• Klantbeoordeling 9,8
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Kitchen4All Kaatsheuvel

Belgiëstraat 1

5171 PN Kaatsheuvel

0416-235140

kaatsheuvel@kitchen4all.nl

Donderdag weer geopend: 09:30 - 17:30

Reguliere openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

09:30 - 17:30 uur

Woensdag:

09:30 - 17:30 uur

Donderdag:

09:30 - 17:30 uur

Vrijdag:

09:30 - 17:30 uur

Zaterdag:

09:30 - 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

Aangepaste openingstijden

26 mei
Geopend - Hemelvaartsdag

06 juni 12:00 - 17:00
Geopend - Tweede pinksterdag

Afspraak maken buiten openingstijden?
Mail naar kaatsheuvel@kitchen4all.nl

Kitchen4All Kaatsheuvel

Keukens voor iedereen

Welkom bij Kitchen4All Kaatsheuvel! In onze keukenwinkel staan onze keukenadviseurs met veel plezier voor je klaar. Wanneer je bij ons een adviesgesprek inplant, kun je ervan uitgaan dat we je van begin tot eind helemaal ontzorgen bij het kopen van jouw keuken. Zo luisteren we naar jouw wensen, adviseren we je over de mogelijkheden van jouw nieuwe keuken en verwerken we dit gratis voor je in een 3D-ontwerp. Ook de montage kunnen we bij Kitchen4All Kaatsheuvel voor je verzorgen. Kom gerust een keer inspiratie opdoen in onze keukenwinkel of plan direct een gratis adviesgesprek. We staan graag voor je klaar!

Berke staat voor je klaar!

Berke Alicikus

Bedrijfsleider & keukenadviseur

Ingang Kaatsheuvel
Winkel Kaatsheuvel
Keukenwinkel Kaatsheuvel
Keukenwinkel

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Berke Alicikus

Bedrijfsleider & keukenadviseur

0416-235140

Keuken kopen bij Kitchen4All Kaatsheuvel

Het proces van een keuken kopen is niet iets kleins. Daarom staan we bij Kitchen4All Kaatsheuvel voor je klaar om je hierin zoveel mogelijk te ontzorgen. Hierbij helpen we jou altijd zoals we zelf ook geholpen willen worden: ongedwongen en adviserend. Want alleen zo weten we zeker dat jij straks helemaal blij bent met jouw nieuwe keuken. Onze adviseurs denken met je mee en voorzien je gratis van een 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken. Ben jij helemaal blij met het ontwerp? Dan leveren we de keuken gratis bij jou thuis en verzorgen we, indien gewenst, ook de montage hiervan. Wanneer je jouw keuken koopt bij Kitchen4All Kaatsheuvel, kun je ervan uitgaan dat wij er alles aan doen om jou aan jouw droomkeuken te helpen!

Complete ontzorging

Wil je ook een keuken in Kaatsheuvel kopen? Het grote voordeel bij Kitchen4All Kaatsheuvel is dat er dagelijks vakkundige adviseurs voor je klaarstaan die graag met je meedenken. Deel jouw wensen met onze adviseurs en wij maken een gratis 3D-ontwerp voor jou. Zo weet je precies wat je wat je kunt verwachten. Naast het ontwerp kunnen wij de keuken ook laten plaatsen door vakmensen. Zo weet je zeker dat jouw keuken op een juiste manier wordt geïnstalleerd en hoef jij je nergens zorgen over te maken. Ook na de montage vinden wij het belangrijk dat alles naar wens is. Ben jij helemaal tevreden? Alleen dan zijn wij dat ook!

Kwaliteitskeukens

Bij Kitchen4All Kaatsheuvel vinden we het belangrijk dat jij zo lang mogelijk van jouw keuken kunt genieten. Je hebt immers de keuken van je dromen gevonden in onze winkel. Daarom bieden we enkel producten van de beste merken. Geen producten dus die al veel te snel verouderen, maar een keuken die lekker lang meegaat. In onze keukenwinkel in Kaatsheuvel vind je daarom zowel huismerken als bekende A-merken die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Zo vind je bij ons voor ieder budget een keuken van de beste kwaliteit.

Keukens voor iedereen

Wij vinden het belangrijk dat écht iedereen zijn of haar ideale keuken bij ons kan kopen. Daarom volgen we bij Kitchen4All Kaatsheuvel de laatste trends, bieden we een uitgebreid assortiment met daarin verschillende stijlen en kun je met ieder budget bij ons terecht. Onze adviseurs houden overal rekening mee en door de vele mogelijkheden zullen ze ook jouw droomkeuken kunnen realiseren. Dus of je nu gaat voor een landelijke, moderne, kleurrijke of design keuken; bij Kitchen4All Kaatsheuvel vinden we de droomkeuken voor jou.