Knoppen kitchen4All

Knoppen en handgrepen

De kasten en lades in jouw keuken kan je voorzien van knoppen en handgrepen. Dankzij deze grepen kan je de kasten en lades openen en sluiten. Handgrepen en knoppen zijn in alle soorten maten en kleuren verkrijgbaar, voor elke keuken is een bijpassende oplossing te vinden. Laat je inspireren op de website en kom langs in een van onze winkels. Onze adviseurs denken graag met je mee!

Onze merken

Altijd de beste keus

Caressi
Novy
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Handgrepen in alle soorten en maten

Bij Kitchen4All vind je handgrepen in alle soorten en maten, zoals;

  • Knoppen
  • Chromen grepen
  • Relinggrepen
  • Greeplijsten
  • Edelstaal grepen
Chromen grepen
Edelstaal grepen
Greeplijsten
Knoppen
Relinggrepen

Materiaal handgrepen

Roestvaststaal is een veelgebruikt materiaal, maar hout of messing wordt ook veel gebruikt voor een greep of knop. In de vorm zit veel variatie, je kunt kiezen voor een gebogen greep, een stanggreep, ronde greep of een open handgreep. Bij de beslissing voor een bepaalde handgreep of knop is het belangrijk om te kijken naar de stijl van de keuken. Zo past een langwerpige strakke greep beter bij een moderne keuken en een houten knop meer bij een landelijke keuken.

Greeploze keukens

In sommige keukens wordt geen gebruik gemaakt van handgrepen, dit noemen we de zogenaamde greeploze keuken. Er zit hier een opening aan de bovenkant, zijkant of onderkant van het kastje. Je kunt het kastje openen door te grijpen naar de opening aan de bovenkant van de kast.

Er zijn tegenwoordig ook lades en kasten die door een druk op de voorkant automatisch opengaan. Greeplijsten zijn lijsten die over de volledige breedte of hoogte van de deur of lade gaan. Deze hebben een uitstekende maar niet heel opvallende greep. Dit wordt ook wel semi greeploos genoemd. Voor meer informatie kun je terecht in één van onze winkels.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze knoppen en handgrepen? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze keukenwinkels. We beginnen altijd met het leren kennen van onze klant, want: ‘zoveel mensen, zoveel wensen!” Zo kunnen we je voorzien van advies en helpen bij het vinden van een knop of greep die bij je past.