Bij plaatsing door Kitchen4all

Als uw keuken geplaatst wordt door de vakmensen van Kitchen4all zullen wij, voordat de keuken daadwerkelijk besteld wordt, de keukenruimte komen nameten. Hierbij wordt met een professioneel oog gekeken naar de technische haalbaarheid van het gemaakte ontwerp. In eerste instantie betekent dit dat de geplande keuken moet passen in de ruimte. Ten tweede wordt er gekeken of alle muren vlak en haaks zijn, of alle lades en deuren open kunnen en of er voldoende elektragroepen zijn voor de keukenapparaten. Zo wordt niets aan het toeval overgelaten.

De keukenruimte zelf inmeten

Gaat u de keukenruimte zelf inmeten? Dan adviseren wij om onderstaand stappenplan te volgen. Als eerst meet u de afstanden tussen de wanden die relevant zijn voor de keukenopstelling. Meet vervolgens de afstand van de afgewerkte vloer tot aan het plafond. Meet ook de afstanden van de hoeken tot aan de deuren en ramen en ook de afstand tussen ramen en deuren. Noteer ook alle draairichtingen van de deuren en deuren en schrijf alle mogelijke obstakels in de keukenruimte op. Denk verder aan de leidingen en elektriciteit.

Alles opgeschreven?

Neem dan uw maatschets en de genoteerde gegevens mee naar een van onze vestigingen. Aan de hand van deze gegevens bent u ervan verzekerd dat de adviseur de juiste adviezen kan geven en een perfect keukenontwerp voor jou kan maken. Vervolgens wordt er gekeken naar de materiaalkeuze en volgt er een offerte. Daarna maken we een afspraak voor de leverweek of een afspraak op afroep. Let op: zonder aanbetaling. Zo kunt u straks heerlijk genieten van een prachtige en stijlvolle keuken.