• Klantbeoordeling 9,8
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Toebehoren kitchen4all

Toebehoren

Onder toebehoren van de keuken verstaan we de kranen, kokend waterkranen, knoppen & handgrepen, fronten en werkbladen. Stuk voor stuk onmisbare onderdelen van de keuken die sfeerbepalend zijn. Het verschil zit in de details, en daar hebben we bij Kitchen4All oog voor. Met het juiste materiaal en de mooiste kleuren maak jij jouw droomkeuken compleet. Hieronder vind je diverse keukenaccessoires en ideeën die je kan toepassen. Laat je inspireren op onze website of plan direct een gratis adviesgesprek in bij een van onze winkels. Onze keukenadviseurs denken graag met je mee!

Bekijk onze toebehoren

Werkblad keuken kitchen4all

Werkbladen

Kranen Kitchen4All

Kranen

Keuken accessoires kopen

Accessoires

Fronten

Fronten

Knoppen en handgrepen

Knoppen & handgrepen

Spoelbakken

Spoelbakken

Kom voor advies naar Kitchen4All

Keukenaccessoires of -toebehoren maken de keuken helemaal af. Met de juiste toebehoren geeft je de keuken de uitstraling die je zoekt. Kies je voor een houten aanrechtblad of een betonlook blad gemaakt van composiet? Kies je voor een RVS kraan of ga je voor een trendy mat zwarte kraan? Bij Kitchen4All hebben we het allemaal.

Inspiratie opdoen voor je droomkeuken? Kom dan gerust langs in een van onze keukenwinkels! Wanneer je vrijblijvend een afspraak inplant, ben je gelijk verzekerd van een goed advies. Laat je inspireren op de website en plan direct jouw adviesgesprek in een van onze winkels. Onze keukenadviseurs denken graag met je mee!

Keuken toebehoren kraan