Antraciet keuken

Antraciet keuken

Zwarte keukens zijn op het moment echt een trend, maar deze keuken kleur is niet voor iedereen weggelegd. Vind je zwart een te gewaagde kleur? Of is het te donker in jouw ruimte? Dan is een antraciet keuken misschien wel iets voor jou. Ben je benieuwd naar deze kleur? We hebben alle kenmerken en mogelijkheden van een antraciet keuken voor je op een rijtje gezet.

Kenmerken antraciet

Waarschijnlijk heb je al wel eens van de kleur antraciet gehoord, het is op dit moment namelijk een echte trendkleur. Antraciet is een donkergrijze kleur die dezelfde moderne uitstraling als zwart creëert. Grijstinten zijn met vele kleuren en materialen te combineren en zo dus ook antraciet. Doordat de kleur zo veelzijdig is, kun je een keuken creëren die aansluit op de laatste trends.

Kenmerken antraciet keuken
Toepassen antraciet keuken

Toepassen

Lijkt een antraciet keuken je iets voor jou? Je kunt op verschillende manieren antraciet toepassen. Zo kun je natuurlijk kiezen voor antracieten fronten en een werkblad in deze kleur. Maar je kunt ook kiezen voor antracieten fronten en deze combineren met een andere kleur werkblad. Om het antraciet terug te laten komen in de keuken kun je antracietkleurige accessoires toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een zeeppompje of een mooie vaas. Je kunt antraciet dus op verschillende manieren toepassen in de keuken.

Combineren

Antraciet is een kleur die je eenvoudig met andere kleuren kan combineren. Wil je een uitgesproken keuken? Combineer de kleur dan bijvoorbeeld met blauw of groen. Wil je liever voor een tijdloze uitstraling gaan? Kies dan voor een combinatie met zwart of wit. Naast kleur is antraciet ook eenvoudig te combineren met andere materialen. Zo kun je kiezen voor een combinatie van antracietkleurige fronten en een marmerlook werkblad, waarmee je een luxe uitstraling creëert. Maar ook houtlook combineert prachtig bij antraciet.

Combineren antraciet keuken
Keukenstijlen

Verschillende keukenstijlen

Omdat antraciet zo’n veelzijdige kleur is, kan je er veel keukenstijlen mee creëren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een landelijke keuken? Kies dan voor antracietkleurige fronten en een houtlook werkblad. Maar misschien wil je wel graag iets stoerders. Combineer dan een betonlook werkblad met antracietkleurige fronten en rvs-kranen. Een stijl die je misschien niet direct zou verwachten is een design keuken. Door een antraciet keuken te combineren met een contrasterende achterwand en een natuurstenen werkblad, creëer je gemakkelijk een design keuken.

Complete ontzorging

Ben je op zoek naar een antraciet keuken? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs voorzien je daar van advies en maken een 3D-ontwerp voor je. Ben je tevreden met het ontwerp van je nieuwe keuken en heb je deze gekocht? Dan komen we deze gratis bij je thuisbezorgen en, indien gewenst, verzorgen we de volledige montage voor je. Zo kun jij gaan genieten van je nieuwe keuken, zonder je zorgen te hoeven maken. Bij Kitchen4All zijn we er om je compleet te ontzorgen.

Bezoek een van onze winkels

Keukeninspiratie