Keukenfronten

Een keuken bestaat uit verschillende elementen, waaronder de fronten. Dit zijn de deuren van de kasten en de lades van de keuken. De fronten van de keuken bepalen voor een heel groot deel de stijl van de keuken. Ze bekleden immers ook een groot deel van de keuken. Omdat we voor iedereen de perfecte keuken willen samenstellen, hebben we fronten in veel verschillende kleuren, ontwerpen, materialen en afwerkingen. In onze winkels nemen we je graag mee in alle mogelijkheden!

Keukenfronten kitchen4all

Ons aanbod aan keukenfronten

De fronten van de keuken bepalen dus een groot deel van de keukenstijl. Het is daarom dan ook belangrijk dat je voor de fronten kiest die echt bij je passen. Daarnaast moeten ze natuurlijk niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en functioneel. Van neutrale kleuren als zwart en wit, tot aan roze en groen en van een egaal front tot aan een front met een raamoptiek, je vindt het allemaal in ons assortiment keukenfronten. Zo weten we zeker dat we voor iedereen de perfecte fronten hebben.

Verschillende materialen keukenfronten

Er zijn verschillende materialen waaruit je kunt kiezen wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe keuken. Het meest voorkomende materiaal is kunststof. Dit materiaal is namelijk relatief goedkoop en daarnaast bestand tegen een stootje. Hierdoor gaan je fronten lang mee! Daarnaast is massief eiken een materiaal waar vaak voor gekozen wordt. Dit is wat kostbaarder dan kunststof, maar hiermee weet je zeker dat je een unieke keuken creëert. Bovendien is deze houtsoort gewoon bestemd tegen vocht en vuil. Massief eiken is dus niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens heel degelijk.

Keukenfronten Kitchen4All

Onze merken

Altijd de beste keus

Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Novy
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz
Roze keukenfronten

Alle kleuren keukenfronten

Om ervoor te zorgen dat we voor iedereen een keuken kunnen samenstellen, hebben we in fronten in vrijwel alle kleuren. Je kunt het haast zo gek niet bedenken! We bieden natuurlijk de meer neutralere kleuren als wit, beige, grijs en zwart. Maar dus ook opvallende kleuren als blauw, groen, rood en zelfs roze. Dus ook wanneer je op zoek bent naar een hele kleurrijke keuken kun je bij ons terecht!

De verschillende opties

Naast de keuze uit de kleur en het materiaal front, zijn er nog een aantal opties waaruit je kan kiezen.

  • De afwerking
    Onze fronten worden voorzien van verschillende soorten afwerkingen, welke allemaal zo hun eigen sfeer creëren. Zo hebben we onder andere de keuze uit hoogglans, mat of supermat.
  • Het design
    Je kunt kiezen voor een effen front, maar we bieden ook fronten met andere designs aan. Denk bijvoorbeeld aan fronten met een raamoptiek.
  • Greep of greeploos
    Een andere optie die je hebt is de keuze uit grepen of een greeploze keuken. Een greep kan de uitstraling van het front best wel beïnvloeden, dus bedenk van tevoren voor welke stijl jij wil gaan!
Groene keukenfronten

De fronten voor jouw keukenstijl

Ben je benieuwd welke fronten passen bij de keukenstijl die jij voor ogen hebt? We hebben bij een aantal keukenstijlen de perfecte fronten gezocht zodat jij je kunt laten inspireren.

Scandinavische keuken

Scandinavische keuken

Scandinavische keukens kenmerken zich door hun rust en eenvoud. Bij een Scandinavische keuken wordt dan ook vaak gekozen voor een lichte kleur als wit of beige. De fronten kunnen zowel een matte als glanzende afwerking hebben.

Fronten houten keuken

Houten keuken

Wanneer je kiest voor een houten keuken is de kans groot dat je voor houtlook of massief eiken fronten kiest. We bieden deze fronten in verschillende kleuren aan, je kunt dus voor de kleur kiezen die het meest bij je past.

Fronten strakke keuken

Strakke keuken

Een strakke keuken heeft vaak een neutrale kleur als wit, beige of zwart. De fronten zullen dan vaak ook een van deze kleuren hebben. Daarnaast worden de fronten vooral in een matte versie uitgevoerd.

Fronten klassieke keuken

Klassieke keuken

Fronten met een raamoptiek passen perfect bij een klassieke keuken. De fronten hebben vaak een lichte neutrale kleur als wit of grijs.

Fronten retro keuken

Retro keuken

Bij een retro keuken wordt er veelal gekozen voor een wat opvallendere kleur als blauw en groen. De fronten kunnen zowel een matte als hoogglans afwerking hebben, net wat je mooier vindt.

Montage bij Kitchen4All

Nadat je de keuken hebt gekocht is het aankoopproces nog niet helemaal klaar. De keuken moet ook nog bezorgd en gemonteerd worden. Maar daar hoef jij je geen zorgen over te maken. We zorgen ervoor dat de keuken bij je thuis wordt geleverd. Ook de montage kunnen we volledig voor je uit handen nemen. We werken samen met ervaren en kundige monteurs die al vele keukens gemonteerd hebben. Zij gaan pas naar huis als jij helemaal tevreden bent met je nieuwe keuken.

Plan jouw afspraak

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken? Je kunt via onderstaande knop eenvoudig een afspraak maken bij een van onze keukenwinkels. Deze zitten door heel Nederland waardoor er altijd wel een bij je in de buurt zit. De afspraak is gratis en geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!

Maak een gratis afspraak