden. Door te kiezen voor nieuwe fronten, knoppen of handgrepen, een ander werkblad, nieuwe (energiezuiniger) apparatuur kan jij jouw keuken weer helemaal up to date maken. Onze adviseurs hebben veel ervaring met totale renovatie bij keukens en weten precies waar je op moet letten. Zo weet je zeker dat je zonder ingrijpende verbouwingswerkzaamheden of hoge kosten jouw droomkeuken kan creëren.

pexels-rene-asmussen-3990359_rechthoek

Vernieuwen keuken

Een groot voordeel van keukenrenovatie is dat het vernieuwen van je keuken vaak goedkoper is dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken. Daarnaast kan je met een paar aanpassingen jouw keuken een compleet nieuwe uitstraling geven volgens de laatste trends. Als je niet het budget voor een nieuwe keuken hebt is een keukenrenovatie dus een prima optie. Een ander voordeel van het vernieuwen van je keuken is een waardestijging van je huis. Omdat een keukenrenovatie minder kost dan het plaatsen van een nieuwe keuken, is het mogelijk dat je huis een grote waardestijging krijgt door een keukenrenovatie. Dit is echter van een aantal factoren afhankelijk, zoals de indeling van de keuken en de omvang van de keukenrenovatie. Onze adviseurs bekijken samen met jou de verschillende opties en kiezen de beste oplossing die past bij jouw situatie.

Wat kost een keukenrenovatie

Wat kost een keukenrenovatie anno 2021 nu eigenlijk? Misschien is het niet het leukste klusje als je met een nieuwe keuken bezig bent, maar het is wel belangrijk om erachter te komen hoeveel de keukenrenovatie in totaal gaat kosten. Het is verstandig om dit uit te zoeken zodat je weet wat binnen jouw budget mogelijk is. De kosten van een keukenrenovatie kunnen erg verschillen. Dit heeft te maken met de grootte van de ruimte maar ook met de stijl- en materiaalkeuze. Een complete keuken kost bij ons €3795, dit is exclusief de montage. De kosten voor de montage kunnen verschillen en is afhankelijk van de opbouw van de werkzaamheden. Als je te maken krijgt met sloopwerkzaamheden of het verleggen van leidingen zal dit invloed hebben op de kosten. Onze adviseurs kunnen goed inschatten hoeveel de montage jouw nieuwe keuken gaat kosten. Op onze website vind je ook verschillende complete keukens zodat je goed kan inschatten hoeveel de eventuele keuken kosten zullen zijn.

pexels-la-miko-3615716_rechthoek

Keukenverbouwing door Kitchen4all

Wij vertellen je graag waar je tijdens een keukenverbouwing op moet letten. Neem eens contact op met Kitchen4all en laat je rondleiden door onze showrooms. In een persoonlijk gesprek bespreek je met een van onze adviseurs jouw wensen en worden de mogelijkheden van de keuken onder de loep genomen. Tijdens een gratis adviesgesprek maakt de adviseur een 3D-ontwerp, zodat je direct ziet hoe jouw keuken na de verbouwing eruit komt te zien.

pexels-pixabay-159045_rechthoek

Over Kitchen4all

Kitchen4all is een franchiseformule met meerdere keukenspeciaalzaken in Nederland.  Onze persoonlijke service en ruime assortiment staan dan ook garant voor 100% tevredenheid. Wij hebben keukenspecialisten in dienst die over voldoende kennis bezitten om jouw droomkeuken te realiseren. Samen gaan we op zoek naar de keuken die bij je past uit onze prachtige collectie.

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Borger

Oktober 2021 – Deze tijdloze keuken ontvingen we via het reviewplatform Qasa! Samen met Kitchen4all Hoogeveen heeft deze familie hun droomkeuken gerealiseerd.

Opgeleverde keuken Zwolle

In Zwolle heeft Kitchen4all Genemuiden onlangs deze tijdloze keuken opgeleverd! Het donkere blad in combinatie met de witte keuken zorgt voor deze tijdloze uitstraling.

Opgeleverde keuken Dinxperlo

Deze familie uit Dinxperlo heeft samen met Kitchen4all Doetinchem hun tijdloze droomkeuken gerealiseerd. De witte keuken in combinatie met het donkere werkblad van composiet zorgen voor deze tijdloze uitstraling.

9,7