Toebehoren

Naast keukenapparatuur zijn er verschillende onmisbare onderdelen die jouw keuken compleet maken. Je hebt toebehoren niet alleen nodig om jouw keuken compleet te maken, maar ze zorgen ook voor extra sfeer en uitstraling van de keuken. We bieden bij Kitchen4All alle toebehoren om jouw keuken compleet mee te maken.

Toebehoren keuken

Wat zijn toebehoren?

Onder de toebehoren van de keuken verstaan we de volgende elementen:

  1. Werkbladen
  2. Fronten
  3. Knoppen & handgrepen
  4. Kranen
  5. Spoelbakken
  6. Accessoires

De basis van de keuken bestaat eigenlijk uit kasten, daar voeg je de toebehoren aan toe. Ook al doet de naam toebehoren je anders denken, ze zijn onmisbaar voor de keuken. Een keuken zonder kraan, werkblad of fronten is natuurlijk niet echt praktisch. Daarnaast zorgen kasten niet echt voor een bepaalde stijl of uitstraling. Met toebehoren daarentegen kun je echt de stijl van de keuken bepalen. Wanneer je bijvoorbeeld voor een terrazzo werkblad en fronten met een raamoptiek kiest, creëer je een klassieke keuken. En met mat zwarte fronten en een donker blad stel je een moderne keuken samen.

Toebehoren keuken

Bekijk onze toebehoren

Grepen klassieke keuken

Knoppen & handgrepen

Goudkleurige keukenkraan

Kranen

Keuken werkbladen 3

Werkbladen

Fronten

Fronten

Accessoires keuken

Accessoires

Spoelbakken

Spoelbakken

Keuken toebehoren kraan

Ons uitgebreide assortiment aan toebehoren

De toebehoren van de keuken zijn sfeerbepalend in een keuken. Het is daarom wel zo fijn dat je de toebehoren vindt die helemaal bij je passen. Om ervoor te zorgen dat jij jouw droomkeuken kunt samenstellen, hebben we een breed assortiment aan toebehoren. Deze bestaat uit verschillende merken, waardoor we voor iedereen wat wils hebben. Zo bieden we bijvoorbeeld verschillende materialen werkbladen en allerlei kleuren fronten. Op deze manier kun jij altijd je droomkeuken samenstellen.

Toebehoren voor alle keukenstijlen

Met de toebehoren van de keuken creëer jij helemaal je eigen stijl en uitstraling. Je kunt kiezen voor één keukenstijl, maar je kunt ook verschillende keukenstijlen met elkaar combineren. Door verschillende stijlen te combineren kun je echt kiezen voor de uitstraling die bij je past. Je kunt de stijlen combineren door van iedere stijl iets te nemen wat je mooi vindt. Ga bijvoorbeeld voor een minimalistische Scandinavische keuken en kies voor lichte fronten en een houtlook werkblad. Of kies voor een luxe marmerlook keuken en combineer een marmerlook werkblad met zandkleurige fronten en een goudkleurige kraan. De mogelijkheden met onze toebehoren zijn vrijwel eindeloos!

Handgrepen keuken
Keukenfronten Kitchen4All

Keuken inspiratie bij Kitchen4All

Wil je graag onze toebehoren in het echt bekijken? Je kunt een bezoek brengen aan een van onze keukenwinkels, daar bieden we je boordevol keuken inspiratie. Alle keukens die daar opgesteld staan zijn voorzien van andere toebehoren. Zo kun je goed zien wat je mooi vindt en bij je past. Daarnaast hebben we van al onze toebehoren een staal, waardoor we je echt alle mogelijkheden kunnen laten zien. Bovendien zijn die stalen heel makkelijk om een moodboard mee te maken.

Laat je adviseren

Wil je graag meer informatie over onze toebehoren en welke bij jou passen? Kom dan eens naar een van onze keukenwinkels. Daar helpt een van onze keukenadviseurs je graag bij het uitzoeken en samenstellen van je nieuwe keuken. Ze beginnen met een korte kennismaking om zo jouw wensen in kaart te brengen. Aan de hand daarvan voorzien ze je van advies en kunnen jullie samen de keuken gaan samenstellen. Zien we je snel?

Maak een adviesafspraak