• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Luxe keukens

Luxe keukens hebben vaak een exclusief, opvallend ontwerp en wordt daarom vaak gelinkt aan design keukens. Er zijn bepaalde opstellingen, materialen en kleuren die vaak terugkomen in luxe keukens. Zo zie je in luxe keukens vaak een kookeiland met bar. Het over het algemeen hoogglans keukens gecombineerd met natuurlijke duurzame materialen als hout en natuursteen. Ook beton, staal en roestvrij staal zien we veel terug in luxe keukens. Wij vertellen je er graag meer over!

Luxe keuken
Luxe keuken kopen

Luxe keuken kopen

Luxe keukens onderscheiden zich door moderne keukenapparatuur, hoogwaardige materialen en een prachtige afwerking. Anders dan bij bijvoorbeeld landelijke of moderne keukens valt dit type keuken niet onder een bepaalde stijl. Het voordeel van deze keukens is dat ze in iedere stijl verkrijgbaar zijn. Luxe keukens met een kookeiland staat garant voor sfeer en gezelligheid. Door een bar aan het eiland te bouwen of stoelen aan het kookeiland te schuiven, voeg je eenvoudig een gezellig zitgedeelte toe. Dankzij dit zitgedeelte blijf je tijdens het koken gezellig in contact met gasten of gezinsleden.

Luxe keuken op maat

De luxe keuken voldoet aan de laatste ontwikkelingen en trends op keukengebied. Het inbouwen van ledverlichting in de keuken is één van de nieuwste trends. Dit is de reden dat dit type keukens vaak wordt vergeleken met een design keuken. Meestal worden luxe keukens gemaakt van duurzame materialen. Hierbij kun je denken aan natuursteen, glas, keramiek, massief hout en rvs. Vanwege deze exclusiviteit in materiaalkeuze en keukenontwerp zijn luxe keukens over het algemeen duurder in aanschaf.

Bij luxe keukens komen een  exclusief keukendesign en een hoogwaardige kwaliteit samen. Daar horen niet alleen een opvallend uiterlijk en duurzame materialen bij, maar ook een ambachtelijke afwerking, montage, details en passend advies. Een luxe keuken is ruim opgezet en komt met veel extra opties. Een kookeiland, apothekerskast, in kookplaat geïntegreerde afzuiging of een design afzuigkap zie je in een luxe keukenopstelling dan ook vaak terug. Een luxe keuken is maatwerk en er wordt gekozen voor de meest luxe en hoogwaardige materialen en is perfect afgewerkt. Uiteraard zijn deze design keukens voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en modernste inbouw keukenapparatuur.

Luxe keuken op maat
Luxe keuken met eiland

Luxe keuken met kookeiland

Een luxe keuken komt het best tot zijn recht in een grote keukenruimte. Dit biedt meer mogelijkheden voor ruime en exclusieve keukenopstellingen. Een keukeneiland dat wordt ingericht als kookeiland is hier een van de meest gekozen opstellingen. Een andere populaire optie die bij een luxe keuken regelmatig wordt toegepast is het combineren van een kookeiland met een zitgedeelte. De keuken wordt hierdoor geïntegreerd met de eet- of woonkamer. Een dergelijke keukenopstelling maakt van de luxe keuken een centrale plek in het huis om samen met familie en vrienden te koken of wat te drinken.

Luxe keuken inspiratie
Keuken inspiratie
Opgeleverde luxe keuken

Luxe keuken inspiratie

Weet je al precies hoe jouw luxe keuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel luxe keuken inspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jouw keuken past. Elke luxe keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je luxe keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe luxe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe luxe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Hoe ziet jouw luxe keuken eruit?

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor d perfecte luxe keuken. Breng een bezoekje aan een Kitchen4All bij jou in de buurt en laat je inspireren door de diverse keukenopstellingen en mogelijkheden. Benieuwd hoe jouw favoriete luxe keuken eruitziet in jouw ruimte? Of wil je graag een aanpassing? Een keukenspecialist maakt gratis een 3D-ontwerp op maat. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten!