Complete keuken "Riva Terra Beton"

Complete keuken "Riva Terra Beton"
Complete keuken "Riva Terra Beton"
Complete keuken "Riva Terra Beton"
Complete keuken "Riva Terra Beton"
Complete keuken "Riva Terra Beton"
Complete keuken "Riva Terra Beton"
Complete keuken "Riva Terra Beton"
Complete keuken "Riva Terra Beton"
Complete keuken "Riva Terra Beton"
Complete keuken "Riva Terra Beton"
Complete keuken "Riva Terra Beton"
Complete keuken "Riva Terra Beton"

Als je op zoek bent naar een stijlvolle betonlook keuken is de complete keuken Riva Terra Beton misschien wel wat voor jou. Ondanks dat de keuken een donkere kleur heeft, oogt deze helemaal niet zo. Dit komt door de ledverlichting die boven de keuken en het werkblad is geplaatst.

€ 12.995,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keuken

Bij betonlook wordt vaak gedacht aan stoer en robuust, maar de complete keuken Riva Terra Beton laat zien dat je met betonlook ook voor stijlvol kunt kiezen. De volledige keuken is voorzien van fronten in de kleur Riva Terra Beton, dit is gecombineerd met een kunststoffen werkblad in dezelfde kleur. Hierdoor krijgt de keuken een strakke uitstraling. De keuken is uitgevoerd met greeplijsten in een mat zwarte kleur, wat voor een stijlvolle uitstraling zorgt. Het mat zwart komt ook terug in de kraan en de spoelbak.

Ideale opstelling voor de kleinere ruimte

De complete keuken Riva Terra Beton is een praktische keuken. De opstelling bestaat uit een rechte keuken en een halfhoge ingebouwde kastenwand. Deze twee losse delen zorgen voor voldoende opbergplek, maar nemen relatief weinig ruimte in beslag. Omdat de kasten halfhoog zijn, oogt dit een stuk ruimtelijker. Daarnaast zijn ze wel hoog genoeg om zowel de koelkast als de oven en koffieapparaat in de keuken te plaatsen, ideaal! In het rechte blok is de kookplaat en ingebouwde afzuiging geplaatst. De ingebouwde afzuiging versterkt de strakke uitstraling van de ruimte.

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Riva Terra Beton

Werkblad
Kunststof werkblad, betonlook

Spoelbak
Hoogwaardige XL-spoelbak

Afzuigkap
Inbouw afzuigkap

Kookplaat
Inductiekookplaat

Oven
Luxe combi-oven

Koel-vriescombinatie
Energiezuinige koelkast en vriezer

Vaatwasser
Ruime vaatwasser

Koffiemachine
Inbouw koffiemachine

€ 12.995,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 05-10-2023

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 07-12-2023

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-12-2023

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 31-10-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-12-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-11-2023

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 06-12-2021

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 03-11-2023

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 01-12-2023

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 10-11-2023

Laat je ontzorgen

Wanneer je de complete keuken Riva Terra Beton koopt, zijn we er om je volledig te ontzorgen. Hiermee beginnen we al bij het eerste gesprek, waar we jouw wensen in kaart brengen. We voorzien je van advies en een 3D-ontwerp, zo weet jij precies hoe je nieuwe keuken eruit zal komen te zien. Na de aankoop van de keuken wordt de keuken door ons bij je thuis geleverd. Ook de montage kunnen we volledig voor je verzorgen. Zo hoef jij je dus écht nergens zorgen over te maken!

Maak een gratis afspraak

Wil je graag de complete keuken Riva Terra Beton eens in het echt willen bekijken? Maak dan gratis een afspraak bij een van onze keukenwinkels. Daar vind je naast deze keuken ook keukens in allerlei andere stijlen. Je kunt dus in alle rust inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken. Natuurlijk staan onze adviseurs ook voor je klaar. Zij helpen je graag bij het samenstellen en ontwerpen van je nieuwe keuken. We zetten de koffie voor je klaar!