Gratis 3D-ontwerp bij adviesgesprek

Advies op maat bij het kopen van een nieuwe keuken? Om nog een beter beeld te krijgen van jouw droomkeuken biedt het hebben van een 3D-ontwerp de uitkomst. Zie het als een digitaal kijkje in jouw toekomstige keuken. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten inzicht hebben in hun droomkeuken en daarom ontvang je nu een gratis 3D-ontwerp (t.w.v. €150) bij een adviesgesprek met één van onze specialisten.

De voordelen van een 3D-ontwerp

Het kopen van een nieuwe keuken doe je omdat je voor een langere tijd plezier wilt halen uit jouw keuken. Om zeker te weten dat je kiest voor een keuken die helemaal past in jouw woning geeft een 3D-ontwerp je de mogelijkheid om alvast een kijkje te nemen in jouw toekomstige keuken. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten. Hoe leuk is dat?!

Jouw wensen in kaart

Tijdens een adviesgesprek vraagt onze specialist je wat je wensen zijn. In een winkel vind je diverse keukenopstellingen zodat je altijd een beeld hebt van de diverse mogelijkheden. Uiteraard is het bij elke keuken mogelijk om deze zo te ontwerpen zodat deze past in jouw ruimte. Middels een 3D-ontwerp wordt dit inzichtelijk gemaakt. Uiteraard is er altijd ruimte voor verandering. Geef dit aan zodat je uiteindelijk helemaal tevreden bent met jouw 3D-ontwerp.

Jouw favoriete keukenstijl

Omdat smaken verschillen vind je bij Kitchen4All een ruim aanbod met keukenopstellingen. Ben je liefhebber van witte keukens? Of wil je juist een kleurrijke karakteristieke keuken in jouw huis? Het is allemaal mogelijk! Wij spelen in op de laatste trends en daarom vind je altijd een keuken die past bij jouw smaak én bij deze tijd.

Ook een gratis 3D-ontwerp ontvangen?

Wil je ook graag een gratis 3D-ontwerp ontvangen? Neem dan contact op met een winkel bij jou in de buurt. Maak een afspraak en je ontvangt na het adviesgesprek een gratis 3D-ontwerp waar jij jouw droomkeuken op ziet.

Laatste nieuws

Meer nieuws

Complete keuken Deepblue

Al onze keukens in prijs verlaagd

Lees verder

Kitchen4All Son en Breugel

Nu geopend: Kitchen4All Son en Breugel

Lees verder

Kitchen4All Utrecht

Geopend vanaf vandaag: Kitchen4All Utrecht

Lees verder

Nieuwsbericht

Opening twee nieuwe Kitchen4All winkels

Lees verder