Keukenaccessoires

De keukenaccessoires vormen de finishing touch van de keuken. Ze maken de ruimte niet alleen helemaal af, maar dragen vaak ook bij aan het gebruiksgemak. Met onze keukenaccessoires sla je dus twee vliegen in één klap! We bieden bij Kitchen4All allerlei accessoires in verschillende stijlen aan, we hebben dus keukenaccessoires voor iedereen!

Keukenaccessoires

Maak je keuken af met accessoires

Het is zover: je gaat een nieuwe keuken samenstellen! Je begint vaak dan met het uitzoeken van de kleuren en materialen van de keuken, gevolgd door de apparatuur. Maar elementen die ook niet mogen ontbreken zijn dus de accessoires. Waar de ene accessoire voornamelijk stijlvol is, is de andere ook heel erg praktisch en vrijwel onmisbaar. Om ervoor te zorgen dat we voor iedereen de perfecte accessoires kunnen vinden, bieden we een uitgebreid assortiment aan. Deze bestaat uit bekende A-merken, maar ook huismerken. Zo kunnen we voor ieder budget accessoires van hoogwaardige kwaliteit bieden.

Keukenaccessoires Kitchen4All

Onze merken

Altijd de beste keus

Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Novy
Jetstone
Pronorm
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Soorten accessoires

Wanneer je je keuken gaat samenstellen zijn er verschillende accessoires die je kunt toevoegen aan de keuken. We bieden bij Kitchen4All de volgende accessoires aan:

Bestekbak

1. Bestekbakken

Met een bestekbak zorg je ervoor dat je besteklades netjes en opgeruimd blijven. We bieden bij Kitchen4All verschillende soorten en stijlen bestekbakken. Deze bakken hebben dezelfde afmetingen als de lades, waardoor ze altijd perfect passen. Daarnaast bieden we ook andere soorten lade-indelingen die bijvoorbeeld geschikt zijn voor het opbergen van kruiden of ander keukengerei.

Keukenverlichting

2. Keukenverlichting

Door de juiste keukenverlichting toe te voegen creëer je niet alleen sfeer, maar ook een stukje veiligheid in de keuken. Zo kun je het werkblad altijd goed zien en kun je ongelukken met heet water of scherpe messen voorkomen. We bieden niet alleen centrale verlichting, zoals ledspots in het plafond, maar ook sfeer- en werkverlichting! Denk hierbij aan verlichting onder de bovenkasten of ledstrips onder het werkblad.

Spoelbak keuken

3. Spoelbakken

Een keuken zonder spoelbak kan eigenlijk niet. Het is de plek waar je je handen wast, de afwas doet of een pan met water vult. We bieden verschillende soorten spoelbakken die op verschillende manieren geplaatst kunnen worden. We bekijken samen met jou welke spoelbak het beste bij je past.

Pvc-vloer keuken

4. Pvc-vloeren

Wanneer je de keuken gaat vervangen, is de kans groot dat ook de vloer vervangen moet worden. Zeker wanneer je voor een andere opstelling kiest. Daarnaast maakt je vloer de keuken helemaal af. Met de juiste vloer versterk je de stijl en uitstraling van de keuken.

Voordelen van keukenaccessoires

We benoemden het al eerder: keukenaccessoires zijn niet alleen stijlvol, maar kennen nog veel meer voordelen. We hebben ze even op een rijtje gezet voor je:

1. Opgeruimd staat netjes:
Accessoires zoals de bestekbakken en andere lade-indelingen zorgen ervoor dat je keuken netjes en opgeruimd blijft. Daarnaast zorgen de bakken en lade-indelingen ook voor een opgeruimde lade.

2. Gebruiksgemak: 
Keukenaccessoires verhogen vaak het gebruiksgemak van de keuken. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijker je spullen opbergen of het werkblad beter zien wanneer je aan het koken bent.

3. In één keer klaar:
Als je de keukenaccessoires direct bij je complete keuken koopt, ben je in een keer klaar en hoef je niet achteraf weer op zoek te gaan naar accessoires. Bovendien word je bij ons voorzien van advies, waardoor je zeker weet dat de accessoires altijd perfect bij de keuken passen.

Voordelen van keukenaccessoires
Keukenvloeren Kitchen4All

Voor iedere keukenstijl

Met keukenaccessoires kun je de stijl van de keuken helemaal afmaken. Om ervoor te zorgen dat ook jij de stijl kunt creëren waar je naar op zoek bent, bieden we voor iedere stijl keukenaccessoires. Zo hebben we bijvoorbeeld voor de luxe keukens goudkleurige accessoires en voor de industriële keukens mat zwarte accessoires. Of maak je landelijke keuken af met hout(look) elementen. We bieden dus voor iedere keukenstijl wat wils!

Eerlijkheid en transparantie bij Kitchen4All

Als je een nieuwe keuken gaat kopen, wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Wanneer je een keuken hebt gevonden die helemaal bij je past bieden we je daarom een offerte aan met daarin direct de scherpste prijs. We doen dus niet aan gedoe, kleine lettertjes of onderhandelingen. Daarnaast zijn onze offertes geheel eerlijk en transparant, want dat is waar we bij Kitchen4All voor staan. Zo kom je dus nooit voor vervelende verrassingen te staan!

Maak direct een afspraak

Wil je graag weten welke keukenaccessoires bij jouw keuken zouden passen? Bij een van onze keukenwinkels helpt een van onze adviseurs je graag bij het samenstellen van je complete keuken met accessoires. Je kunt spontaan eens binnenlopen, maar wanneer je zeker wil weten dat een van onze adviseurs alle tijd voor je heeft, kun je ook een afspraak maken. Deze afspraak is gratis en geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!

Plan een adviesafspraak

Bestekbak

Bestekbakken

Verlichting in de keuken

Keukenverlichting

Complete keuken Eiken Artisan

PVC vloeren