Groene landelijke keuken familie Hullekes

De familie Hullekes uit Westervoort heeft samen met Kitchen4All Zevenaar deze prachtige landelijke keuken gerealiseerd. De keuze voor de groene fronten zorgt voor een mooie kleurrijke touch.

De opstelling van deze keuken kunnen we best uniek noemen. De familie heeft gekozen voor een U-keuken die aan een zijde wordt onderbroken. Hierdoor ontstaat er plek voor een extra kast. Er wordt met deze opstelling dus optimaal gebruik gemaakt van de keuken. Voor de hele keuken is er gekozen voor fronten in de kleur Riet, een zachtgroene kleur. De fronten zijn voorzien van een raamoptiek, welke de landelijke uitstraling van de keuken versterkt. Deze groene fronten zijn gecombineerd met prachtige terrazzolook werkbladen. De rvs-grepen maken het geheel helemaal af. Ook de kranen en de spoelbak zijn van rvs, waardoor er een mooi geheel ontstaat.

Groene landelijke keuken
Groene keuken
U-keuken

Gedacht aan details

Deze familie heeft tot in de puntjes nagedacht over hun nieuwe keuken. Zo is de keuken natuurlijk voorzien van apparatuur als een koel-vriescombinatie, een oven en een kookplaat. Maar ook aan de details van de keuken is gedacht. Zo zijn er twee lades voorzien van bestekbakken, welke precies dezelfde afmeting hebben als de lade. Zo passen de bakken er perfect in én kun je al je bestek kwijt. Voor de rest van het keukengerei heeft de familie gekozen voor een relingstang met haken. Deze past mooi bij de landelijke uitstraling van de keuken!

Laat je adviseren

Is deze keuken ook echt iets voor jou? Bezoek dan gerust eens een van onze winkels. Je kunt daar in alle rust rondkijken en je laten inspireren door onze keukenopstellingen. Iedere opstelling is voorzien van andere kleuren, materialen en stijlen. Zo is er altijd wel een keuken die bij je past. Natuurlijk staan onze adviseurs ook voor je klaar om je te voorzien van advies. Ze helpen je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe complete keuken. Maak snel een afspraak en kom langs.

Plan een adviesgesprek