Zandkleurige luxe keuken

Luxe keuken

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en wil je graag een exclusief en opvallend ontwerp? Dan is de luxe keukenstijl misschien wel iets voor jou. Deze keukens zijn voorzien van materialen van hoogwaardige kwaliteit en bevatten daarnaast vaak apparatuur voorzien van de nieuwste technieken. Maar luxe keukens hebben nog meer kenmerken. Ben je benieuwd of een luxe complete keuken iets voor jou is én hoe je deze kunt samenstellen? Je leest het hieronder.

Kenmerken luxe keuken

Luxe keukens worden gecreëerd door de combinatie van verschillende producten en materialen, niet op een bepaalde stijl. Zo zorgt de combinatie van materialen van een hoogwaardige kwaliteit en luxe keukenapparatuur voor deze luxe uitstraling. Wat verstaan we dan onder luxe apparatuur? Deze apparaten zijn voorzien van extra functionaliteiten of hebben een bijzonder design. Denk bijvoorbeeld aan een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging of een compleet zwarte oven. De opstelling waarvoor wordt gekozen is vaak een ruime opstelling voorzien van veel werkruimte. Denk bijvoorbeeld aan een kookeiland of een keukenbar.

Kenmerken luxe keuken
Kleurenpallet luxe keuken

Materialen in een luxe keuken

Zoals benoemd wordt er in een luxe keuken vaak voor materialen met een hoogwaardige kwaliteit gekozen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een granieten werkblad of massief eiken keukenfronten. Deze materialen kun best kostbaar zijn. Daarom bieden we ook kunststof werkbladen en fronten aan. Deze zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Doordat kunststof in vele kleuren en motieven verkrijgbaar is, kun je hiermee dezelfde luxe uitstraling creëren. Daarnaast zien we dat in luxe keukens vaak gekozen wordt voor goudkleurige of koperkleurige accenten, zoals de kraan, spoelbak en grepen. Deze zorgen ervoor dat de keuken net dat beetje extra heeft.

Luxe keuken kleuren

Bij deze keukenstijl wordt er vaak gekozen voor rustige kleuren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zwart, wit, beige of grijs. Met deze keuken kleuren kun je dus een luxe uitstraling creëren. Maar je kunt ook voor wat meer kleur kiezen en gaan voor een blauwe of groene keuken. We adviseren dan wel om dan een combinatie te maken met wat rustigere kleuren. Dan weet je zeker dat je een luxe en chique keuken creëert.

Samenstellen luxe keuken

Een luxe keuken kun je op verschillende manieren samenstellen, het draait voornamelijk om de combinatie van kleuren en materialen. Bij deze keukenstijl zien we vaak dat er voor een of twee eyecatchers wordt gekozen en dat deze gecombineerd worden met meer ingetogen elementen. Bedenk daarom als eerst welke elementen de eyecatchers van jouw keuken gaan worden. Het samenstellen van een keuken begint meestal met het uitzoeken van de fronten en het werkblad. Je kunt dus bijvoorbeeld kiezen voor een opvallend werkblad, of juist van de fronten de eyecatcher maken. Vervolgens kun je de accenten van de keuken uitzoeken, waarbij er vaak voor goudkleurige of koperkleurige accenten gekozen worden. Maar ook andere kleuren zoals mat zwart of Gun Metal passen bij deze keukenstijl. Bekijk vooral wat je nog mist aan de keuken! Zou je graag meer informatie willen over het samenstellen van een luxe keuken? Bezoek dan gerust een van onze winkels.

Materialen luxe keuken

Onze opgeleverde luxe keukens

Doe inspiratie op

Combinaties luxe keuken

Luxe keuken combineren

Je kunt een luxe keuken met verschillende andere keukenstijlen combineren. Zo zien we vaak dat er moderne elementen aan een luxe keuken worden toegevoegd, waardoor de keuken een moderne touch krijgt. Maar je kunt ook gaan voor een combinatie met de marmerlook keukenstijl. Deze creëer je door te kiezen voor zwarte keukenfronten en deze te combineren met een marmerlook werkblad en goudkleurige accenten. Maak je liever een combinatie met een andere stijl? Er zijn nog meer combinaties mogelijk. We hebben daarom de meest voorkomende keukenstijlen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je de verschillende keukenstijlen met elkaar vergelijken en bekijken welke combinaties je kunt maken.

Montage van jouw luxe keuken

Bij Kitchen4All helpen we je niet alleen met het ontwerpen en samenstellen van jouw nieuwe luxe en chique keuken. De keuken wordt ook gratis bij je thuis bezorgd en we kunnen de montage voor je verzorgen. Onze monteurs gaan pas naar huis als de keuken tot in de puntjes is opgeleverd. Want pas als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Onze vakkundige monteurs hebben al tientallen keukens gemonteerd en geplaatst. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken en alleen maar te genieten van jouw nieuwe keuken.

Luxe keukeninspiratie

Wil jij een luxe keuken kopen? Weet je al precies hoe deze eruit moet komen te zien of twijfel je nog? We voorzien al onze klanten van een advies op maat, waardoor we voor iedere keuken een passende oplossing hebben. Omdat al onze keukens maatwerk zijn, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Je kunt dit ook terugzien aan de opgeleverde keukens bij onze klanten. Je kunt hier verschillende luxe keukens vinden ter inspiratie. Voeg jij graag de laatste trends toe aan jouw nieuwe keuken? Daarover kun je in onze blogs meer lezen. Heb je genoeg inspiratie opgedaan voor je nieuwe keuken? Maak dan met onze keukenplanner zelf eenvoudig een 3D-ontwerp. Dit ontwerp kun je meenemen naar een van onze winkels, waar onze adviseurs van jouw ontwerp werkelijkheid maken.

Persoonlijk luxe keuken advies

Zou je onze luxe keukens graag met eigen ogen willen komen bewonderen? In onze winkels staat ons team van deskundige adviseurs voor je klaar. Een nieuwe keuken koop je natuurlijk niet iedere dag, daarom moet deze aan al je wensen en behoeften voldoen. We beginnen daarom altijd met het leren kennen van onze klanten. Op basis daarvan voorzien we je van een eerlijk en onafhankelijk advies en gaan we jouw luxe keuken samenstellen. Breng dus snel een bezoek aan een van onze winkels, de koffie staat voor je klaar!

Plan jouw gratis adviesgesprek

Blauwe luxe keuken