Grijze keukens

Grijze keuken

Grijs maar saai? Wij vinden van niet! Met een grijze keuken haal je een moderne, frisse sfeer in huis die men niet snel zal vergeten. Wat ons betreft, geeft een grijze keuken de perfecte combinatie van een moderne keuken, maar toch warme inrichting van de keuken. Daarbij is een grijze keuken tijdloos en gemakkelijk aan te passen aan jouw interieur en wensen. Kies je voor modern of ga je toch liever voor de authentieke landelijke keukenstijl? Wij snappen dat smaken verschillen. Bij ons vind je daarom een ruim assortiment aan grijze keukens om zelf samen te stellen. Kies uit verschillende fronten, werkbladen en keukenopstellingen om de keuken helemaal naar smaak te maken.

Een grijze keuken voor iedere stijl

Grijs geeft sfeer aan je woning en is met vrijwel elke inrichting te combineren. Zo kan een grijze keuken met allerlei stijlen en afwerkingen gemixt worden. Denk bijvoorbeeld eens aan een prachtige grijze keuken in landelijke stijl. Een landelijke stijl heeft houtdetails en authentieke keukenkastjes die doen terugdenken aan simpelere tijden. Lichte tinten liggen hier voor de hand, maar je maakt deze stijl helemaal tijdloos wanneer je ervoor kiest om het te combineren met diepe grijstinten.

Ook voor diegenen die liever een moderner tintje aan hun keuken geven, biedt de grijze complete keuken een uitkomst. Zo kan een grijze keuken industrieel ingericht worden door bijvoorbeeld zware handgrepen toe te voegen of een betonlook front of werkblad toe te voegen. Liever een strakker aanzicht creƫren? Met een grijze strakke keuken, voorzien van glanslaag en strakke handgrepen, geef je een moderne uitstraling aan je keuken. Ook leent een strakke inrichting zich voor een greeploze keuken, waarin handgrepen helemaal weggelaten worden. Dit is niet alleen praktisch, maar ook zeer modern.

Grijze keuken landelijk
Grijze keuken modern

Grijze werkbladen

Het aanrechtblad van een keuken is niet alleen de plek waar je de mooiste kookcreaties maakt, maar ook een belangrijke blikvanger voor je keuken. Wil je een compleet grijze keuken kleur? Combineer dan grijze keukenkastjes met een keukenblad van graniet of natuursteen voor een rustige, maar indrukwekkende voorstelling.

Niet helemaal overtuigd van een volledig grijze keuken? Gelukkig zijn er ook voldoende andere mogelijkheden om de keuken naar je wens te maken. Wij helpen je graag met het zoeken naar een passend werkblad waar je met plezier naar kijkt en op werkt.

Van alle gemakken voorzien

De uitstraling van de keuken is belangrijk, maar minstens zo belangrijk is de apparatuur in een keuken. Zo kun je een grijze keuken combineren met een inductiekookplaat, afzuigkap en natuurlijk vaatwasser. Maak je veel gebruik van de oven? Kies dan voor een prachtige grote oven waar je al je gerechten in kwijt kunt.

Grijze keuken
Grijze strakke keuken

Hulp bij het vinden van jouw keuken

Ben je nog niet helemaal overtuigd of sluit een andere indeling misschien beter aan bij jouw wensen? Laat je dan eens informeren over de mogelijkheden door een van onze adviseurs. Wij helpen je van A tot Z met het vinden van je nieuwe keuken. Ongedwongen en adviseren, zoals dat de gewoonte is bij ons.

Plan jouw adviesgesprek