Zwarte keuken met eiland

Zwarte keukens zijn natuurlijk erg populair, net zoals kookeilanden. Wanneer je dit combineert krijg je dus een zwarte keuken met eiland, die momenteel dus ook erg gewild zijn. Met deze combinatie creëer je een gezellige en sfeervolle ruimte. Zeker wanneer je een open keuken hebt is dit natuurlijk ideaal. Wil je graag meer weten over zwarte keukens met eiland? Lees dan snel verder.

Keuken met eiland zwart

Kenmerken zwarte keukens met eiland

Een van de belangrijkste kenmerken van zwarte keukens is de veelzijdigheid ervan. Je kunt de kleur met vele andere kleuren en materialen combineren. Bovendien kun je er ook qua stijlen alle kanten mee op. Een belangrijk kenmerk van een keuken met eiland is de open uitstraling ervan. Je gasten kunnen je gezelschap houden tijdens het koken. Bovendien kun je bij een eiland vaak ook met twee of drie personen tegelijk koken, wat natuurlijk ook gezellig is. Met een zwarte keuken met eiland kies je dus voor een gezellige en sfeervolle ruimte.

Zwarte keuken met eiland mogelijkheden

De mogelijkheden van een zwarte keuken met eiland zijn erg uitgebreid. Je hebt natuurlijk verschillende opstellingen die je kunt creëren met een eiland. Denk bijvoorbeeld aan een eiland met een rechte keuken of hoge kastenwand. Of kies voor een L-vormige keuken met een eiland. Daarnaast kun je je zwarte keuken natuurlijk op verschillende manieren samenstellen. Je kunt voor een volledige zwarte keuken kiezen. Of een deel van de keuken zwarte fronten geven en het eiland bijvoorbeeld een andere kleur. Je kunt ook voor een andere kleur of materiaal werkblad kiezen. De mogelijkheden zijn dus vrijwel eindeloos.

Inspiratie zwarte keuken met eiland
Keuken met eiland zwart

Keukenstijlen voor jouw keuken

Als je voor een zwarte keuken met eiland kiest, kun je uit verschillende keukenstijlen kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een moderne keuken en combineer zwarte fronten met een licht blad en mat zwarte accenten. Of kies voor een industriële keuken en combineer zwarte fronten met een betonlook werkblad en Gun Metal accenten. Liever een design keuken? Ga dan voor zwarte en beige fronten en combineer dit met een marmerlook werkblad en goudkleurige accenten. Je kunt dus allerlei keukenstijlen creëren met een zwarte keuken met eiland.

Keuken met kookeiland zwart

Kom langs in één van onze winkels

Uiteraard ben je van harte welkom om een afspraak te maken en langs te komen in één van onze winkels. Onze behulpzame medewerkers denken graag met jou mee hoe jouw zwarte keuken met eiland het beste vorm kan krijgen. Laat gratis een 3D-ontwerp maken om een idee te krijgen hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien. Wij passen dit ontwerp net zo lang aan totdat jij jouw ideale zwarte keuken met eiland op papier hebt staan. En dat alles voor een scherpe, eerlijke en transparante prijs!