Rechte keukens

Rechte keukens

De rechte keuken is een veelvoorkomende keukenopstelling. Dat komt door de compactheid en de veelzijdigheid ervan. Hierdoor is het voor vrijwel iedere ruimte een geschikte opstelling. We bieden bij Kitchen4All verschillende rechte keukens in diverse stijlen aan. Dus lees snel verder of breng een bezoek aan een van onze keukenwinkels.

 • Sorteren op
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
  • Populariteit
 • Prijs
  • Alle prijzen
  • € 5.000,- € 8.999,-
  • € 9.000,- € 11.999,-
 • Keukenstijlen
  • Alle keukens
  • Budget keukens
  • Design keukens
  • Landelijke keukens
  • Moderne keukens
  • Tijdloze keukens

Er zijn geen keukens gevonden voor deze selectie.

Wat is een rechte keuken?

Bij een rechte keuken liggen alle elementen van de keuken op een rechte lijnen. Dat betekent niet dat rechte keukens standaardafmetingen hebben. Je kunt deze opstelling namelijk zo lang of zo kort maken als dat jij zelf wil. Daarnaast kunnen ook de hoogtes van de kasten van een rechte keuken variëren. Door de veelzijdigheid van deze keukenopstelling kun je de keuken helemaal aanpassen naar jouw wensen.

De mogelijkheden van een rechte keuken

Rechte keukens zijn dus hele praktische opstellingen. Niet alleen nemen ze relatief weinig ruimte in, je kunt er ook veel opbergruimte mee creëren. Je kunt dus de lengte van de keuken bepalen. Maar je kunt ook kiezen of je wel of geen bovenkasten neemt. Of bijvoorbeeld maar bij een deel van de opstelling bovenkasten plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een aantal mooie glaskasten. Een keuken met bovenkast kan wel wat vol in de ruimte ogen. Daarom is er ook nog een andere optie, namelijk een rechte keuken met een kastenwand.

Rechte keukenopstelling

Bekijk onze opgeleverde rechte keukens

Naar overzicht

Rechte keukens met kastenwand

Rechte keuken met kastenwand

De rechte keuken is een praktische opstelling, zeker als de ruimte beperkt is. Vaak zien we bij een compacte ruimte dat er gekozen wordt voor een keuken met bovenkasten. Als de ruimte wat groter is, kan je ook twee rechte keukens tegenover elkaar plaatsen. Hierdoor ontstaat er extra werk- en kastruimte! Vaak wordt er dan gekozen voor een kastenwand, hier kan je eenvoudig je inbouwapparatuur in kwijt. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een koel- vriescombinatie. Doordat je deze inbouwt neemt het geen ruimte in! Kastenwanden zijn populairder dan ooit en dat snappen we wel. Het is een moderne keukenoplossing met veel opbergruimte en zorgt daarnaast voor een rustige uitstraling.

Rechte keuken inspiratie

Weet je al precies hoe jouw rechte keuken eruit moet komen te zien? Of wil je liever nog wat inspiratie op doen? Op onze website vind je veel keuken inspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jouw en je keuken past! Elke rechte keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos en dat kan je ook zien aan de opgeleverde keukens bij onze klanten! Al deze keukens zijn stuk voor stuk uniek. Wil je graag de laatste trends in rechte keuken? Bekijk dan hier onze blogs met daarin de laatste keukentrends en laat je inspireren. Heb je genoeg inspiratie opgedaan? Ga dan alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Hiermee kan je eenvoudig een 3D-tekening maken van jouw nieuwe keuken. Zo zie je meteen hoe de keuken eruit komt te zien!

Rechte keuken inspiratie
Complete ontzorging bij Kitchen4All

Complete ontzorging bij Kitchen4All

Bij Kitchen4All zijn we er om je compleet te ontzorgen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe rechte keuken of inspiratie op komt doen, wij staan voor je klaar! In onze winkels kunnen onze adviseurs je voorzien van deskundig en onafhankelijk advies. Daarnaast kunnen zij een 3D-ontwerp maken van jouw nieuwe droomkeuken. Heb je een keuken gekocht? Dan komen wij deze gratis bij je thuis afleveren. Indien gewenst kunnen we ook de oude keuken verwijderen en de nieuwe keuken voor je monteren. Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent! Rechte keuken kopen? Dan ben je bij Kitchen4All aan het juiste adres!