Zwarte keuken met eiland

Naast klassieke en stijlvolle witte keukens kiezen mensen ook steeds vaker voor trendy en moderne zwarte keukens. Vooral de zwarte keuken met eiland is erg gewild. Heb je een modern interieur met een open keuken en voldoende beschikbare ruimte? Dan komt een keuken met eiland in de kleur zwart goed tot zijn recht. Bij ons vind je altijd wel een zwarte keuken met eiland die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Kom eens langs in onze winkel en ontdek zelf de vele keukenstijlen!

Trendy en moderne keuken met kookeiland zwart

Wie op zoek is naar een trendy en moderne keuken, is bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je jouw zwarte keuken met eiland zo laten samenstellen en ontwerpen dat de keuken samensmelt met de rest van je interieur. Want vooral wanneer je een open keuken hebt en de keuken dus niet van de woonkamer gescheiden is, is het des te belangrijker om een keuken te kiezen die aansluit bij de interieurstijl van de woonkamer. Op deze manier wordt het één geheel. Zo krijg je meer het idee dat de keuken ook echt bij de woonkamer hoort in plaats van dat het twee afzonderlijke ruimtes zijn.

Inspiratie zwarte keuken met eiland
Zwarte keuken met kookeiland

Waarom een zwarte keuken met kookeiland?

Bij een grote keuken hoort een ruime opstelling. Wanneer je kiest voor een kleine hoekkeuken bijvoorbeeld, dan zal het al snel uit proportie voelen. Een zwarte keuken met eiland is dan ook zeer geschikt voor grote, open ruimtes. Een bijpassend kookeiland in dezelfde stijl kan jouw zwarte keuken net dat beetje extra sfeer geven waardoor het een tweede leefruimte wordt.

De meeste mensen kiezen echter voor een zwarte keuken met eiland omdat een apart kookeiland extra werkruimte én opbergruimte biedt. Dankzij dit extra werkblad kun je met meerdere mensen tegelijkertijd in de keuken werken en koken. Zo sta je elkaar niet in de weg en kan iedereen zijn of haar gang gaan. Onder het aanrechtblad van het kookeiland vind je uiteraard keukenkastjes. Deze creëren behoorlijk veel opslagruimte. Ideaal wanneer je met een groot gezin bent en al jouw serviesgoed, keukenapparatuur en voorraad netjes achter gesloten deuren wilt opbergen.

Tips en inspiratie zwarte keuken met eiland

Omdat een nieuwe zwarte keuken met eiland uitzoeken niet iets is wat je zomaar even doet, helpen wij jou graag een handje op weg met onze tips en inspiratie. Op onze website plaatsen we regelmatig artikelen met de allerlaatste trends op keukengebied. Ook delen we graag onze kennis met jou in de vorm van tips. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je van deskundig en professioneel advies te voorzien. Dit alles zodat jij straks 100 procent tevreden bent met jouw nieuwe zwarte keuken met eiland. Tip: ontdek de complete keukens die wij voor verschillende tevreden klanten hebben mogen ontwerpen en opleveren onder ‘opgeleverde keukens’.

Keuken met eiland zwart
Keuken met kookeiland zwart

Kom langs in één van onze winkels

Uiteraard ben je van harte welkom om een afspraak te maken en langs te komen in één van onze winkels. Onze behulpzame medewerkers denken graag met jou mee hoe jouw zwarte keuken met eiland het beste vorm kan krijgen. Laat gratis een 3D-ontwerp maken om een idee te krijgen hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien. Wij passen dit ontwerp net zo lang aan totdat jij jouw ideale zwarte keuken met eiland op papier hebt staan. En dat alles voor een scherpe, eerlijke en transparante prijs!