Thuisbezoeken bij Kitchen4All

Naast dat het mogelijk is om een afspraak in de winkel te maken, bieden we ook thuisbezoek aan. Een van onze adviseurs komt dan bij je thuis om jouw nieuwe keuken samen te stellen. Natuurlijk zijn deze bezoeken gratis en geheel vrijblijvend. Meer over onze thuisbezoeken en de voordelen hiervan lees je hieronder.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat bij Kitchen4All hoog in het vaandel. Wanneer je een thuisbezoek inplant weet je dan ook zeker dat onze adviseur alle tijd en aandacht voor je heeft. Omdat zij direct een beeld hebben van de huidige situatie kunnen zij je nog gerichter van advies voorzien.

Inspiratie voor jouw nieuwe keuken

Wanneer een van onze adviseurs bij jou thuis komt, kunnen jullie direct concrete idee├źn bespreken voor de nieuwe keuken. Ook kan de adviseur je van inspiratie voorzien die geschikt is voor jouw ruimte en de keukenstijl die je voor ogen hebt. Dit kan je helpen om net wat makkelijker de keuze te maken en de knoop door te hakken. Je bent na een thuisbezoek natuurlijk ook van harte welkom om in de winkel nog wat meer inspiratie op te doen.

Thuisbezoek Kitchen4All
Keuken inmeten

Inmeten van de ruimte

Niet alleen kunnen we je van een gerichter advies voorzien. We kunnen de keuken ook direct inmeten en zien of jouw wensen ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo weet je direct waar je aan toe bent en zit je niet in twijfel. Daarnaast kunnen mogelijke aanpassingen aan bijvoorbeeld de meterkast in kaart worden gebracht en heb je ook direct meer zekerheid over de montage van de keuken en de kosten ervan.

Bespreken van het ontwerp

Tijdens het thuisbezoek maken we, net zoals in de winkel, een 3D-ontwerp voor je. Je kunt dus precies zien of de keuken die je voor ogen hebt ook echt jouw droomkeuken is. Daarnaast is het toch net wat makkelijker om er een voorstelling van te maken wanneer je al in de ruimte zelf zit, dan wanneer je in de winkel bent.

Maak een afspraak voor jouw thuisbezoek

Wil jij graag een afspraak inplannen voor jouw thuisbezoek? Dan kun je dit heel eenvoudig doen via onderstaande knop. Een van onze deskundige en ervaren adviseurs staat dan binnenkort bij je op de stoep. Samen gaan jullie jouw nieuwe droomkeuken ontwerpen en samenstellen!

Maak een afspraak