Magnolia keukens

Magnolia keukens

Magnolia is een populaire keuken kleur. De kleur hangt tegen wit en beige aan, en geeft de keuken een zachte en moderne uitstraling. Het wordt daarom ook wel een crème keuken genoemd. Als je een witte keuken net te licht vindt en een beige is het ook net niet helemaal, is magnolia een prachtige middenweg. We vertellen je graag meer over onze magnolia keukens.

Lichte keuken

Magnolia als hoofdkleur in de keuken zorgt voor een zachte en lichte uitstraling van de ruimte. Omdat het een tint is die tegen wit aan zit, wordt de keuken al snel een lichtere ruimte. Kies voor de magnolia kleur op de keukenfronten en het werkblad, of combineer de tint met een andere bijpassende kleur of look. Je kan ook de vloer en muur verrijken met deze zachte kleur en dus crème keuken. Door slim te combineren kan je de keuken zelfs groter laten lijken. Genoeg mogelijkheden dus om jouw lichte kleuren vorm te geven met de magnolia crème keuken!

Magnolia keuken
Keuken magnolia kleur

Verschillende kleuren magnolia in de keuken

Magnolia keukens zijn er in verschillende vormen. Zo kan je gaan voor een matte magnolia keuken, of juist voor hoogglans. Daarbij maakt het veel verschil of je voor vlakke fronten gaat of voor een landelijke look, en of je de magnolia kleur in de keuken combineert met handgrepen of voor een greeploze keuken kiest. Ook is de kleur magnolia in verschillende tinten beschikbaar. Zo vind jij precies de juiste kleur magnolia die jouw complete keuken helemaal naar jouw smaak maakt.

Magnolia kleur in de keuken combineren

Door magnolia te combineren met andere kleuren in de keuken, kan je verschillende keukenstijlen creëren. Combineer bijvoorbeeld magnolia met goudkleurige kranen en grepen voor een eigentijds en luxe effect. Ga je liever voor landelijk? Kies dan voor een houten keukenblad en ronde grepen aan de magnoliakleurige keukenfronten. Voor een moderne keuken combineer je de magnolia keuken met zwart en rechte lijnen. Wil je magnolia wel als kleur in de keuken verwerken, maar niet zo aanwezig? Kijk dan eens naar keukenaccessoires in de kleur magnolia, waarmee je de keuken een mooie zachte afwerking kunt geven. Zo zie je dat je écht alle kanten op kan met de kleur magnolia in de keuken!

Magnolia kleur keuken

Jouw magnolia keuken samenstellen

Denk je dat magnolia of crème keukens echt bij jouw stijl passen? Dan ben je vast benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keukenruimte. Op onze website kun je een aantal complete keukens bekijken, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Breng daarom ook eens vrijblijvend een bezoek aan een van onze winkels om verschillende keukenopstellingen te bekijken. Ook kan je samen met de adviseur alle verschillende fronten, bladen en andere materialen bekijken. Zo kom jij tot te mooiste combinatie voor jouw nieuwe magnolia keuken! Plan jouw gratis adviesgesprek via onderstaande knop. Tot snel in onze winkel!

Plan jouw afspraak