Landelijke keukens

Landelijke keukens

Landelijke keukens

Een landelijke keuken wordt steeds populairder, we zien ze dan ook steeds vaker terug bij onze klanten. Ze hebben vaak een warm en authentiek karakter en zorgen voor een sfeervolle ruimte. Vaak denken mensen dat een landelijke keuken een klassieke uitstraling hebben, maar dat hoeft niet zo te zijn. De landelijke keuken kan ook voorzien zijn van moderne elementen. We bieden bij Kitchen4All een uitgebreid aanbod aan landelijke moderne keukens met klassieke elementen zoals bijvoorbeeld een landelijke keuken in taupe kleur, maar ook stoere landelijke keukens. Ben je benieuwd? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs voor verschillende keukenstijlen. De koffie staat voor je klaar bij het uitzoeken van de complete keuken

 • Sorteren op
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
 • Prijs
  • Alle prijzen
  • € 5.000,- € 8.999,-
  • € 12.000,- € 16.999,-
  • € 17.000,- € 22.999,-
 • Opstellingen
  • Alle opstellingen
  • Rechte keukens
  • U-vormige keukens
  • Hoekkeukens
  • Kookeiland

Er zijn geen keukens gevonden voor deze selectie.

Keuken met landelijke sfeer is nostalgie

De sierlijke afwerkingen van landelijke keukens zorgen voor een warme en nostalgische sfeer. Deze keukens hebben bijvoorbeeld vaak nostalgische keukengrepen, keukendeurtjes en andere decoratieve details. Hiermee haal je het platteland en je herinnering van vroeger naar je eigen keuken. De landelijke keukens bestaan vaak voor een groot deel uit natuurlijke materialen en kleuren. Bij deze stijl wordt er vaak gebruikgemaakt van hout, bij de werkbladen zien we vooral materialen als graniet en composiet. Deze robuuste materialen stralen een rustieke en traditionele sfeer uit. Voor de vloeren wordt er ook vaak gekozen voor een natuurlijke kleur zoals bruin, grijs of antraciet.

Landelijke keuken kleuren

Het kleurenpallet van landelijke keukens bestaat over het algemeen uit wit of gebroken wit. Deze kleuren zorgen voor een ruimtelijk en licht effect en wordt daarnaast vaak geassocieerd met rust. Ook crème en beige passen goed bij een landelijke keuken. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een andere kleur zoals grijs of een landelijke keuken in taupe kleur, maar hou er wel rekening mee dat niet elke kleur zich leent voor een landelijke stijl. Wil je graag die echte landelijke uitstraling? Kies dan voor rustige en ingetogen kleuren zoals, wit, gebroken wit, grijs, taupe, bruin, zwart of antraciet. Zou je graag advies ontvangen bij het kiezen van de kleur(en) voor jouw keuken? Maak dan snel een afspraak voor jouw landelijke keuken!

Landelijke keuken met eiland

Ben je op zoek naar een landelijke keuken en zou je ook graag een kookeiland willen? Dat kan! We bieden bij Kitchen4All een ruim assortiment aan verschillende kleuren, materialen en afwerkingen. Hierdoor kan je jouw landelijke keuken volledig inrichten naar jouw smaak, inclusief kookeiland. Om ervoor te zorgen dat je landelijke keuken lang meegaat, zijn onze producten van hoogwaardige merken en daardoor van zeer goede kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Bosch, ATAG, ETNA, Pelgrim, Siemens, Selsiuz, Quooker en Nobilia.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar een landelijke keuken? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Deze zitten door heel Nederland waardoor er altijd wel een winkel bij je in de buurt is. In onze winkels staan onze deskundige en betrokken adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies. We bieden bij Kitchen4All keukens voor iedereen. “Zoveel mensen, zoveel wensen”, daarom beginnen we altijd met het leren kennen van onze klanten. Op basis daarvan voorzien we je van deskundig en onafhankelijk advies over het inrichten van je landelijke keuken. Samen gaan we opzoek naar jouw nieuwe keuken!

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Onze 4All gewoonten

Gratis 3D-ontwerp van jouw keuken

Wil je een landelijke keuken kopen, maar vind je het lastig om je voor te stellen hoe deze in de ruimte eruit komt te zien? Of wil je graag zien wat een andere keukenopstelling met de ruimte doet? Bij Kitchen4All vinden we het belangrijk dat jouw landelijke keuken helemaal naar wens is, dus voorzien we je van tevoren van een gratis 3D-ontwerp (t.w.v. € 150,-) van jouw nieuwe keuken. Zo kan je even rustig kijken hoe de keuken eruit komt te zien. 

Keukenadvies

Naast het gratis 3D-ontwerp, laten we je graag de verschillende opties zien voor landelijke keukens. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over welke apparatuur je in jouw nieuwe keuken wil, wat de beste afmetingen zijn en welke kleuren goed matchen? Samen bekijken we wat jij belangrijk vindt en stellen we de keuken samen die helemaal bij jou en de ruimte past. En uiteraard houden we altijd rekening met jouw budget. Kom dus gerust eens langs in een van onze winkels en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Onze adviseurs staan graag voor je klaar!